danas se nesto jako crvenimo..
osim TEHNIKE cim je doslo do promjeneu glasackim pravima...
osim TEHNIKE cim je doslo do promjeneu glasackim pravima...
Tarife su u pitanju
Tarife su u pitanju
Tarife mobitela ili za rad odvjetnika?
kakav bear trap preko bare
razbježali se međedi čim je meksički predsjednik otvorio usta i rekao nešto pozitivno
Kolege, PBZ Investor ne radi po stoti put. Imate li neku preporuku ( na osnovu osobnog iskustva) za dobru , pouzdanu i ne preskupu platformu za trgovanje?
agram je ok...
razbježali se međedi čim je meksički predsjednik otvorio usta i rekao nešto pozitivno
Bojim se da nisu jos svi shvatili poantu prica iz "The Art of the Deal". Naravno da je Trump egoistican i vise misli na svoje dupe nego na tudja, samo to ne znaci da ostala dupeta ne zeli dovesti za stol.
No i dalje ostaje problem yielda koji je blizu petice sa izgledom rasta. Ne izgleda mi da ce taj pritisak brzo nestati.
Tako da nam za stolom ostaju i medjedi i bikovi. Kumbaya!
Bojim se da nisu jos svi shvatili poantu prica iz "The Art of the Deal". Naravno da je Trump egoistican i vise misli na svoje dupe nego na tudja, samo to ne znaci da ostala dupeta ne zeli dovesti za stol.
No i dalje ostaje problem yielda koji je blizu petice sa izgledom rasta. Ne izgleda mi da ce taj pritisak brzo nestati.
Tako da nam za stolom ostaju i medjedi i bikovi. Kumbaya!
10Y yield bude rekao zbogom liniji od 4,5% čim se pojavi koji grozan jobs report, evo već u petak moguće; pao je s 4,8% na 4,4% (od početka ove godine) zato jer su već ugradili i dizanje kamatnjaka a ne samo obustavu rezanja, pa kad su vidjeli da ipak ništa od toga, morali su malo 'ispuhati' yield
ja gledam to ovako: prvo poljubimo 4,2%, zatim zbog nekog šoka testiramo opet 4,5% i onda opet prema 4,2%, formira se S-H-S obrazac i ... bye-bye
evo ja krenuo već crtati
(nije li Elon rekao neki dan da tko se god nalazi na šort strani američkih obveznica... da je na pogrešnoj strani trejda)
Pa smanjenje potrosnje drzave i carine djeluju pozitivno na smanjenje deficita zato i reakcija yielda jer je to odgovorno ponasanje prema dugu, samo prvo moze imat utjecaj na smanjenje potrosnje i nezaposlenost, a drugo na inflaciju pa ce se onda gledat neki drugi podaci kad ovi potez odrade svoje