Hang Sang i ostale burze rastu zbog ukidanja zero covid strategije u Kini? Koliko ja vidim, citam, to je razlog, cak su i futuresi zeleni za brodare..ima netko drugo viđenje?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Hang Sang i ostale burze rastu zbog ukidanja zero covid strategije u Kini? Koliko ja vidim, citam, to je razlog, cak su i futuresi zeleni za brodare..ima netko drugo viđenje?
Hang sang cak 5 posto rasta.
-
Fake news za sada. Opovrgnuto od CKSKJot. Vjerujem u rast do izbora u USA samo Powell sutra na rasporedu.
0.75% skoro sigurno ali vaznije sto ce reci kasnije i kojim tonom. Jos vaznije dal ce dati upute za prosinac.
-
0,75 kazu sigurno i usporavaju u prosincu, tako se pise.
-
Vrlo suzdržan će biti Mike Powell sutra.
Neće preko 8 metara.
Bas me zanima kako će to ucelofaniti
Možda i griješim 🤷
-
Neće preko 8 metara.
Možda i griješim 🤷
njihova se burza pretvorila u kockarnicu, tijekom govora nabiju index plus 5 pa ga zabiju dole izgubli su doticaj sa realnosti
-
Neće preko 8 metara.
Možda i griješim 🤷
njihova se burza pretvorila u kockarnicu, tijekom govora nabiju index plus 5 pa ga zabiju dole izgubli su doticaj sa realnosti
to su sile koje se zovu 'opcije' i 'opcijsko trgovanje'
osobito je volatilno kad je istek opcija
nama je to neobično jer mi nemamo burzu, imamo samo tamo nešto u Erste toweru gdje se dijele plaće za malo ili nimalo rada
tzv. sinekure
lokalni Pan-pek napravi više prometa na bolji dan
-
Pogledala sam promjene u top 10, za sve papire, tijekom mjesec dana.
Mirovinski fondovi svih vrsta kupili su Ništa.
Jedan je kupio masu obveznica RH.
Što li ga čine sa našim doprinosima koji pristižu svaki mjesec
Skrbnički račun u Privrednoj banci već nekoliko mjeseci prodaje Atgr i još nekoliko blue chipova.
Obzirom da je vrlo izvjesno da ćemo se iduće godine plemenito krajnje nevoljko odreći dividendi u korist guske u magli, na rubu sam suicidalne ideje da sve prodam, kupim stan za iznajmljivanje i pridružim se ligi pobjednika.
Istina je da sam zakasnila barem pet godina, hvala državnim poticajima
Taman misliš da si sve već vidio. Preuzimanja po elaboratu. Dokapitalizacije. Lex Agrokor.
A onda vidiš da nisi. Šmrcko.
-
ima stanova povoljnih na drazbama, nije sve izgubljeno
-
Jedan je kupio masu obveznica RH.
Što li ga čine sa našim doprinosima koji pristižu svaki mjesec
Skrbnički račun u Privrednoj banci već nekoliko mjeseci prodaje Atgr i još nekoliko blue chipova.
Obzirom da je vrlo izvjesno da ćemo se iduće godine plemenito krajnje nevoljko odreći dividendi u korist guske u magli, na rubu sam suicidalne ideje da sve prodam, kupim stan za iznajmljivanje i pridružim se ligi pobjednika.
Istina je da sam zakasnila barem pet godina, hvala državnim poticajima
Taman misliš da si sve već vidio. Preuzimanja po elaboratu. Dokapitalizacije. Lex Agrokor.
A onda vidiš da nisi. Šmrcko.
kad smo kod obveznica, kako komentirate da su ovi Bond fondovi ostvarili minuse ove godine?? Mislim kako mozes na obveznicama ostvariti tolike minuse?.? Ono vecina imovine ti je u obveznicama i ostvaris -10, -15% ???? Sta fondovi placaju drzavi da im mogu dati lovu, wtf?
-
-
Vrlo je ocito da su se novci skupljali radi opereracije Fortenova. Pitanje koje se sada postavlja je, ukoliko opet Vujnovac ili Borg nesto ne izvedu, sto ce biti s tim kunama?
Mozda stave na banku radi "transparentne" promjene u Euro..
-
Bez fondova nemamo šta tražiti na ZSe
-
Bez fondova nemamo šta tražiti na ZSe
fondovi su tu da krpaju rupe u" proračunu."
tu spada i treći mirovinski stub,koji se često reklamira kao isplativa investicija.
naravno, dugoročno ulaganje je naglašeno.
ima tu i troškova, kao nap.vođenje fonda...
norveški mirovinski fond,jedan je od najvećih.
zašto?
država je rijetko u deficitu.
-
Vrlo je ocito da su se novci skupljali radi opereracije Fortenova. Pitanje koje se sada postavlja je, ukoliko opet Vujnovac ili Borg nesto ne izvedu, sto ce biti s tim kunama?
Mozda stave na banku radi "transparentne" promjene u Euro..
spasitelj naših mirovina se pojavio u obliku princa
Vlada se oglasila nakon vijesti da arapski investitor ulazi u Fortenovu: ‘Sve će se provjeriti‘Nadležni resori provjerit će sve relevantne činjenice vezane uz preuzimanje udjela Sberbanka u Fortenovi, naglašava Vladawww.jutarnji.hr -
Show
Hanfa o HNB-u: Nismo dovoljno sigurni u optužbe za povlašteno trgovanje dionicamaKAKO doznaje Index, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) završila je nadzor 17 zaposlenika Hrvatske narodne banke koji su trgovali…www.index.hr -
Sav plus poslije FI-ova za 3Q izgleda da se danas otopio, kao snijeg na proljetnom suncu.
-
aktivirao se i bloger opet
-
aktivirao se i bloger opet
Točno sam pogodio o kome je riječ kad je krenula kupovina nakon izvješća.
-
tko nije pročitao ...
-
tko nije pročitao ...
"Gubici na dionicama i državnim obveznicima nisu samo hrvatski nego i globalni problem", kaže poslovni
a ja kažem: koji se može anulirati ulaganjem u cash dollar.
samo ovima je to misaona imenica.
i ne, nije globalni problem, nego je problem samo za US investitore.
mi svi ostali se možemo spasiti sa cash dollar-om.
još kad bi naši mirovinci prestali ulagati u inozemna tržišta kapitala, a digla domaće na razine da nam ne trebaju Arapi i Šaranovići za dobijanje normalnih multipli preuzimanja, di bi nam svima bio kraj.
glavno da HANFA sjedi na očima i da ZSE nije u stanju prilagodit indekse.
rekla je kolegica zlocesti da je bilo prilike na Viru i Tankerskoj, je al te dvi dionice su ludovale i prije lockdown-a, pa nek svak zaključi šta hoće
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun