zapad tjera u plus, ali mi smo dosljedni, ne mrdaj do ponedjeljka nikuda
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
A zapad ko zapad stalno pretjerano u plus. To im je tamo običaj.
-
haha pa pola dionica koje su mi zanimljive imaju brane na asku da ne bi slučajno porasle...npr na JDRN naprdili su na ask jedno milijun dionica, a mirovinac na bidu kupi korpom špare za juhu,a špari sami uskaču u košaru...
-
haha pa pola dionica koje su mi zanimljive imaju brane na asku da ne bi slučajno porasle...npr na JDRN naprdili su na ask jedno milijun dionica, a mirovinac na bidu kupi korpom špare za juhu,a špari sami uskaču u košaru...
A tko je s tolikom količinom na asku? Mirovinac preko nekoga ? 17227 komada nebi trebao imati nitko od bivših zaposlenika.
-
A tko je s tolikom količinom na asku? Mirovinac preko nekoga ? 17227 komada nebi trebao imati nitko od bivših zaposlenika.
Dakle, kada se špari ispucaju i cijena potegne naš junak će maknut ovih 17k. Ajde pa da doživimo da netko dobije kaznu od Hanfe.
-
Dakle, kada se špari ispucaju i cijena potegne naš junak će maknut ovih 17k. Ajde pa da doživimo da netko dobije kaznu od Hanfe.
Ovde je evidentno da mirovinac želi prvo otkupit preostale dionice od malih dioničara po velikom diskontu, pa će tek onda napucat cijenu na 18-20kn.
-
Špari,ušate... .Vidim ja da ćemo morat otvorit temu tipa after 16:00 fishing ,eging i sl. Malo da vidimo tko kakav fc koristi i takve stvari.
-
još malo pa kreću izvješća..ako ne bude rata, a neće, ovo je dobra prilika za probrat dobrih dijonica.
-
Minken bojna se jutros aktivirala, a ne vrijedi ni tamo bježati, eno i tamo na -3,5%
-
ZSE se zajedno s ostalim burzama trenutno preselila u Kijev. Putin je vjerojatno ideju našao u Edi Murphjevom Kolu sreće pa sada telefonom javlja brokeru - Kupuj! A i mora si čovjek malo podebljati portfelj - znate kakve su penzije u Rusiji, pa još i inflacija ipak je čovjek u 70-tim...
-
-
nuklearni rat samo što nije, nadam se da će se Evergrand izvući iz financijskih problema.
-
nuklearni rat samo što nije, nadam se da će se Evergrand izvući iz financijskih problema.
ovih pet milijuna današnjeg prometa će puno pomoći u preživljavanju slijedeća dva ključna tjedna, još sutra 5, a u srijedu ide napad, kaže Joe, Joe
švapska bojišnica se malo smiruje, ali Balkan je ovo
-
što je junaci, utihnuli ste svi:)
-
utihnula i trgovina. sad kad krene nuklearni krško bit će drž ne daj.
-
što je junaci, utihnuli ste svi:)
osobno pratim Kako je počeo hibridni rat na mom potoku
i nadam se pašta šuti uskoro
-
Valjda vam je svima jasno da gro ruske nafte i plina za Europu ide preko Ukrajine i Bjelorusije....a ona plinovod preko crnog mora, doslovno ga može zaorati sidrom jedna ukrajinska kočarica...
-
Valjda vam je svima jasno da gro ruske nafte i plina za Europu ide preko Ukrajine i Bjelorusije....a ona plinovod preko crnog mora, doslovno ga može zaorati sidrom jedna ukrajinska kočarica...
nemam pojma nit me zanima... ovo je samo još jedan spin u nizu. kakav rat dajte najte. tko to puši.
-
Naravno, bidenu je potpora samo 37%, pa kemijaju nešto da je dignu.
-
nemam pojma nit me zanima... ovo je samo još jedan spin u nizu. kakav rat dajte najte. tko to puši.
bilo rata na kraju ili ne, problem za nas koji trgujemo i/ili imamo dionice, postaje činjenica da ukoliko se ova panika nastavi, svakodnevno se ruši vrijednost kapitala kojim raspolažeš pa postotak inflacije može izgledati kao mala beba na kraju te priče.........za sad ne izgleda previše dramatično ali problem je što osim te "ratne panike" postoje i mnogi drugi problemi koji izgledaju prilično izazovno a rasplet svega je prilično neizvjestan za dugoročno pozicioniranje......zapravo, kak sad stvari stoje, nemoš' se pozicionirati ni do sljedećeg ponedjeljka a kamo li za sljedeća 3 mjeseca ili više.......
-
Deda u Bijeloj kuci kaze da Putin namjerava napasti Ukrajinu i potopi svjetske burze. I onda se ekipa tu smije Dedi u Jdpl. On valjda sanja igrati se rata pod stare dane. I onda su govorili da je Trump sarlatan. Ja mislim da Putin uopce ne namjerava napasti Ukrajinu. To bi mu bio katastrofalan potez. On je valjda zbog necega vec 20 godina na vlasti. Prije mislim da Nato provocira slanjem vojske u Ukrajinu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun