Nadam se da je to samo kod mene ali nestala mi je dubina trzista na Agramu. Vidim samo prvih 10 ponuda a ne 20. Moze li tko provjeriti kako je kod vas?
Sve kao inače...
Nadam se da je to samo kod mene ali nestala mi je dubina trzista na Agramu. Vidim samo prvih 10 ponuda a ne 20. Moze li tko provjeriti kako je kod vas?
Sve kao inače...
Nestala mi je dubina trzista na Agramu. Vidim samo prvih 10 ponuda, a ne 20.
Inflacija na gledalici. Nekadašnjih 20 ponuda danas vrijedi samo 10.
Inflacija na gledalici. Nekadašnjih 20 ponuda danas vrijedi samo 10.
Ocito. No izgleda da je samo mene stisnuo inflatorni skvizac. Stipe je jos u deflatornom rezimu.
Sve kao inače...
stavio sam fažoleti kuhat i čitam vijesti.
stavio sam fažoleti kuhat i čitam vijesti.
Evo nas očekivano i u minusu.
Toliko za one koji su se nadali nekakvom kratkoročnom prelijevanju jučerasnje eurofije na ZSE.
Evo nas očekivano i u minusu.
Toliko za one koji su se nadali nekakvom kratkoročnom prelijevanju jučerasnje eurofije na ZSE.
Kad nismo imali ni njihovu euforiju na -70% dobrog dijela marketa ocito se drugacije ponasamo
Možda je ovo razlog zašto ne rastemo?
European Commissioner for Economy Paolo Gentiloni said on Friday that the economic situation on the continent has deteriorated further and warned most European Union countries are "expected to find themselves in a recession" in the fourth quarter.
"The surge in energy prices and rampant inflation are now taking over and we are facing a very difficult period both from a social and economic point of view," Gentiloni stressed but remained confident Europe can overcome this tough period if it remains united.
kakve veze ima recesija ili rast sa ZSE ?
HR +6% najmanje
Možda je ovo razlog zašto ne rastemo?
Gentiloni: Most EU states to be in recession in Q4
European Commissioner for Economy Paolo Gentiloni said on Friday that the economic situation on the continent has deteriorated further and warned most European Union countries are "expected to find themselves in a recession" in the fourth quarter.
"The surge in energy prices and rampant inflation are now taking over and we are facing a very difficult period both from a social and economic point of view," Gentiloni stressed but remained confident Europe can overcome this tough period if it remains united.
kako će biti u 4Q u recesiji??? Valjda bi trebali imati dva kvartala negativnog rasta, da se nazove recesija.
Iskreno nisam danas očekivao minus. Više negdje oko +0,07%
cijeli dan danas nutkam na bidu, ali nitko ne trza, propala konferencija
Kao mjeru koja bi znatno oživila burzu, uz uvrštenje državnih kompanija, Gažić ističe i uvođenje investicijskih računa. Njima bi se omogućilo da investitori do određenog iznosa trguju dionicama bez plaćanja poreza na kapitalnu dobit.
Kao mjeru koja bi znatno oživila burzu, uz uvrštenje državnih kompanija, Gažić ističe i uvođenje investicijskih računa. Njima bi se omogućilo da investitori do određenog iznosa trguju dionicama bez plaćanja poreza na kapitalnu dobit.
Neka za početak vrate da kapitalni dobici, kamate i dividende ulaze u poreznu osnovicu, pa da i na njih možemo iskoristiti za osobno odbitak, te olakšice za uzdržavane članove.
neka za početak izmjene ztd na način da ukinu odredbu o mogućnosti isključenje prava prvenstva dioničara kod dokapitalizacija koje se nešto obilato koristi u zadnje vrijeme ...uglavnom, neka ukinu psn i urede ztd na način da uprave i no rade transparentnije a dioničari budu zaštičeniji od raznih mutnjaka i lešinara kojih se nagnjojilo zadnjih godina ...ako je to teško, neka samo vrate stare zakone iz npr. 2007
cijeli dan danas nutkam na bidu, ali nitko ne trza, propala konferencija
"a bolji smo i u indeksu pravne sigurnosti"
sad je i meni jasnije o čemu to Sakoman priča, očito ova roba u ZG dobro udara
nije rekla je li to u pripremi ili je to samo ideja
Sve ideje bi lako došle do praktične primjene da na suprotnoj strani ne stoji nekretinski ogranak HDZa koji ne želi da novac krene prema Zagrebačkoj burzi
Sve ideje bi lako došle do praktične primjene da na suprotnoj strani ne stoji nekretinski ogranak HDZa koji ne želi da novac krene prema Zagrebačkoj burzi
imajte razumijevanja, ni njima nije lako
imajte razumijevanja, ni njima nije lako
Kome nije lako? Janjcima?