Ispada po današnjem trgovanju s obzirom na količinu protrgovanih dionica i pad cijene da je ATPL najviše pogođena dionica na ZSE iako im fundamenti stalno rastu.Čini se da ovdje imamo najviše dioničara koji su odlučili prodati svoje dionice iako fundamenti sugeriraju suprotno.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ispada po današnjem trgovanju s obzirom na količinu protrgovanih dionica i pad cijene da je ATPL najviše pogođena dionica na ZSE iako im fundamenti stalno rastu.Čini se da ovdje imamo najviše dioničara koji su odlučili prodati svoje dionice iako fundamenti sugeriraju suprotno.
Po meni s obzirom na dobit koju ostvaruje trebala je biti na 1500kn...ispada da tržište više cijeni TPNG, iako nije zaradila za papar dvi godine.
-
NAV ATPL će iz kvartala u kvartal biti sve veći. Svi pokazatelji ukazuju na to da će tako i biti. ZSE je sprdačina od burze, ali ni ovdje se neće moći ignorirati sve ovo pozitivno što će se događati. To će neminovno dovoditi do postepenog rasta cijene dionice.
Sjećam se Ingre kad je kvartalno objavljivala konsolidirane izvještaje koji su tada bili brutalni (ili brutalno lažirani) i kad je cijena od 2000 kn negdje početkom 2005. došla do 62.000 kn u listopadu 2007.
Sličan scenarij sad očekujem kad je i ATPL u pitanju. Svakim kvartalnim izvještajem, bilanca će bit sve brutalnija i brutalnija.
-
još vam je ta ATPL naj-ziher dionica
pogledajte vani rasprodaju na ZIM-u koji je na PE 1 ili recimo PANL kojeg nikad nisam imao živaca ni trejdati ni držati
moglo bi se reći i da postoje dobre firme i dobre dionice
recimo VLEN je do sada bio samo dobra firma: prebrodili su krizu, naučili upravljati troškovima kad je downturn
sada, kad je više novca na računu, i vraća se većina poslova koji više nisu za preživljavanje, VLEN postaje i dobra dionica
-
Sutra bi mogao biti jači odbijanac, ha ekipa recite da je tako???
nemoj petkom, molim te, neće dugo trajati, bolje da krenemo kao svi normalni od ponedjeljka
-
mogo bi. al nisam shvatio dal se odbijamo prema gore ili prema dole
-
ako ja dobro čitam ovaj graf Crobexa,a koliko vidim lagano zavrće i spreman je opet testirati psihološku granicu
-
ako ja dobro čitam ovaj graf Crobexa,a koliko vidim lagano zavrće i spreman je opet testirati psihološku granicu
Pa red je i da mi osjetimo bare 1/3 valuacija dionica kakve vladaju na Zapadu.
-
Jel to onu iz 1945 ili mozda neku jos raniju?
-
Ameri otvorili puno bolje nego su jučer završili
-
-
IN štednja - Građani - Nova hrvatska banka d.d.
Čini se da Banka misli da će iduće godine doći do povišenja kamatnih stopa na tržištu kapitala. Posljedice na burzu su nam poznate od ranije , u takvim prilikama
-
https://www.novahrvatskabanka.hr/gradjani/stedn…utm_content=ad3
Čini se da Banka misli da će iduće godine doći do povišenja kamatnih stopa na tržištu kapitala. Posljedice na burzu su nam poznate od ranije , u takvim prilikama
Ne misli banka ništa, već su to kamate od Sberbank, uz to je došlo do odljeva depozita, pa na ovaj način žele privuči nove depozite.
-
https://www.novahrvatskabanka.hr/gradjani/stedn…utm_content=ad3
Čini se da Banka misli da će iduće godine doći do povećanja kamatnih stopa na tržištu kapitala. Posljedice na burzu su nam poznate od ranije , u takvim prilikama
evo kolegice u tom slučaju nešto preventivno protiv bora
-
Potraznja je velika, index skacu.
-
Slabo je to kada vec sutra mozemo ocekivati novi pad. Vix je i dalje blizu 30, a to znaci daljnja volatilnost na stranim trzistima.
S&P i Dow danas u malom minusu, a Nasdaq u malom plusu. To mi vise izgleda kao predah od daljnjeg pada, nego kao neki novi rally.
-
Slabo je to kada vec sutra mozemo ocekivati novi pad. Vix je i dalje blizu 30, a to znaci daljnja volatilnost na stranim trzistima.
S&P i Dow danas u malom minusu, a Nasdaq u malom plusu. To mi vise izgleda kao predah od daljnjeg pada, nego kao neki novi rally.
E moj chuck...fulo si ceo fudbal...na brodarima...ne da padaju nego svi od reda idu na nove vrhove.
-
Ovo nije tema brodari ili se sada propaganda za brodare siri po svim temama i vise se nigdje ne moze komentirati trziste?
-
Zaradili su oni koji su prodali pa Ce oni sa zrnom negdje otici , ali zaboravljajte da na ZSE ionako SVI zaraduju, nikad nitko ne gubi, ni u rastu ni u padu, samo se postaje dugoročan investitor
ili se postane previše emotivno vezan! bio sam nekoliko puta i previše emotivno vezan (doduše sa ženama) pa je i to puklo! kako neće ove slabije veze!
gledaš li ti ti kolega sa prave strane ili si ga okrenuo naopako?
-
Pravo dno će biti kad ekipa odustane i od Applea. Ovo sada je kamilica kako će biti kada valuacije opet odjednom postanu važne. Ne budu važne i godinama..oko nekih papira bude veliki 'hype' i onda odjednom neki okidač za ono za što smo znali da ionako dolazi. Trenutno su na djelu rasprodaje, trejdanje u nadi da će biti bolje... Gle samo Microsoft.. Kompanija vrh vrhova, a dionica precijenjena do ludila.. Teslu ne moram posebno ni spominjati jer su moji stavovi o tome poznati.. Apple isto precijenjen, ali ne tako jako.. AMD?!
-
Pravo dno će biti kad ekipa odustane i od Applea. Ovo sada je kamilica kako će biti kada valuacije opet odjednom postanu važne. Ne budu važne i godinama..oko nekih papira bude veliki 'hype' i onda odjednom neki okidač za ono za što smo znali da ionako dolazi. Trenutno su na djelu rasprodaje, trejdanje u nadi da će biti bolje... Gle samo Microsoft.. Kompanija vrh vrhova, a dionica precijenjena do ludila.. Teslu ne moram posebno ni spominjati jer su moji stavovi o tome poznati.. Apple isto precijenjen, ali ne tako jako.. AMD?!
pozornica za mumbo-jambo je postavljena.......čeka se samo paljenje reflektora sutra......SqP je oko zadnjeg dna postavljenog u prošli, mislim, petak........i ako sutra ili sljedeći tjedan jače okinu bit če jako veselo .......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun