Pretpostavljam da neće biti velike panike, ali idemo umjereno u crveno od otvaranja burze zbog neizvjesnosti oko pregovora koji idu u jutarnjim satima i povlačenja s bida. I ja sam upravo iz opreza očistila sve naloge s kupnje, mislim da ce sutra kupci biti suzdržani, ali prodaja pojačana jer strah ce uzeti svoj danak.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...
Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...
i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno
Ovo je za Zapad najveći ratni plijen poslije zamrzavanja Libijske imovine 2011...preko 1500 milijardi dolara ruske imovine će biti zamrznuto( ratni plijen), to bi trebalo burze pogurati u plus....Čak i Švicarci su odlučili ući u družinu i popljačkat svu rusku imovinu kod njih.
Čitam zdrpit će Rusima 2/3 deviznih rezervi CBR koje su geografski van Rusije. 400 milijardi dolara
-
Financijska tržišta – pred duljim razdobljem prilagodbe
Čini se vrlo vjerojatnim da dugotrajna agresija Rusije na Ukrajinu još nije u potpunosti ugrađena u cijene na tržištima kapitala, kako dioničkim tako i obvezničkim. Brzi rast cijena nakon ruske vojne okupacije u istočnoj Ukrajini zasigurno je bio naivan, čak i ako su određene pozitivne korporativne vijesti dolazile iz europodručja. Nepovoljan srednjoročni utjecaj na rast i kretanje cijena u Europi vjerojatno će se odraziti na korporativne izglede tijekom godine.
Investitori ne smiju zaboraviti da su cijene nedavno zabilježile povijesne vrhunce i od tada su na oko 15% nižim vrijednostima. Stoga treba ostati oprezan u bliskoj budućnosti. Za dugoročne investitore potrebno je strpljenje. Naredni mjeseci neće donijeti tako brzi oporavak cijena. -
Pretpostavljam da neće biti velike panike, ali idemo umjereno u crveno od otvaranja burze zbog neizvjesnosti oko pregovora koji idu u jutarnjim satima i povlačenja s bida. I ja sam upravo iz opreza očistila sve naloge s kupnje, mislim da ce sutra kupci biti suzdržani, ali prodaja pojačana jer strah ce uzeti svoj danak.
sutra će samo veći luđaci od Putina braniti bid
ovi ga znaju zamastiti(portal), ali ovo nije nemoguća misija, 'ladno je tamo, a momci mladi, još bi poživjeli
Pobunilo se tisuće ruskih vojnika, odbijaju ratovati s Ukrajinom!?cdn.midas-network.com -
Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!
Mislim da ce sutra biti panika onih koji misle da ce im u atomskom sklonistu biti vazno jesu li na vrijeme prodali dionice.
Dugorocno ocekujem selektivan rast/pad
dionica ovisno o poslovanju.
-
i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno
Ovo je za Zapad najveći ratni plijen poslije zamrzavanja Libijske imovine 2011...preko 1500 milijardi dolara ruske imovine će biti zamrznuto( ratni plijen), to bi trebalo burze pogurati u plus....Čak i Švicarci su odlučili ući u družinu i popljačkat svu rusku imovinu kod njih.
Čitam zdrpit će Rusima 2/3 deviznih rezervi CBR koje su geografski van Rusije. 400 milijardi dolara
u ovome slučaju sredstva opravdavaju cilj
-
Zadnji put kada se je Zapad ovako unisono udružio u Prstenovu družinu je bilo na prijelazu 19 i 20 stoljeća za Bokserskog ustanka, kada su u sedmicu dana popljačkali Kinu i rasparcelali je među sobom.
Kinezi i dan danas imaju traume od tog događaja.
-
Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!
Mislim da ce sutra biti panika onih koji misle da ce im u atomskom sklonistu biti vazno jesu li na vrijeme prodali dionice.
Dugorocno ocekujem selektivan rast/pad
dionica ovisno o poslovanju.
barem će posljednje sate svojeg burzovnog života provesti spokojno, ne mareći kome će prodati, a petak je daleko
-
Zadnji put kada se je Zapad ovako unisono udružio u Prstenovu družinu je bilo na prijelazu 19 i 20 stoljeća za Bokserskog ustanka, kada su u sedmicu dana popljačkali Kinu i rasparcelali je među sobom.
Kinezi i dan danas imaju traume od tog događaja.
znaš da mi je ovaj stari haker malo sumnjiv, nije pokeraš, ali ne možeš skužiti je li on uopće razumio pitanje, dobro da nije pitao novinara, a tko je pomenuti gospodin
-
Financijska tržišta – pred duljim razdobljem prilagodbe
Čini se vrlo vjerojatnim da dugotrajna agresija Rusije na Ukrajinu još nije u potpunosti ugrađena u cijene na tržištima kapitala, kako dioničkim tako i obvezničkim. Brzi rast cijena nakon ruske vojne okupacije u istočnoj Ukrajini zasigurno je bio naivan, čak i ako su određene pozitivne korporativne vijesti dolazile iz europodručja. Nepovoljan srednjoročni utjecaj na rast i kretanje cijena u Europi vjerojatno će se odraziti na korporativne izglede tijekom godine.
Investitori ne smiju zaboraviti da su cijene nedavno zabilježile povijesne vrhunce i od tada su na oko 15% nižim vrijednostima. Stoga treba ostati oprezan u bliskoj budućnosti. Za dugoročne investitore potrebno je strpljenje. Naredni mjeseci neće donijeti tako brzi oporavak cijena.Mislìm da trenutno nitko ne zna koliko ce rat trajati pa samim time niti jedan scenarij nije jos ugradjen u cijene dionica.
Rat utjece lose na neke grane gospodarstva, na neke pozitivno.
Na prvu, cini mi se da bi u Hrvatskoj u slucaju dugotrajnog rata i nesigurnosti prvo stradao turizam.
-
-
Na istoku, bliskom i dalekom, je sve mirno. Ne bi ni kod nas trebalo drukčije.
A od ovih pregovora ništa, Zelinsky sam kaže da ne očekuje puno, ne pokazuje baš dobru volju. A za Ruse jasno, nema natrag
-
trenutno samo na psihološkoj granici (2000) , u slučaju daljnjeg pogoršavanja krećemo prema psihijatrijskoj, valjda
-
Mir je dobar za biznis
Rat je dobar za biznis
-
Mir je dobar za biznis
Rat je dobar za biznis
Rat i Mir za čitanje, a izgleda Prcko pročitao samo prvi dio
-
Cini mi se da ce se polagano pocet dogadjat selekcija dionica na trzistu, jedan dio ce biti opterecen problemima inflacije i rata dok druga ce na tome prosperirat ?
-
Dax ispod 2% minusa mi na 3%..
Nema nam ravnih
-
To se zna. Kada se pada, kod nas je to epohalno. U tome smo najbolji.
-
A barem smo u necemu prvi, bas tuzno, kakav je to mentalitet.
-
To se zna. Kada se pada, kod nas je to epohalno. U tome smo najbolji.
prije bih rekao da mi padamo preventivno za ne daj bože
kod nas se još provlači onaj sindrom, đes bio '91
-
Nismo mi baš neki primitivci, nego je tržište nelikvidno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner