300 tisuca komada protrgovano na opte.
Nakon rasta.
Ovo je distribucija 😓
A ?
300 tisuca komada protrgovano na opte.
Nakon rasta.
Ovo je distribucija 😓
A ?
Ne kužiš? Tema je trgovanje ADPL-om i turistima na burzi. Ali nažalost i neminovnom utjecaju virusa na to. Koji dio priče ti nije jasan?
Nejasno je zašto se brinite za dionice koje nemate i koje vas ne zanimaju i o kojima mislite sve najgore. Gledajte svoja stada. Iz dobročinstva zar ne ? Vidite kako lijepo raste a i vrijeme je odlično sunčano.
Ništ se ja ne brinem za tuđe novce, ništ se ti ne brini. Ne brinem se čak niti za svoje previše. Samo komentiramo trgovanje na burzi, čime se trguje, zašto se trguje, težinama i promišljenosti odluka za pojedina trgovanja i tak to... Sve pet. Ak se ti ne slažeš s mojim mišljenjem, napiši argumentirani demantij.
Nejasno je zašto se brinite za dionice koje nemate i koje vas ne zanimaju i o kojima mislite sve najgore. Gledajte svoja stada. Iz dobročinstva zar ne ?
Ništ se ja ne brinem za tuđe novce, ništ se ti ne brini. Ne brinem se čak niti za svoje previše.
Vjerujem da se ne brineš, a to je moguće samo onda kad ih nisi ni zaradio. Ja se jako brinem o tome gdje ulažem i za svoj novac. Pročitaj što sam pisao i tamo je puno objašnjenja. Osim toga nemoguce je točno predvidjeti. Da ja mislim najgore o nekim dionicama uopće ih ne bi komentirao i zaobišao, pa mi je apsurdno da 02.04. pišeš o korona virusu kao da je danas otkriven. Korona više nije tema nego DO KADA i što ce biti poslije sa branšama. Mislim da će najbolji u branšama profitirati, a udarac je ogroman za sve. Netko ce izici tj. postati još jači nego prije.
OPTE | 5,96 | +10,37% |
DLKV | 3,71 | +10,09% |
SAPN | 244,00 | +9,91% |
HIMR | 700,00 | +7,69% |
ADPL | 122,00 | +6,55% |
KODT2 | 1.060,00 | +6,00% |
IKBA | 1.160,00 | +5,45% |
INGR | 2,78 | +5,30% |
VLEN | 6,00 | +5,26% |
JDRN | 10,50 | +5,00% |
Puno se toga zeleni, Izgleda mi da su se mnogi dali u kupovinu po ovim popustima. Malo kao da je popustio strah i da se smatra da je dno odradeno. Osobno mislim da ce jos biti ljuljanja ali ne drasticna jer ova kriza jos nije odradila svoje u svijetu a kod nas se samo ceka vijesti od vani,
Evo ga, razotkrivanje do gola i bola. Ne bi me čudilo da ih tuži, mada ne znam zašto bi mogao jer sve što piše je istina.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2171490
Mnogi, pogotovo oni bliski vladajućima su neskloni indeksu, ali ovakav članak ne bi mogao osvanuti u vodećim medijima. Tako sam i sam nekada razmišljao ali tijekom afere Borg sam shvatio da nam i te kako trebaju mediji koji govore istinu i kad je ne želimo čuti.
Ufff.... 6,6 milijuna otkaza u USA prošli tjedan...
Lijepo je gledati market u zelenom, mada mi se čini da je bez pokrića
Al' burze su i tako klackalice straha i pohlepe
Opte.... kažu da ako cijena nakon rasta na velikom prometu ne ide više gore, da je razumnije očekivati da će ići dolje, nego gore
I svejedno se mogu prisiliti prodati papiriće... pohlepa na djelu. F.O.M.O
prodaj pola. Ili 1/3. Budi pametna.
Točno, uz onih 3,3 od tjedna prije to je skoro 10 milijuna. Al će se zacrveniti USA. Bit će i kod nas ''drž gaće''.
Točno, uz onih 3,3 od tjedna prije to je skoro 10 milijuna. Al će se zacrveniti USA. Bit će i kod nas ''drž gaće''.
divno.....što je još gore od svega očekivali su 3,7 mil.......znaći, debeli promašaj.......očito da će se sad morati revidirati neka druga optimistična predviđanja i posljedice koje ovo nosi za sobom......plus to što su "miljama" daleko od "corona vrha".....
Vlada je napravila puno ali fiskalni deficit i dug i sve posljedice toga su dugorocne ovo je samo ublazavanje soka eno i holdingu je srezan rejting tako ce bit i svima ostalima sta znaci da zaduzivanje ce postat skuplje nije da se tako nije trebalo napravit drugacije nije bilo izbora potrebno je bilo napravit sve da do kolapsa ne dodje ali netko to mora platit, sta mislite da je vlada slucajno stavila 3+3 za naknadu i koliko ih moras zadrzat nakon toga pa to se taman poklapa sa zavrsetkom parlamentarnih izbora do 1.10, a nakon toga sljede bolni rezovi smanjenje troskova, porez na nekretnine itd jer stanje ce bit koma.
2021 holdingu dospijevaju obveznice na 300.000.000 €.
naravno, lovu nemaju, dapače, godišnje rade gubitak negdje oko pola toga ( najblaže rečeno jer nitko nema pravi uvid u holding).
dakle, morat će refinancirati, po kojim uvjetima.......?
btw. porez na nekretnine je lokalni porez, pa sad...
+6,6 mil nezaposlenih u US burza otvori u zelenom. Tko je tamo lud?
Evo ga, razotkrivanje do gola i bola. Ne bi me čudilo da ih tuži, mada ne znam zašto bi mogao jer sve što piše je istina.
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2171490
Mnogi, pogotovo oni bliski vladajućima su neskloni indeksu, ali ovakav članak ne bi mogao osvanuti u vodećim medijima. Tako sam i sam nekada razmišljao ali tijekom afere Borg sam shvatio da nam i te kako trebaju mediji koji govore istinu i kad je ne želimo čuti.
Bio je Ribić jučer na 1. HTV-u i javno pokazao koliko mu se krasno ... za privatni sektor. A kao jasno mu je od kuda se i kako financira cijela država.
Članak je pun pogodak i takvih bi trebalo biti više.
Manje radnika za placati = veca dobit
Ima li pilota u avionu u US? Skoro 1% u plusu....trguju AI inače ne vidim što bi ih racionalno dizalo.
Manje radnika za placati = veca dobit
Od kuda dobit ako nema prihoda?
divno.....što je još gore od svega očekivali su 3,7 mil.......znaći, debeli promašaj.......očito da će se sad morati revidirati neka druga optimistična predviđanja i posljedice koje ovo nosi za sobom......plus to što su "miljama" daleko od "corona vrha".....
Nista vi ne kuzite. Vodite se zdravom logikom ali to tu ne pomaze.Kramp je gori od Helicopter Bena, zbog straha od inflacije epskih razmjera ulupava se ta "izmisljena" lova u firme, dionice -i zato oni rastu. A to je njemu iskljucivi cilj, be se njemu za realno stanje i vrijednosti- ako dow raste to je prosjecnom Ameru dovoljno i on je sretan. Nadam se da je to dovojno i da ne trebam dalje objasnjavati. Idem proucavati brodare kako bi gigiceva spika o EDITBA zavrsiila tamo gdje i pripada. Na groblju izjava teskih navlakaca.
I prvo su otišli u blagi minus sad su već u plusu 1,2 %. Roboti se oteli kontroli, ili je ipak da je market uvijek u pravu, bez obzira na sve?
Tviterski monstrum se ponovo probudio i lansirao naftu +25%
Ima li pilota u avionu u US? Skoro 1% u plusu....trguju AI inače ne vidim što bi ih racionalno dizalo.
Nafta je +20% u plusu... Njima je nafta puno veci problem nego corona, barem sto se burze tice...