Današnji dan obilježilo je oprezno trgovanje, rekao bi gospodin Kardum
Cekala se The dividenda desetljeca od Atlantske plovidbe, koja je na kraju odgodjena, ako ne i otkazana.
Jesi li sada sretan!?
Današnji dan obilježilo je oprezno trgovanje, rekao bi gospodin Kardum
Cekala se The dividenda desetljeca od Atlantske plovidbe, koja je na kraju odgodjena, ako ne i otkazana.
Jesi li sada sretan!?
Jesi li sada sretan!?
Pisao sam prije par tjedana da nije realno ocekivati dividendu ove godine, pa se vidi da sam do sada bio u pravu. Samo se nadam da ljudi nisu dizali margin i kupovali dionicu Atlantske plovidbe iznad 550 kn zbog "najavljene" dividende od strane siritelja propagande.
Jesi li sada sretan!?
Pisao sam prije par tjedana da nije realno ocekivati dividendu, pa se sada vidi da sam
bio u pravu. Nadam se da ljudi nisu dizali margin i kupovali dionicu Atlantske plovidbe iznad 550 kn zbog dicudende, jer stvarno zelim dobro ljudima.
Nisi odgovorio na jednostavno pitanje!
I drugo pitanje, kakav si ti to insider, koji zna da neće biti dividende!?
Zvane ako ovo čitaš samo ću reći : Respect
Ovaj tip je očito investitor, a ne mešetar kako je pompozno napisao neki novinarčić u naslovu. Meni samo nije jasno zašto je on član SDP-a, odnosno koje vrijednosti on dijeli s tom strankom ?
Nije da ulazim u nečije političko opredjeljenje, ali mi je nekako logično da će netko tko se obogatio na burzi, i živi od burze, biti više za liberalno-tržišne stranke. SDP je stranka koja bi vrlo rado nekome poput njega uzimala mnogo više poreza nego mu se trenutno uzima.
Pa upravo je SDP uveo porez na dividendu i kapitalnu dobit.
Pisao sam prije par tjedana da nije realno ocekivati dividendu, pa se sada vidi da sam
bio u pravu. Nadam se da ljudi nisu dizali margin i kupovali dionicu Atlantske plovidbe iznad 550 kn zbog dicudende, jer stvarno zelim dobro ljudima.
Nisam ni insider, ni sretan sto su ljudi izgubili novce. Jednostavnije ne mogu odgovoriti na pitanje. Ne znam da li ce biti dividende, ali me ljuti kada ljudi pisu kao da je to vec gotova stvar, a vidimo da jos nije. Na stranim trzistima ili ima ili nema dividende i to odmah objave uz kvartalno izvjesce, te se ne prepire toliko o tome, kao da je ta dividenda neki big deal. Ili imas ili nemas viska para za isplatu dividende.
Nisam ni insider, ni sretan sto su ljudi izgubili novce. Jednostavnije ne mogu odgovoriti na pitanje. Ne znam da li ce biti dividende, ali me ljuti kada ljudi pisu kao da je to vec gotova stvar, a vidimo da jos nije. Na stranim trzistima ili ima ili nema dividende i to odmah objave uz kvartalno izvjesce, te se ne prepire toliko o tome, kao da je ta dividenda neki big deal. Ili imas ili nemas viska para za isplatu dividende.
Što si toliko zapeo za ovu temu?
Opusti se i uživaj!
Nitko nije pogubio novce, pa čak ni oni koji su kupovali po 570,00 kn, a tome ćemo svi ovdje i vrlo uskoro svjedočiti... išla isplata dividende ili ne.
Opusti se i uživaj!
U pravu si, zato si ti Milijarder.
Idem dalje raditi analizu.
Opusti se i uživaj!
U pravu si, zato si ti Milijarder.
Idem dalje raditi analizu.
E sada si me!
Lijepo zelenilo na burzama ali crypto već danas okrenulo u crveno pa će vjerojatno i burze u ponedjeljak
Lijepo zelenilo na burzama ali crypto već danas okrenulo u crveno pa će vjerojatno i burze u ponedjeljak
Mozda ali ipak se treba sjetiti da su burze zivjele puno prije nego je kripto bio hajp
Crvenilo danas opet, za sada pad na prvoj decimali...
Sjeca li se itko onih dana kada je veliki D bio osjetno skuplji od velikog T?
Velika je neizvjesnost na svim poljima a Europa je ranjiva po dosta pitanja tako da će se crvenilo izgleda nastaviti.
I današnji je dan obilježilo oprezno trgovanje, ni v' rit ni mimo, rekli bi naši stari
Imamo velika očekivanja od turističke sezone, i to je valjda jedino pozitivno. Na drugoj strani vage svi uobičajeni crni oblaci
nekima su već nekoliko godina uobičajeni crni oblaci, a nekima je stalno pretežno vedro! uz neki prolazni crni oblak!
I današnji je dan obilježilo oprezno trgovanje, ni v' rit ni mimo, rekli bi naši stari
Imamo velika očekivanja od turističke sezone, i to je valjda jedino pozitivno. Na drugoj strani vage svi uobičajeni crni oblaci
Vi ste promašili forum kolegice.
Nisu mi jasne dionice ATGR i ADRS cijena stoji zabetonirana na onoliko koliko je bila na dan prije objave dividende, još obe dionice imaju cca 25% većI IZNOS dividende nego lani, doduše jest da ima još više od mjesec dana do ex dividenda dana, al opet...
Kataklizma,crni oblaci crvenilo,inflacija,stagflacija...Dokle više,kako vam se da.
I ovi u članku su natafljali svega i svačega i onda stave da je index straha 6 od 100.
Da li je netko od nas ulaskom Putina u Ukrajinu mislio da neće doći do ovoga ili nečeg sličnog? Ja mislim da ne.Čemu onda takav negativizam? Ovo je sve već trebalo bit ukalkulirano a ne sad pratit svjetske burze i portale koji se zbog nečega moraju prodavat.
Fck senzacionalizam.
To je normalan slijed događanja .Akcija-reakcija, tako da nemate se što čuditi .Kako dođe tako će i proć. Manje čitat i slušat druge a više sebe pa će i vune bit više.
Najjače mi je uslijed nekih ovakvih " kriza " kad objave da je izgorilo na milijade eura u vrijednosti dionica. Izgorilo je i izgubio je samo onaj koji je prodao.Ja dok ne prodam nisam ništa izgubio. Kupujem,na bidu sam zasad ali vidim da i to baš ne prolazi.To sve govori.
tržišta se odlično drže kakva je situacija. znači da čekamo nešto drastično. prave krize obično na jesen dolaze. kad bi ja bio netko ali nisam onda bi razmišljao ovako. zatvarati hormuški tjesnac je stvarno previše. stao bi skoro pa cijeli svijet. ali suez je idealan za te stvari. čak i testiran nedavno sa onim brodićem što se popriječio par dana. ako egipat ostane bez pšenice stvarno ne bi imalo smisla da im se tu nekakvi brodovi muvaju. jednim malim suptilnim potezom bez velike štete evropa bi ubrzano posrnula na koljena. iz razvoja događaja vidimo da ona više u svijetu nije bitna osim kao pozornica gdje se nešto manifestira. uz medijsku podršku nafta bi onda stvarno odletjela u nebesa i posljedice bi bile jasne svima. shvatite ovo kao neki podložak za scenarij SR filma. šanse da se ovo desi su jedno 50:50. ako se ipak desi onda sam valjda zaslužio nominaciju za onaj kipić.