Hebote šta mi je sad drago što sam u OPTE...
a meni u Tehnici ? ja nisam izgubio vrijednost za sada
a tek onima u belju
a tek onima u belju
Sjetim se par puta kad je ovako sve rokalo a jedino DDJH (valjda najgori papir od svih) bude u plusu, dobijem napad smijeha
Sve mi se cini da je bik obuka kostim medvjeda povodom maškara…
Baš sam se pohvalio kolegi kako mi je portfelj danas trenutno na vrhuncu godine, a ušao sam u dionice tek prije 7-8 dana, od Božića sam bio 100% u kešu.
U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj... Kako god, znat ćemo već sutra kako stvari stoje...
Eto, sta sam rekao... ovaj moj kontraindikator me jos nikada nije iznevjerio
Ne mozes izgubiti nesto sto nikada nisi ni imao Tehnika i vrijednost u istoj recenici
hebate sramote, najgori smo u eu a padamo gorije i od shitcoina
U ovakve dane je najbolje biti u Djuri i Viru
bilo bi idealno da hanfa objavi ponudu i onda ulijećemo sa friškim kešom u ove ostale podmornice
Evo nas za koji trenutak iznad 2000!
Čestitke novim vlasnicima dionica!
bilo bi idealno da hanfa objavi ponudu i onda ulijećemo sa friškim kešom u ove ostale podmornice
UUUU, to bi bilo extra. A šta oni više čekaju, ajmo ih izbomardirati pozivima, j...bo ih lijene
Ovo je sve one man show i to od čovjeka koji zna da je od danas ratni zločinac... Po meni ovo je samo uvertira u nešto još gore.
Naš ZSE je uvijek bio ispred svog vremena
jutros je netko 7CRO kupio po 104kn bdw nisam cilu noć spava, zna sam što će biti već oko ponoći
Sjetim se par puta kad je ovako sve rokalo a jedino DDJH (valjda najgori papir od svih) bude u plusu, dobijem napad smijeha
Đurica u plusu, hahahahaha
Baš sam se pohvalio kolegi kako mi je portfelj danas trenutno na vrhuncu godine, a ušao sam u dionice tek prije 7-8 dana, od Božića sam bio 100% u kešu.
U sličnim prilikama kada sam se tako hvalio je obično drugi dan sve palo... zato da ne ureknem... puj, puj... Kako god, znat ćemo već sutra kako stvari stoje...
Eto, sta sam rekao... ovaj moj kontraindikator me jos nikada nije iznevjerio
Ne mozes izgubiti nesto sto nikada nisi ni imao Tehnika i vrijednost u istoj recenici
Vec smo spominjali da puj,puj od kad je korone vise nije dobar.😩
Za ovakve dane triba imati dobre slanine za marendu.Nikako na prazan želudac.
Da mi je još keša!
RTX RUB -47% lijepa korekcija. Putin raketirao Moskvu.
Palo bi i više, zablokirali su trgovinu.
Rosneft | 242.25 | -189.05 | -43.83% | |
Sberbank Rossii | 97.42 | -111.11 | -53.28% | |
TCS Group Holding PLC | 1,784.00 | -2,704.50 | -60.25% | |
Inter rao ees | 1.57 | -1.7035 | -52.04% | |
Gazprom PAO | 180.75 | -102.76 | -36.25% |
Đurica u plusu, hahahahaha
Kako je rekao jedan bivši predsjednik uprave ĐĐa: "ĐĐ proizvodi udarne pesnice Hrvatske vojske!"
Baš tim riječima...
Rosneft 242.25 -189.05 -43.83% Sberbank Rossii 97.42 -111.11 -53.28% TCS Group Holding PLC 1,784.00 -2,704.50 -60.25% Inter rao ees 1.57 -1.7035 -52.04% Gazprom PAO 180.75 -102.76 -36.25% i koliko vidim, nije blokirano, trguje se...
Putko izvršio samoubojstvo vlastitog gospodarstva s predumišljajem!
Jutrošnji minus portfelja se već prepolovio i grabi prema nuli!
U ovakve dane je najbolje biti u Djuri i Viru
Viro kao i uvijek stabilan i postojan, što vi mislite da neće sada trebati još više alkohola kada je rat krenuo, što za rane, što za votku, svaka normalna država( mi imamo olakotnu okolnost) i o tome vodi računa, da održi takve proizvodnje, ali eno se naš Štern jučer sjetio da nemamo rafineriju pod kontrolom i svoju proizvodnju goriva,
rat nije nikome ništa dobroga donio, pa neće ni nama
a ovo je tek početak