Sad nakon Ukrajine popodne kreće FED pa opet dobra razlog za igru .
Ali komedija sve šta je OK, i imat će uredna izvješća pada, a DLKV +13%
Nisu u stanju prenapuhani market srušit sa tim fake ratovima i bolestima. Ni evergrande nije pomogao dulje od dva-tri dana. Ne pomažu ni najave fake dizanja kamata
Lakse bi im bilo da znamo di s parama.Šljem na glavu i čučanj mi se cini nekako najbolja opcija
ide ročište, neki se nadaju, a neki prodaju
Vidim na nekim dionicama malo jače naloge na bidu, kao da se cijena gura gore. Zgodno, meni odgovara.
Znam samo da se kolega Marin83 žalio da su neke dionice strogo kontrolirane, pa sam pomislio da je krenuo u protunapad.
Priznaj....
Znam samo da se kolega Marin83 žalio da su neke dionice strogo kontrolirane, ..
Pa zar nisu??? kako su sa HPB i TPNG nestali veliki nalozi sa aska, čim se pojavila mogućnost da se cijena u sveopćoj panici jako ne uruši ...ukratko ne smije rasti,ali ne smije ni padati, dok se ne nakupi dovoljno dionica, a usput treba sačuvati i one već kupljene dionice od gubitka vrijednosti.
Eno i JDRN je namjerno štopan na 13kn, a cijena bila došla skoro do 15kn...
Znam samo da se kolega Marin83 žalio da su neke dionice strogo kontrolirane, ..
Pa zar nisu??? kako su sa HPB i TPNG nestali veliki nalozi sa aska, čim se pojavila mogućnost da se cijena u sveopćoj panici jako ne uruši ...ukratko ne smije rasti,ali ne smije ni padati, dok se ne nakupi dovoljno dionica, a uskput treba sačuvati i one već kupljene dionice od gubitka vrijednosti.
Sve to stoji. Što je netko neki dan komentirao, mali dobiju svoj dio dvorišta, mali prostor za igranje između tih kapitalaca. I hoćeš - nećeš, to je tako.
Gledam danas i na VLEN-u - netko prati razvoj događaja, gura cijenu gore. Do kad će izdržati, vidjet ćemo.
Pa zar nisu??? kako su sa HPB i TPNG nestali veliki nalozi sa aska, čim se pojavila mogućnost da se cijena u sveopćoj panici jako ne uruši ...ukratko ne smije rasti,ali ne smije ni padati, dok se ne nakupi dovoljno dionica, a uskput treba sačuvati i one već kupljene dionice od gubitka vrijednosti.
Sve to stoji. Što je netko neki dan komentirao, mali dobiju svoj dio dvorišta, mali prostor za igranje između tih kapitalaca. I hoćeš - nećeš, to je tako.
Gledam danas i na VLEN-u - netko prati razvoj događaja, gura cijenu gore. Do kad će izdržati, vidjet ćemo.
Kolega ja tu igricu na VLEN igram već desetak dana...kupim na 11.30-11.60kn pa prodam na 11.90-12.10kn...a broj dionica mi je uvik isti...npr..jučer sam kupio prosjek mi 11.50kn, danas već pola kupljenog prodao po 12kn.
Što se ovo maloprije dogodilo na VLEN ???čovik sebi izbio 5k-10k kuna prodajom na silu???
Što se ovo maloprije dogodilo na VLEN ???čovik sebi izbio 5k-10k kuna prodajom na silu???
možda je rođak na bidu bio... nego tko je veći gubitnik Putin, Djed Biden-Alzheimer ili prodavači Atlantske na 400 kn? I kad će nuklearna zima?
možda je rođak na bidu bio... nego tko je veći gubitnik Putin, Djed Biden-Alzheimer ili prodavači Atlantske na 400 kn? I kad će nuklearna zima?
Gdje cijeniš ATPL da će ići u ovoj rundi?? 435-455kn???
Gdje cijeniš ATPL da će ići u ovoj rundi?? 435-455kn???
ne znam zaista, ali gdje god da išla ići ću za njom
Je ovaj zakuca ATPL u zadnjoj sekundi.
Da se nisu popi vratili ?
Takva zakucavanja i rasprodaje kad market raste uglavnom su do sada bila dobar signal ... vani se danas jače zeleni...futuresi za supre i panamaxe počele zaokret u zeleno....sutra kreću izvješća za GOGL i EGLE....bit će zanimljivo!
Ma netko je brzopotezno stavio 5% (1000eura plaća za 24h) dobiti u džep + nešto je prodao na 430kn.
možda je mobiliziran, trguju ovdje i stranci, ako ujutro kreće rat dobro je prodao pola
Da mi se obogatiti na burzi spasija bi se
Polako, trazit prilike i par dobrih trejdova i evo Vas bogatog
Marine, ajmo se zajedno spasiti😀
Na Spanu čini se da okreće vjetar. Popunili gap, ojačala kupnja, čekamo izvješće.