Bolje to nego kao ja sa 50% camiti u adpl ko zna dokada
Koliko vam je prosjek ako se smi znati???
Vule
Izgleda da nisi sam koji čami u ADPL. Ja mislim da od toga neće biti ništa sve dok traje ratno stanje.
Vule
Izgleda da nisi sam koji čami u ADPL. Ja mislim da od toga neće biti ništa sve dok traje ratno stanje.
Vule
Vidite ja baš mislim da ovde postoji veliki potencijal(makar privremeni) za rast od 78 na 100-110kn.
Kolege sljedeći tjedan burza radi samo u utorak i sridu, tako što imate za prodat prodajte(radi manje porezne osnovice),jer to je to za ovu godinu.
dosadno je čamiti i u kešu ali šta ćeš, takav je posao. još koji dan pa je sve u euru, a to isto neki dodatni pritisak jer mi to nikako ne miriši na dobro.
Ali je zaj..no čamiti i u kešu. Eto Božićni rally uz poskupljenje svih commoditiesa te pogotovo naftnih papira se nastavlja.
Meni je prekrasno čamiti u kešu, baš sam zadovoljan, pogotovo kada vidim koliko su neki ljudi izgubili
na kriptovalutama i dionicama ove godine, samo ne pričaju o tome. Još bi mi draže bilo da čamim u
nekretninama na moru, kojima samo raste vrijednost, ali što je tu je. Iduće godine dolazi Euro, nova
pravila, pa sezona skijanja, pa još kada se to sve uhoda sa Eurima i eto nam Uskrsa.
Možda bi trebali osnovati sindikat malih dioničara, pa da se zauzmemo za naše stavove s obzirom
koliko ima prevara, evo zadnja je Proficio... Kao ovi za Švicarac, ili ekipa za subvencionirane kredite kao
da je to ustavna kategorija da ti država osigura stan i to minimalno 100 m2 negdje u centru grada da
svako dijete ima po jednu sobu. Ipak je to Hrvatska, gdje se ne potiče ulagački kapitalistički duh, već
uzima se onima koji se trude i rade 24h i daje onima koje nije briga za rad i koji su navikli samo tražiti
pomoć od države.
Vule
ja sam još od ljeta...ali uopće se ne brinem, dapače...ako će neka dionica odraditi sigurnih 50 i + % onda je to adpl međutim, stajala bi ona na 100kn + da tu, ne toliko rat, koliko mlohavi kapitalni koći rješavajući poziciju još od 2. mj. ali i on je pri kraju, možda nekih 2-3m kn da izađe skroz a do onda smo tu gdje jesmo... ali zato nakon toga, uz vjerujem dobre posl. rezultate, mnogi će se pitati zašto nisam uzeo kad je bilo po 80
godinama bio u slpf-u kupljenom dosta skupo, dionica ne mrda, ove godine izgubio živce i prodao na malo iznad 18, upisao brutalan gubitak
i naravno da je sad 24
još će ih par odletit čim ja prodam
možda sam bolje trebao spalit lovu na bitkonju
godinama bio u slpf-u kupljenom dosta skupo, dionica ne mrda, ove godine izgubio živce i prodao na malo iznad 18, upisao brutalan gubitak
i naravno da je sad 24
A kako je tek meni😢: ja isto prodao SLPF po 20,prodao SLRS po 600 (sada je 700), prodao SPNV po 850 (sada je 1000) i prodao PRFC po 10000(prošle godine), prodao CHAG po najnižoj mjesec dana prije dividende i šećer na kraju kupovao ATPL po 500i kusur😢😢😢😢😢
i naravno da je sad 24
A kako je tek meni😢: ja isto prodao SLPF po 20,prodao SLRS po 600 (sada je 700), prodao SPNV po 850 (sada je 1000) i prodao PRFC po 10000(prošle godine), prodao CHAG po najnižoj mjesec dana prije dividende i šećer na kraju kupovao ATPL po 500i kusur😢😢😢😢😢
🤦🏼
…javite kad prodate ATPL da smo sigurni da ide preko 790.. 😅
eh, nemam atpl
Al imam vlds
eh, nemam atpl
Al imam vlds
I ja sam si ga zeru ostavio.
Nemreš uvijek "pogodit".
Kako je buffet onomad rek'o bitno je imat bar 51% pozitivnih trejdova
Display MoreMeni je prekrasno čamiti u kešu, baš sam zadovoljan, pogotovo kada vidim koliko su neki ljudi izgubili
na kriptovalutama i dionicama ove godine, samo ne pričaju o tome. Još bi mi draže bilo da čamim u
nekretninama na moru, kojima samo raste vrijednost, ali što je tu je. Iduće godine dolazi Euro, nova
pravila, pa sezona skijanja, pa još kada se to sve uhoda sa Eurima i eto nam Uskrsa.
Možda bi trebali osnovati sindikat malih dioničara, pa da se zauzmemo za naše stavove s obzirom
koliko ima prevara, evo zadnja je Proficio... Kao ovi za Švicarac, ili ekipa za subvencionirane kredite kao
da je to ustavna kategorija da ti država osigura stan i to minimalno 100 m2 negdje u centru grada da
svako dijete ima po jednu sobu. Ipak je to Hrvatska, gdje se ne potiče ulagački kapitalistički duh, već
uzima se onima koji se trude i rade 24h i daje onima koje nije briga za rad i koji su navikli samo tražiti
pomoć od države.
Ovaj prvi dio komentara si skroz promašio i nisi iskren,zakljućujem to iz tvojih prijašnjih komentara.Nitko nije izgubio na dionicama i kripto valutama tako dugo dok nije prodao po manjoj cijeni nego je kupio i zato ne pričaj bez veze.
-53%
Whooops
1111 komada papirića Istarske kreditne banke promijenilo je vlasnika u jednoj blok transakciji
Po 2200 kn.
I ja bih po toj cijeni, al' mene svi ignoriraju
Sudbe li hude
Dakle po toj cijeni samo odabranim
stara narodna poslovica kaže:
- kada božićnog relija nema
teška sljedeća godina se sprema.....
Dajte molim vas, 2020 je bila ajme godina, 2021 ok, 2022 opet ajme...ne znam odakle izvlačite pesimizam više( ne mislim na vas, nego općenito). I više nego očito je da će 2023 biti fokus na turistima(pritom najmanje mislim na RIVP) i automobilima, rekao bi nobrainer . Ovde će se ozbiljne pare zaraditi, onaj tko ustraje.
Dajte molim vas, 2020 je bila ajme godina, 2021 ok, 2022 opet ajme...ne znam odakle izvlačite pesimizam više( ne mislim na vas, nego općenito). I više nego očito je da će 2023 biti fokus na turistima(pritom najmanje mislim na RIVP) i automobilima, rekao bi nobrainer . Ovde će se ozbiljne pare zaraditi, onaj tko ustraje.
Dodao bi da je fokus i na brodarima također (na tebe gledam, ATPL).
-53%
uf...nema ti druge nego vrtiti dio, pokušati loviti vrhove i dna pa smanjiti prosjek na recimo 120 i vjerujem da si u roku god dana na nuli ako ne i u plusu...ali opet, kako je krenulo , indikatori su tu, sektor se stabilizira i kad krenu dobiti i dividende, brzo to dođe na svoje