Dax ispod 2% minusa mi na 3%..
Nema nam ravnih
A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
danas...dax nešto ispod 3% minusa a mi na -0,5%
...baš je zeznut taj zse mentalitet
Dax ispod 2% minusa mi na 3%..
Nema nam ravnih
A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
danas...dax nešto ispod 3% minusa a mi na -0,5%
...baš je zeznut taj zse mentalitet
EU je najavila velika ulaganja u obranu. Samo Njemacka 100 milijardi eura.
I Hrvatska ce se morati ukljuciti.
Koja firma na ZSE ima veze sa vojnom industrijom?
Na pamet mi padaju Vlen i bozemiprosti Djuro.
Đuro
EU je najavila velika ulaganja u obranu. Samo Njemacka 100 milijardi eura.
I Hrvatska ce se morati ukljuciti.
Koja firma na ZSE ima veze sa vojnom industrijom?
Na pamet mi padaju Vlen i bozemiprosti Djuro.
Đuro
Znam. Nemamo nista drugo😂
Mogli bi prenamjeniti koji brod od atlanske u nosać helikoptera ili lanser raketa dalekometnih...
ne mogu vjerovati portfelj mi je na ATH....koje ludo vrime ahhahahaha
Svaka čast kolega.
Ne stojim tako dobro, ali slažem se da je ludo vrijeme. Gledam stanje dionica koje imam u portfelju, izgleda kao u neka zlatna vremena...
nekako sam mišljenja da se ovih dana vrti uvijek istih 15ak mil. na burzi
Što si u cash-u?
Što si u cash-u?
92% dionice
I lova se seli iz dionice u dionicu, svaki put iz druge dionice se bježe kad su crveni dani, ovisno gdje je taj novac bio u tom trenutku...
Što si u cash-u?
92% dionice
I lova se seli iz dionice u dionicu, svaki put iz druge dionice se bježe kad su crveni dani, ovisno gdje je taj novac bio u tom trenutku...
Jesu li to oni dani u mjesecu!?
Novo ime Sberbanke je Nova hrvatska banka...
Znate ono kad osvojite novi teritorij pa ga nazovete Nova Engleska, Nova Francuska, Nova Španjolska ili Nova Rusija, e to vam je to...
EDIT: Šta se udara po asku HPB...
Znate ono kad osvojite novi teritorij pa ga nazovete Nova Engleska, Nova Francuska, Nova Španjolska ili Nova Rusija, e to vam je to...
tako gledajući mogli bi se mi uskoro zvati Nova Hrvatska
Display MoreNovo ime Sberbanke je Nova hrvatska banka...
Mogli bi tako nazvat područje zapadno od Brčkog .....naravno šala mala, previše napetosti moramo se malo zezat...
heh baš kreativno, još kreativnije bi bilo da su je nazvali HPB+, bar bi asocijacija bila na mjestu
a ovi koji udaraju po asku, ...udara se i po bidu... po 1000kom u komadu... i to već 2 puta danas
Mogli bi tako nazvat područje zapadno od Brčkog .....naravno šala mala, previše napetosti moramo se malo zezat...
nisam mislio baš da će nas netko osvojiti, nego da će nas prije naši uništiti
nisam mislio baš da će nas netko osvojiti, nego da će nas prije naši uništiti
Ma znam kolega..nego se malo zezam, a malo ozbiljan...
Display MoreNovo ime Sberbanke je Nova hrvatska banka...
heh baš kreativno, još kreativnije bi bilo da su je nazvali HPB+, bar bi asocijacija bila na mjestu
a ovi koji udaraju po asku, ...udara se i po bidu... po 1000kom u komadu... i to već 2 puta danas
Kolega mirovinci ulaze, to je vidljivo iz aviona...ne znam što se sad bunite, kažete da ste prodali i lijepo zaradili...ispada da ste shvatili da ste se zaletili.
ma daj molim te, ma kakvi zaletio, to je najpametnije što sam mogao napraviti, a vidim i 6M kuna danas, dakle ima nas još oho i sad bar mogu otvoreno pisati ono što mislim a to i radim
a mislim da nisu mirovinci, prije margini...mirovinci će imati svoju priliku...u dokapitalizaciji...kad počnu otpadati klijenti i agrokorovi i bogtepito koji još kosturi
... nisu to trebali napraviti, to je bila jedna dobra dionica sa dobrim i prirodnim potencijalima...ali borg je jači...otpor je uzaludan
Vidit ćemo u petak, tko kupuje... danas je dionica zatvorila na 840kn cijelih 60 kuna rasta...uživajte u kešu:)
I kolega Parica mi je u ponediljak govorio to je to loše je, ovo ono i da je izašao na 760 kn....i što je dobio, osim izgubio 80 kn rasta po dionici u 48 sati od prodaje??
kol. marin, nitko ne može pobrati sve pare na burzi...negdje više negdje manje, samo da nije minus...i meni je danas prosjek izlaska 825 a ulaska 540 a kupovao sam i po 800 prije 3 god i po -400 u koroni pa se skupilo toga, previše...da li sam ja eto izgubio ako kojim slučajem dionica ode na više razine...naravno da nisam, zaradio sam!, da bi u tom slučaju mogao nešto više kapitalizirati-bi, ali nije to "izgubio" a vjerujem da kol. parica na 760 nije izašao sa minusom dakle...
Ameri i EU u plusu, a i u minusu. 🤦♂️
Brodari su jakom plusu.