Treba pustiti da se istresu danas svi koji imaju i lagano pripremat shopping.
Šoping ste već trebali obaviti. Bude 3-4 sata jednom u 3 miseca i to vam je to...zadni put je bilo kad je ona kineska građevinska firma trebala u bankrot.
Šoping ste već trebali obaviti. Bude 3-4 sata jednom u 3 miseca i to vam je to...zadni put je bilo kad je ona kineska građevinska firma trebala u bankrot.
Čestitke kupcima ATPL danas...futuresi okreću....a capovi su čini se dotaknuli dno..
Usa futuresi okrenuli u crveno, bojim se da je još rano za shopping.
a što vi mislite da mi već sada preventivno počnemo prizivati Hahfu, možda bi to pomoglo
a što vi mislite da mi već sada preventivno počnemo prizivati Hahfu, možda bi to pomoglo
A svojedobno je čak znalo pomoći...
Impresivnih 15 milijuna kuna prometa
Nisam u papirima, osim prilične pozicije u Mediki, al' u padu se ne kupuje
Platiš dva, uzmeš tri. a nisi trebao niti jedan
Moglo bi svega toga biti i jeftinije
je kolegice, moglo bi...ali, što misliš, koliko je još preostalo jelena na ovoj burzi i koliki su to trejdreski potencijali koji bi hranili takve špekulantske ambicije...20m,40m kn, toiko otprilike je i riješilo short pozicije u zadnjih par dana i sad svi vi čekate...a koga to
Impresivnih 15 milijuna kuna prometa
Nisam u papirima, osim prilične pozicije u Mediki, al' u padu se ne kupuje
Platiš dva, uzmeš tri. a nisi trebao niti jedan
Moglo bi svega toga biti i jeftinije
ma samo neka mi coronu preživimo, koga je briga za jeftine dijonice, ono što je previše jeftino i ne vrijedi puno, tako da ja neću čekati te jeftinije, meni su dobre i ove sada
Ja više nemam ništa dionica na ZSE, danas prodao zadnje. Malo ću gledati sa strane.
Sve EU burze trenutno oko -3% i u padu, amerikanci upravo otvorili u debelom minusu. Ne sviđa mi se kako sve izgleda.
Ja više nemam ništa dionica na ZSE, danas prodao zadnje. Malo ću gledati sa strane.
Sve EU burze trenutno oko -3% i u padu, amerikanci upravo otvorili u debelom minusu. Ne sviđa mi se kako sve izgleda.
Da, stravično je gledati, ja sam sva totalno ogrnuta debelom crvenom bojom, sad mi je zao sto nemam Đuru, Varteks, Koku, Terra firmu…..😀
Da, stravično je gledati, ja sam sva totalno ogrnuta debelom crvenom bojom, sad mi je zao sto nemam Đuru, Varteks, Koku, Terra firmu…..😀
Da, mi bar imamo ove "dobre" firme koje su i danas ostale u plusu. U SLO nema niti jedne zelene.
Crobi je malo umoran i imajmo razumijevanja
Ja u petak i danas dopunio ATPL, pa se čudim ovim što prodaju nešto što će im prošlu i ovu godinu donjeti dobit min preko 50% ove sada cijene dionice
Ja u petak i danas dopunio ATPL, pa se čudim ovim što prodaju nešto što će im prošlu i ovu godinu donjeti dobit min preko 50% ove sada cijene dionice
Kolega zar ne znate?! gotovo je ide burzovi crash:)
Kolega, oprostite im, jer ne znaju što čine :-). Ili znaju?!
Racionalno je sada na dnu kupovati, ali malo me
brine što je ZSE ponekad iracionalna, pa se često ne zna gdje je dno
Ajde priznajte koliko vam je portfelja skinilo danas i u petak...meni oko -6%(otišlo pola prinosa od NG)...
Kolega, oprostite im, jer ne znaju što čine :-). Ili znaju?!
Racionalno je sada na dnu kupovati, ali malo me
brine što je ZSE ponekad iracionalna, pa se često ne zna gdje je dno
Obično dno bude kad i posljednji optimisti postanu pesimisti.......
Dax, Cac, Eurostoxx -4% and counting.....
i dok pišem več su na -4,5.....
Ajde priznajte koliko vam je portfelja skinilo danas i u petak...meni oko -6%...
1%
Ajde priznajte koliko vam je portfelja skinilo danas i u petak...meni oko -6%...
1%
Jbg kolega HPB je ljosnija gotovo 15% sa 850kn na 740kn. Vlen sa 11,30 na 10kn. Tu me je skinili 5 od ovih 6%.
Ne bi se štel mešat jer stvarno ne znam hoće li to gore ili dole ali pun je forum onih koji su se čudili kako neuki rasprodaju suho zlato a na kraju je ispalo da baš i nije zlato sve što sija.
Vani je level vrlo visoko i na svaki mig može biti i ozbiljnijeg podrhtavanja. Mi nismo nešto uzljetali ali za pad smo uvijek spremni.