Ja uskoro kupujem novu Mazdu CX-5.
Benzinac, nešto dodatne opreme... cca 220.000 kn.
Ja uskoro kupujem novu Mazdu CX-5.
Benzinac, nešto dodatne opreme... cca 220.000 kn.
BudFox a koji marka i model novog auta ako nije tajna?
Napisao sam još prošle godine, Jaguar E-Pace .
Šta je najbolje sada ga mogu prodati za višu cijenu
nego sam ga platio na akciji, jer nema novih auta zbog krize
sa čipovima hahahaha
ovo si namjerno uzeo model bez one skulpturice na haubi koji bi ti garant netko maznuo
34 mkn promet na HT-u, kada smo to zadnji puta imali na nekoj dionici
34 mkn promet na HT-u, kada smo to zadnji puta imali na nekoj dionici
prognoze su da ce HT divka rasti
Može li Pivcima netko sugerirati da pogledaju na HTu kako se kupuju velike količine dionica odjednom ili baš uvijek moraju mrcvariti mjesecima i sami sebi izbijati milijune iz džepa? Nije da me briga hoće li oni zaraditi ili izgubiti, ali zar je moguće da će dva puta napraviti istu grešku?
Može li Pivcima netko sugerirati da pogledaju na HTu kako se kupuju velike količine dionica odjednom ili baš uvijek moraju mrcvariti mjesecima i sami sebi izbijati milijune iz džepa? Nije da me briga hoće li oni zaraditi ili izgubiti, ali zar je moguće da će dva puta napraviti istu grešku?
mozda citaju forum
Koliko se sjecam na Krasu je cijenu nabijao Saranovic. Pivci se nisu iskazali velikodusnima na kraju prema malim dionicarima😂
Tko zna da li to sada oni nabijaju cijenu. Ali nije me niti briga. Ovako si samo navlace burek trejdere uz sebe.
A gle, mi ne znamo kako razmišljaju utra bogati ljudi. Milijun manje ili više svejedno im
je kad već imaju milijardu na računu, pa tako valjda i oni. Više ne znaju što bi kupili i gdje
bi uložili lovu, jer je imaju dovoljno za 3 života, a ne za ovaj jedan.
sa auta starog 16 godina, na novog Jaguara, nije ni čudo da te gledaju drukčije.
sa auta starog 16 godina, na novog Jaguara, nije ni čudo da te gledaju drukčije.
Ja sam i dalje na starom samo 19 god, bolje da ja njih gledam drukcije nego oni mene
Ja sam i dalje na starom samo 19 god, bolje da ja njih gledam drukcije nego oni mene
Najgori su mi bili komentari prije, pa šta si ne možeš kupiti nešto novije/bolje, pa jel vidiš šta
susjed Pero/Marko vozi (najčešće BMW), a on je po svoj išao čak u Njemačku
žena i ja smo pred godinu i pol kupili novi auto... imamo 2. Ovaj drugi je stari punto iz 2002. I najbolje se osjećam u njemu, vozim ga samo za grad kad idem sam u nabavku ili slično. Vrh
ja bi rekao da na ht-u izlazi cerp. ako je tako onda se ta lova neće vratiti na zse već ode u golu potrošnju.
Prodavač HT-a će sad "lagano" s tom lovom ulazit u ATPL. Pa da vidimo kom opanci, a kom obojci.
Al susjedi ne znaju da je kolega još dva Jaguara istopio, ko sladoled, u dionicama.
Prodavač HT-a će sad "lagano" s tom lovom ulazit u ATPL. Pa da vidimo kom opanci, a kom obojci.
Al susjedi ne znaju da je kolega još dva Jaguara istopio, ko sladoled, u dionicama.
Kolega, jučer mi quotat-e post star godinu dana, a danas ovaj zlonamjerni komentar. Čemu. Nema smisla.
Na forumu bi si trebali jedni drugima pomagati i zabavljati se, a ne bacati klipove. Zato je i kolegica Kvark
otišla sa foruma, a većina ljudi žali za njom, koliko vidim.
Da se i ja pohvalim, kupio sam si i ja ove godine novi auto i to Daciu Duster. (pali se kao BMW🤣🤣🤣). A prije toga 7 godina nisam imao auto😁😁😁😁.
Koliko se sjecam na Krasu je cijenu nabijao Saranovic. Pivci se nisu iskazali velikodusnima na kraju prema malim dionicarima😂
Tko zna da li to sada oni nabijaju cijenu. Ali nije me niti briga. Ovako si samo navlace burek trejdere uz sebe.
Pivci su na kraju morali malima iskeširati skoro duplo više nego originalno planirano jer su se upustili u rat sa Šaranovićem skupljajući po 5-10-50 dionica, umjesto da su kucali na vrata imaocima velikih količina. OK, vlasnička struktura je bila drugačija nego je danas na Podravci, ali pošto 10. u vlasničkoj strukturi ima 1,5%, a ostatak iz TOP10 će teško išta prodavati bez miga/naloga politike, jedino mogu kititi male...
Ako ih žuljaju pare, samo naprijed, uvijek je dobro kada mali zarade na burzi
Kolega, jučer mi quotat-e post star godinu dana, a danas ovaj zlonamjerni komentar. Čemu. Nema smisla.
Na forumu bi si trebali jedni drugima pomagati i zabavljati se, a ne bacati klipove. Zato je i kolegica Kvark
otišla sa foruma, a većina ljudi žali za njom, koliko vidim.
Kolega, ja se pokušao našaliti. Žao mi je ako si drugačije to shvatio.
Ogromni blok prometi na HT i Atlantic grupi. Koliki je danas promet na burzi... 60 milijuna kuna
Moguće neki fond likvidira svoje pozicije, nekome zaškripilo
Bravo za Podravku.
žena i ja smo pred godinu i pol kupili novi auto... imamo 2. Ovaj drugi je stari punto iz 2002. I najbolje se osjećam u njemu, vozim ga samo za grad kad idem sam u nabavku ili slično. Vrh
Mene kad cuju koliki mi bicikla dodje me zajebaju jer mi bicikla kosta kao moje staro autom haha, za auto im kazem da ga najaradje ne bi imao da ne moram, samo zajebancija s njim servis, parking, zurba, ulaganje uvik nesto, s druge strane im kazem moje auto ide tamo i parkira di tvoje nikad nece bas zato sta je jeftino i boli te briga sta ga manje pazi jer ako se sta desi par 100eura sve rijesi (nije da se ne pazi da se ne bi krivo svatilo poantu), a ne meni prijatelj skupo auto onda kad idem s njim do grada parkiramo 5km dalje zbog razno raznih razloga, samo se izivciram kad idem s njim, a da ne govorim da nitko od tih skupih ne iskoristi ni 2% njegovu snagu ali bitno da ima snage, a prosjek voznje 60km/h, ne namjeravam nesto imat sta ne mogu iskoristi njegov potencijal kako treba samo zato da se vidi ja se dobro osjecam i dalje u svome, a to je najbitnije, a ne kako se osjecas jer te drugi drugacije vidi.