Priznajem da sam švrćkala.
Vrag odnio i konzerve
Kupila sam si Viro, ostalo/ propalo
Picasso označio raspon u kojem se papir sakuplja, ostalo će biti povijest
neka, neka, čujo sam da će dijoničari imati prednost pri kupnji šećera, ako bude nestašice ![]()
Vrag odnio i konzerve
neka, neka, čujo sam da će dijoničari imati prednost pri kupnji šećera, ako bude nestašice ![]()
dax -1,69%
cbx +0,76%
Najači smo i to u petak
pa prošla su dva ključna tjedna, nema Stožera, a neće ni Putin još dugo
Vidim da smo mi postali Amerika. Oni samo rastu i boli ih briga. Samo buy, buy.
Europa pada.
Vrag odnio i konzerve
neka, neka, čujo sam da će dijoničari imati prednost pri kupnji šećera, ako bude nestašice
Ja da kupim Viro cijena bi odmah pala pa mi je bolje da sam daleko na pucini😂
Primjetio sam nešto danima već na HPB...unutar sata pred zatvaranje burze, počisti se ask koliko god da ima dionica do određene razine.
Vrag odnio i konzerve
neka, neka, čujo sam da će dijoničari imati prednost pri kupnji šećera, ako bude nestašice
Da, bit će 1 dijonica za 1 kg šećera, osim ako u PSN ne razvodne te dijonice (ne šećer) ![]()
malo na kupnji puno na prodaji a vanstardadni je petak dosta zelen prema ostalima
Da, bit će 1 dijonica za 1 kg šećera, osim ako u PSN ne razvodne te dijonice (ne šećer)
kada se već švrlja po tehničkoj, vidljivo je da nam samo treba potvrda PSN i mogli bi se vrlo brzo otimati po 65-70 na putu prema 100. a cijena šećera ? e to je stvar psihologije, sada je aktualno ulje, kao isto jedna od nezdravijih namirnica, ali eto ljudi vole paničariti za nečim što mu možda uopće nije niti potrebno
Da, bit će 1 dijonica za 1 kg šećera, osim ako u PSN ne razvodne te dijonice (ne šećer)
kada se već švrlja po tehničkoj, vidljivo je da nam samo treba potvrda PSN i mogli bi se vrlo brzo otimati po 65-70 na putu prema 100. a cijena šećera ? e to je stvar psihologije, sada je aktualno ulje, kao isto jedna od nezdravijih namirnica, ali eto ljudi vole paničariti za nečim što mu možda uopće nije niti potrebno
kad je ta potvrda? može podsjetnik? cca... otprilike
kad je ta potvrda? može podsjetnik?
Kada oni koji odlucuju odluce ![]()
kad je ta potvrda? može podsjetnik?
Kada oni koji odlucuju odluce
uglavnom kasni i već duže se ne drže nikakvih datuma, rokovi su već davno istekli, za to vrijeme se valjda lovi (u mutnome) ili se čeka stečaj
Kupila sam si i atpl
Zašto bi se samo vi veselili zborno pjevajući
No ovako. Netko drži ljestve na 340 kn, nije mu bilo lako .
Vidim, vidim, konsolidaciju, i ascending triangle
On je u pravilu bullish, osim ako se ne dokaže suprotno
Žena na palubi
Drugovi spašavajmo se, vrijeme je za bijeg!!! ![]()
Display MoreKupila sam si i atpl
Zašto bi se samo vi veselili zborno pjevajući
No ovako. Netko drži ljestve na 340 kn, nije mu bilo lako .
Vidim, vidim, konsolidaciju, i ascending triangle
On je u pravilu bullish, osim ako se ne dokaže suprotno
Žena na palubi
Drugovi spašavajmo se, vrijeme je za bijeg!!!
a neka je malo, neće ona dugo, čim se zaljulja par puta prema dolje ode ona van
a kako je završilo ono s Igom, ništa se ne hvalite, jel bilo kakvih čari
Primjetio sam nešto danima već na HPB...unutar sata pred zatvaranje burze, počisti se ask koliko god da ima dionica do određene razine.
Danas nazalost nije bio taj slucaj
Danas nazalost nije bio taj slucaj
da izgleda da im skupo...ovo danas su kupovali trejderi i špekulanti, te nešto malih...ali bilo je i trgovanja sa stoticama, znači ima se ,može se...mislim da se ekipa mora malo priviknit na broj 9, kao novo normalno:)
dax -1,69%
cbx +0,76%
Najači smo i to u petak
Jesmo da, a kako smo zatvorili petak?
dax +0.15%
cbx +0.40%
A zanimljivo da je cbx pao zadnjih pola sata ili manje sa +1,0% na ovih 0.4%.
ma čim potegne sa sjevera gotova priča!
Neumorni ste.
Prihvatiti ću to kao iskaze prikrivene naklonosti ![]()
Sa Igom je završilo da nisam izašla drugi dan na 132 kn valjda, lijepih 5%, pa sam postala dugoročna. Nisam poslije pazila na papir, a onda su ih zatekli na spavanju na bojišnici valjda. Sudeći po cijeni.
Obogatila sam se na šamponima i liejkovima, glede i unatoč podsmjesima ovdje prisutnih ![]()
Na Atpl bi bilo razborito sačekati breakout, al' priznajem, kupila iz dosade
Što bi se samo vi zabavljali
![]()
Nemam pojma kuda će cijena. Mogućno prema 400, mogućno test 450 pa prema 500 . Ima tamo i neki gap za popuniti.
a kako je završilo ono s Igom, ništa se ne hvalite, jel bilo kakvih čari
rus bi skazal... oćenj ploha!
Dax u plusu preko 1% futersi u plusu samo ovi nasi siluju al ga siluju cbx
![]()