Kakva neobična burza, atgr objavi veću dividendu od očekivanog i još najavi stock split i cijena niti da mrdne, zanimljivo. btw dividenda je 50 kn...
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Kakva neobična burza, atgr objavi veću dividendu od očekivanog i još najavi stock split i cijena niti da mrdne, zanimljivo. btw dividenda je 50 kn...
Ali koliko smo očekivali? 4-5 kuna manje? Po svemu sudeći, nagrađenima iz nekog razloga treba kešovina pa traje iskrcavanje.
-
-
Strategija prodaj hrvatske dionice i kupi u americi, sjetimo se samo iskrcaja fondova na atpl na 190kn, a godinu dana poslje zaradjuju koliko vrijedi dionica i vise, treba im dati neku nagradu ove godine zasluzili su.
-
Agram rikne u 9:29, pa booooog teeeeee greeebo!
zna se dogoditi i na drugim platformama, tako je najlakše eliminirati konkurenciju, to se događalo i puno ranije dok je bilo prometa na ZSE 15xviše, ako je sada gužva da serveri to mogu podržavati, halal im certifikat
-
Backups for backups. One is none, and two is one.
Decki, ne znam kako vi, ali osobno bez dva brokeraja kao i duplog Interneta ne trgujem. Previse stvari krepava svima na dnevnoj bazi da bi tako nesto ostavio slucajnosti.
Ili, kako Moller kaze, mozda i neslucajnosti.
-
Baš se netko dobro omastio dionicama jutros dok agram nije bio u funkciji. To su sve smišljene, dugoplanirane aktivnosti s ciljem da se što više našteti malom ulagaču. Dajte, budite ozbiljni...
-
Krenuo iskrcaj na VLEN, bit će i po 13,50..
-
Volio bih da se jave kolege koji se iskrcavaju. To bi nam pomoglo pri profiliranju kolega, jako ne bismo živjeli u zabludi. Hvala.
-
Svatko radi posao najbolje sta zna. Ne bih želio suditi nikome.
Trade nije nimalo lak posao, stoga treba cijeniti zanje i rad...
-
-
Volio bih da se jave kolege koji se iskrcavaju. To bi nam pomoglo pri profiliranju kolega, jako ne bismo živjeli u zabludi. Hvala.
Ne želiš to znati. To bi ti samo smetalo, vjeruj mi.
Jedino što ti mogu poručiti je - vjeruj sebi. I u sebe.
-
Kao da je ovo bilo teško teško pretpostavit, dovoljno je samo pogledati graf i vidit kako se dionica ponašala u prošlosti. Ovo sam već jučer osjetio da se spremaRE: VLEN (Viktor Lenac d.d.)
Samo imamo jednu nepoznanicu, a to je divka i ona će definitivno ponašanje na dionici promijeniti, sad za koliko ostaje za vidit...
-
Hm nisam ni gledao kako su fondovi, vidim da je ZSE tu oko nule +/- YTD... ja zadovoljan za svojih +41% ove godine, a brodari još nisu ni krenuli ozbiljnije
-
Hm nisam ni gledao kako su fondovi, vidim da je ZSE tu oko nule +/- YTD... ja zadovoljan za svojih +41% ove godine, a brodari još nisu ni krenuli ozbiljnije
Ja u odnosu na 31.12. + 400.000 kn. Tako govori da te ceo svet razume a ne se izmotavat sa nekakvim postocima.
-
Ja u odnosu na 31.12. + 400.000 kn. Tako govori da te ceo svet razume a ne se izmotavat sa nekakvim postocima.
Huh, to je ko moj cijeli portfelj
-
Huh, to je ko moj cijeli portfelj
Kolega malo razmislite svi su bili u ATPL u listopadu 21, cijena cca 570kn, i danas su svi u ATPL cijena 560kn...prijavit samo dobitak, bez gubitka nema smisla.
Ako se radi o drugim dionicama onda svaka čast kolegama!!!
-
Jel ovo mozda slika iz vrtica?
Jasličari se zaigrali u parku!
Može pitanje, koji vam je izvor ovog charta, viđao sam ga već, skroz je cool, ali ga nigdje ne mogu naći.
Može link?
-
Zloćka, svak čast na RIVP-u. Tek is spomenila bulis flag na temi tehnička i krenulo čišćenje aska.
Još da takneš ATGR gdje bi nam bio kraj...
-
Može pitanje, koji vam je izvor ovog charta, viđao sam ga već, skroz je cool, ali ga nigdje ne mogu naći.
Može link?
-
Ima netko Erste broker?? Jel i vama nisu ažurirali novi režim pomaka cijene na TPNG ili je samo kod mene problem??? Da im znam pisat!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner