1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • Miro
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • September 30, 2021 at 7:50 AM
    • #8,881
    Quote from zlocesti

--------The law of effort versus result

Zakon napora / effort/ naspram rezultata / ishod/-- Wyckhoff

Pruža upozorenje o mogućoj promjeni trenda u bliskoj budućnosti.

Na primjer, kada nakon znatnog uloženog napora / veliki volumeni/ a poslije značajnijeg rasta cijene , cijena ne uspijeva postići višu razinu / mali ili nikakav rezultat/, to sugerira da veliki interesi iskrcavaju papire u očekivanju promjene trenda

A po čemu su to veliki i natprosjecni prometi? I što je konkretno iz indeksa trgovano?

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • September 30, 2021 at 8:23 AM
    • #8,882
    Quote from Paulie
    Quote from Marin83

Po podacima HEP-a(koji već neko vrijeme cirkuliraju)u Splitu oko 10000 stanova ima mjerila na kojima nije očitana potrošnja el. energije...dakle netko namjerno drži stanove praznima, što za posljedicu ima visoke cijene kvadrata.

Ukoliko kupim stan imam ga pravo držati praznim. Moje je vlasništvo kao i odijelo koje ne koristim. Ili u najmanju ruku kao i dionica koju ne prodajem.

To je isto kao da kažete da je neka dionica skupa, recimo INA, a ljudi neće da je prodaju jeftinije, odnosno na ono što vi smatrate realnom vrijednošću.

Imas pravo sa imovinom raditi sta te volja da.

Ali mislim da si malo falio fudbal, sto bi se reklo. Za neke stvari treba gledati siru sliku. Svatko bi trebao imati pravo na neke osnovne stvari u zivotu, vodu, hranu, vlastiti dom po nekoj urednoj cijeni da si moze priustiti ako to zeli.

Jos samo fali da zato sto je netko jaci, sposobniji, ima vise €€€ da zauzme vodu i onda naplacuje koliko misli da moze izvuci iz onih kojima to treba. Neke stvari treba bas drzavno urediti, kao i ovrhe i duznicko ropstvo u koje su gurnuti ljudi jer je eto ekipa to tako namjestila. To je bolesno do bola. Meni do dobro, a druge tko ..hebe 😏

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 30, 2021 at 8:28 AM
    • #8,883

D_artagnan to napisano stoji..

ali sto je s onima koji su gurnuti u duznicko ropostvo zbog zivota na visokoj nozi a zapravo uopce nisu bili toliko bogati da bi tako zivjeli?

rkedit za stan u CHF, auto, mobitel najskuplja pretplata, restorani.. i onda ti smanje placu ili jos bolje ostanes bez posla i hop ?!

ko mu kriv kaj je iso zivjeti daleko iznas svojih mogucnosti!

sto bih sada zbog njega ja koji zivim skromnije ( a zivim daleko skromnije sa roditeljima sa 35 godina i vozim auto stariji od 10 godina (nije niti moj osobno) trebao placati skuplje naknade bankama i vece kamate jer je taj "netko" ko je zivio na visokoj nozi gurnut u duznicko ropstvo i jer je banka njemu otpisala dio potrazivanja ?! nenaplativi kredit ?!

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 30, 2021 at 8:37 AM
    • #8,884
    Quote from D_artagnan
    Quote from Paulie

Ukoliko kupim stan imam ga pravo držati praznim. Moje je vlasništvo kao i odijelo koje ne koristim. Ili u najmanju ruku kao i dionica koju ne prodajem.

To je isto kao da kažete da je neka dionica skupa, recimo INA, a ljudi neće da je prodaju jeftinije, odnosno na ono što vi smatrate realnom vrijednošću.

Imas pravo sa imovinom raditi sta te volja da.

Ali mislim da si malo falio fudbal, sto bi se reklo. Za neke stvari treba gledati siru sliku. Svatko bi trebao imati pravo na neke osnovne stvari u zivotu, vodu, hranu, vlastiti dom po nekoj urednoj cijeni da si moze priustiti ako to zeli.

Jos samo fali da zato sto je netko jaci, sposobniji, ima vise €€€ da zauzme vodu i onda naplacuje koliko misli da moze izvuci iz onih kojima to treba. Neke stvari treba bas drzavno urediti, kao i ovrhe i duznicko ropstvo u koje su gurnuti ljudi jer je eto ekipa to tako namjestila. To je bolesno do bola. Meni do dobro, a druge tko ..hebe 😏

a najbolje da stavimo u Ustav da si svak može/mora priuštit stan u centru velikog grada.

zato i postoji tržište.

pogotovo šta danas, uz remote work, možeš radit i iz Iloka, di su kuće po kunu, ako imaš dobar internet (a i to se da riješit samostalno, bez ugovora sa teleoperaterima).

uostalom, da se u neko takvo mjesto preseli 10-ak digitalnih nomada, sa svojim obiteljima, neka vuko*ebina odmah postaje hit/fancy mjesto za život.

a i ti ljudi hoće jest, pit, družit se, pa će netko otvorit i restoran, kafić, dućan, itd.

i stvori se neka nova ekonomija di trenutno nema ničega.

btw., vidiš da i mitkko nešto razmišlja u tom smislu, a on ima dobar track record da nanjuši dobru priliku, tako da...

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • September 30, 2021 at 8:42 AM
    • #8,885

Znam da smo već debelo u off topicu no dobro, kud svi Turci tud i mali Philidor.

Vezano za priču o dužničkom ropstvu neću nikada zaboraviti kad sam bio na jednom ročištu za ovrhu s vještakom na procjeni nekretnine. Dočekala nas je gospođa od 60ak godina sva uplakana. Uzela nenamjenski kredit od 10 tisuća eura da bi si kupila pravu bundu. Bila je uvjerena da je banka neće tjerati iz stana pa nije uplatila niti jednu ratu tog istog kredita jer "što je banci 10 tisuća eura". Naravno sve popraćeno žalbama na državu i pravosudni aparat...

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,160
    • September 30, 2021 at 8:56 AM
    • #8,886
    Quote from dionicar

ali sto je s onima koji su gurnuti u duznicko ropostvo zbog zivota na visokoj nozi a zapravo uopce nisu bili toliko bogati da bi tako zivjeli?

rkedit za stan u CHF, auto, mobitel najskuplja pretplata, restorani.. i onda ti smanje placu ili jos bolje ostanes bez posla i hop ?!

sto bih sada zbog njega ja koji zivim skromnije ( a zivim daleko skromnije sa roditeljima sa 35 godina i vozim auto stariji od 10 godina (nije niti moj osobno) trebao placati skuplje naknade bankama i vece kamate jer je taj "netko" ko je zivio na visokoj nozi gurnut u duznicko ropstvo i jer je banka njemu otpisala dio potrazivanja ?! nenaplativi kredit ?!

micek moj, to ti je klasični bankarski spin u stilu onog namjesnika iz Hrv. udruge banaka, onog blijedog vampira

nenaplativi krediti su kriva procjena banaka i njihov rizik, oni to ionako riješe tako da ti uzmu nekretninu u 'pola cijene' a te kredite frknu van bilance

a sad znam i kako dišeš... znači za tebe je, kad ostaneš bez posla, život na visokoj nozi?

ajde molim te razmisli drugi put prije pisanja, ok?

da si koji put ostao bez posla ne bi tako, vjerujem, pisao o toj temi

ili da si uzeo kredit u CHF za kojeg su govorili da za njega jedino imaš kreditnu sposobnost jer si htio imati svoj krov nad glavom pa ti rata skoči duplo

ja sam imao tu sreću da sam radio dva posla u to vrijeme pa nisam 'predao ključeve' banci, iako u našoj prekrasnoj pravnoj državi ni to ne može napraviti

nego si dužan dok te mogu cijediti

paradoksalno ali pravna osoba ima veći dignitet da defaultira i ode u stečaj ili likvidaciju

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 30, 2021 at 8:56 AM
    • #8,887
    Quote from dionicar

ma treba i stavit u Ustav da nitko ne smije dobit otkaz, ili da će država plaćat njegov kredit u slučaju nevolje.

mislim, kad gledam koliko je imovine ili kredita osigurano, to su neki smiješni postotci, jer svi misle da se to njima neće dogodit, a kad se dogodi, onda državo, spašavaj.

vidim da se zaziva neki sustav di su ljudi mentalno na razini vrtićke djece i ne misle o ničemu, a sve bi trebala osigurat država.

mislim, imaš takvo nešto i u Kini, pa ako se slučajno ne ponašaš po propisima Partije, jednostavno ti novac ispari s računa, i vlasništvo nekretnine ispari s tvoga imena.

i to je dobro, dok Partija razmišlja o općem dobru.

btw., i mi smo imali takvo nešto, samo šta je Partija razmišljala kako prvo napuniti svoje džepove i poslati djecu na školovanje u prestižne strane fakultete, a ako bi se tko pobunio, dobio bi metak u čelo.

jaka država je pogubna priča di god je mentalitet većine ljudi kvaran, a šta na Balkanu je, jer su ljudi stoljećima podučavani kako za*ebat Turke, Mlećane, Austrijance, Francuze, itd.

a sad kad njih nema, sad gledamo kako za*ebat jedni druge.

tako da, jaka država na Balkanu, hell no!

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 30, 2021 at 9:01 AM
    • #8,888
    Quote from accountant

micek moj, to ti je klasični bankarski spin u stilu onog namjesnika iz Hrv. udruge banaka, onog blijedog vampira

nenaplativi krediti su kriva procjena banaka i njihov rizik, oni to ionako riješe tako da ti uzmu nekretninu u 'pola cijene' a te kredite frknu van bilance

a sad znam i kako dišeš... znači za tebe je, kad ostaneš bez posla, život na visokoj nozi?

ili da si uzeo kredit u CHF za kojeg su govorili da za njega jedino imaš kreditnu sposobnost jer si htio imati svoj krov nad glavom pa ti rata skoči duplo

ja sam imao tu sreću da sam radio dva posla u to vrijeme pa nisam 'predao ključeve' banci, iako u našoj prekrasnoj pravnoj državi ni to ne može napraviti

paradoksalno ali pravna osoba ima veći dignitet da defaultira i ode u stečaj ili likvidaciju

Display More

mogao si štedit, pa kupit nekretninu u cash-u, ali ti si htio odmah i sad, pa si išao u rizik.

druga stvar je što ti rizik nije bio adekvatno prezentiran, pa si na kraju ipak dobio zadovoljštinu na sudu.

tako da ne vidim u čemu je problem 🤷

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 30, 2021 at 9:08 AM
    • #8,889
    Quote from accountant
    Quote from dionicar

Display More

ne, nije za mene kada ostanes bez posla zivot na visookoj nozi. argumente sam iznio. a Vi izokrecete kontekst.
    za mene je zivot na visokoj nozi stan, auto na kredit...

a zasto ste uzeli kredit u CHF ako niste mogli dobiti u EUR? niste trebali nista uzimati ako niste htjeli rizik CHF koji se dogodio.

i ja sam digao mini kredit kada uu sve dionice pale u veljaci 2020. da ih kupim i bio sam svjestan rizika. i da sam otiso u blokadu, ne bih kukao "drzava mi je kriva" ili jos bolje da sam digao kredit neposredno prije sloma agrokora? ko bi mi bio kriv? torodic?

accountant obzirom na nick nadam se da znate voditi knjige :D :)

i zasto bi svi k tome morali imati svoj stan? evo ni ja ga nemam nego zivim sa roditeljima... ali zato u ZSE-R-A i NYSE "imam" stan ;)

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • September 30, 2021 at 9:34 AM
    • #8,890
    Quote from dionicar

Mislite ovi koji sada placaju stan 3000 eura/m^ na Vrbanima?

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • September 30, 2021 at 9:37 AM
    • #8,891

U prvim minutama trgovanja skoro milijun kuna prometa na HT-u, po bidu

Uz neznatan doduše pad cijene.

Kad bolje razmislim, imam ono što zovu Bearish Bias, a i ne gledam cijeli dan u monitor, pa me možda okice varaju :S

Na vansjko pak tržište utječe neizvjestan rasplet afere Evergrande, početak smanjenja otkupa obveznica i dosegnut plafon u zaduživanju i nadmudrivanja u Kongresu oko istog. Pa što god bilo, preliti će se i k nama

• darac11
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    904
    • September 30, 2021 at 9:56 AM
    • #8,892
    Quote from dionicar
    Quote from accountant

Display More

ne, nije za mene kada ostanes bez posla zivot na visookoj nozi. argumente sam iznio. a Vi izokrecete kontekst.

a zasto ste uzeli kredit u CHF ako niste mogli dobiti u EUR? niste trebali nista uzimati ako niste htjeli rizik CHF koji se dogodio.

i ja sam digao mini kredit kada uu sve dionice pale u veljaci 2020. da ih kupim i bio sam svjestan rizika. i da sam otiso u blokadu, ne bih kukao "drzava mi je kriva" ili jos bolje da sam digao kredit neposredno prije sloma agrokora? ko bi mi bio kriv? torodic?

i zasto bi svi k tome morali imati svoj stan? evo ni ja ga nemam nego zivim sa roditeljima... ali zato u ZSE-R-A i NYSE "imam" stan ;)

Display More

Kolega shvačam vas, ja imam 37 godina i isto još živim s roditeljima, ali mi u očima drugih ispadamo nesposobni jer se ne vidi koliko ušteđevine imamo u dionicama (stan se vidi, ali da je na kredit se ne vidi)

• darac11
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    904
    • September 30, 2021 at 10:02 AM
    • #8,893

Lijepo ste se raspričali o stanovima ali nikakvo predloženo riješenje za dva problema niste predložili. Prvi problem prevelika cijena:Nemojte gledati cijenu kvadrata stana već gledaj kupovnu cijenu stana (kvadrat stana x2100Eur plus balkon plus ostava plus parkirno mjesto plus provizija agentu plus porez).?

Drugi problem : banka mene smatra kreditno nesposobnim jer banka ne želi zbrojati dividendu i ne želi uzeti dionice u zalog?

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 30, 2021 at 10:09 AM
    • #8,894
    Quote from darac11

Lijepo ste se raspričali o stanovima ali nikakvo predloženo riješenje za dva problema niste predložili. Prvi problem prevelika cijena:Nemojte gledati cijenu kvadrata stana već gledaj kupovnu cijenu stana (kvadrat stana x2100Eur plus balkon plus ostava plus parkirno mjesto plus provizija agentu plus porez).?

Drugi problem : banka mene smatra kreditno nesposobnim jer banka ne želi zbrojati dividendu i ne želi uzeti dionice u zalog?

1. zabraniti da se hipoteke mogu prepakirati i prodavati kao kolateral matici (stranoj) banci, koja to dalje prodaje ECB-u

2. ukinuti državne poticaje za kupnju nekretina

više ljudi bi postalo kreditno nesposobno, ali cijena stana bi drastično pala, jer bi jako malo ljudi moglo kupiti po sadašnjim cijenama, pa bi mogao kupiti stan u cash-u 🤷

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 30, 2021 at 10:11 AM
    • #8,895
    Quote from darac11

ne znam di da pise i meni je ovo vec malo offtopic..

a sto da Vam kazem kolega.. moja prosjecna mejsecna neto palca nije niti 6000 kn SA SVIME - prijevoz, dar u naravi, regres za godisnji,nagrada za radne rezultate.. a da ne govorim da imam prijavu BRUTO1 na manje od 5000.. i ja sam za banku realno reditno nesposoban . - osim sto sam digo brzu pozajmicu .- u par klikova na mobu. ali neki ozbiljniji kredit nema sanse.. ALI svejedno, ja sam VIP klijent banke - PBZ. imam za pocetak plavu PBZ aplikaciju . i nemam osobnog bankara nego osobng menadžera - viši stupanj - a zašto? jer imam ne tako mali iznos dionica i stednje za svoje prilike

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • September 30, 2021 at 10:58 AM
    • #8,896
    Quote from zlocesti

U prvim minutama trgovanja skoro milijun kuna prometa na HT-u, po bidu

Uz neznatan doduše pad cijene.

Kad bolje razmislim, imam ono što zovu Bearish Bias, a i ne gledam cijeli dan u monitor, pa me možda okice varaju :S

Na vansjko pak tržište utječe neizvjestan rasplet afere Evergrande, početak smanjenja otkupa obveznica i dosegnut plafon u zaduživanju i nadmudrivanja u Kongresu oko istog. Pa što god bilo, preliti će se i k nama

To je netko prodao HT da udje u Podravku, a svi misle da su to Pivci.

Ostalo je od prometa mizerija. Stand na placu.

Koliko ja vidim ujutro futuresi USA u zelenom. Taj novi zakon u senatu ce pozitivno utjecati na trziste dionica jer se glasa o daljnjim ulaganjima u infrastrukturu.

Recesije ce biti jednom. Kada, ne zna se.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • September 30, 2021 at 11:05 AM
    • #8,897
    Quote from st-brajo
    Quote from darac11

1. zabraniti da se hipoteke mogu prepakirati i prodavati kao kolateral matici (stranoj) banci, koja to dalje prodaje ECB-u

2. ukinuti državne poticaje za kupnju nekretina

više ljudi bi postalo kreditno nesposobno, ali cijena stana bi drastično pala, jer bi jako malo ljudi moglo kupiti po sadašnjim cijenama, pa bi mogao kupiti stan u cash-u 🤷

Pa ima tu puno razloga.

Osnovni u Hrvatskoj je da su nekretnine glavni oblik ulaganja u Hrvatskoj pa tko se docepa nekog novca(nasljedstvo) dalje to ulaze u nekretnine pa makar stoje prazne.

POS i APN su prica za sebe. Time drzava motivira ljude samo da kupuju stan na kredit, a kreditno nesposobnima to nije nikakva pomoc samo su stanovi jos skuplji. Zato su u Splitu na subvencije ljudi kupovali stanove koje su poslije iznajmljivali turistima.

Nema prave socijalne politike. Javna stanogradnja kod nas ne postoji.

Jos k tome dodajte vanjske faktore kao inflacija i jeftini krediti kao posljedica covida i tu smo gdje jesmo. Kada ce balon puknuti isto se ne zna.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • September 30, 2021 at 11:13 AM
    • #8,898
    Quote from darac11
    Quote from dionicar

Kolega shvačam vas, ja imam 37 godina i isto još živim s roditeljima, ali mi u očima drugih ispadamo nesposobni jer se ne vidi koliko ušteđevine imamo u dionicama (stan se vidi, ali da je na kredit se ne vidi)

Display More

A gledaj, stvar je sa dionicama da ih danas imaš, a sutra nemaš, a nekretnine su nešto opipljivo i

cijena im raste sa inflacijom, te u očima šire populacije nekretnine su najbolja zašita od inflacije.

Ljudi su izgubili milijarde na burzi 2008 - 2009, te opet 2017. na Agrokoru, pa nitko više ne vjeruje

u ZSE, što i prometi pokazuju. Evo ove godine opet kriminalno poništavanje dionica Dalekovoda.

Ne kažem da treba kupovati nekretnine kada su napuhane, ali bilo je prilika npr. 2016. godine po niskim cijenama.

I ja sam slično razmišljao kao vi do sloma Agrokora i prvog većeg gubitka na dionicama, a prošla

godina i Korona je bila šlag na tortu i potvrda razmišljanja većine da je burza u Hrvatskoj čista

kladionica kojom upravlja sindikat od možda 20 bogatih pojedinaca, a ostali su samo ovce za šišanje.

P.S. Šta je najbolje otkad sam kupio novi auto ljudi me više cijene, drukčije me gledaju i misle kako sam

sposoban, a dok sam vozio auto star 16 godina svi su me sažalijevali, ali to je valjda tako :)

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 30, 2021 at 11:23 AM
    • #8,899

BudFox a koji marka i model novog auta ako nije tajna? :)

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • September 30, 2021 at 11:24 AM
    • #8,900
    Quote from dionicar

BudFox a koji marka i model novog auta ako nije tajna? :)

Napisao sam još prošle godine, Jaguar E-Pace :).

Šta je najbolje sada ga mogu prodati za višu cijenu

nego sam ga platio na akciji, jer nema novih auta zbog krize

sa čipovima hahahaha :)

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 5, 2025 at 11:54 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. Blister

June 5, 2025 at 11:54 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 5, 2025 at 10:08 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      914k
      2k
    3. sitnariba

June 5, 2025 at 10:08 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 476

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 9:45 AM
    2. Odgovora
      476
      Pregleda
      208k
      476
    3. Dado

June 5, 2025 at 9:45 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• SPAN (SPAN d.d.)

Blister June 5, 2025 at 11:54 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

sitnariba June 5, 2025 at 10:08 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

bluelionZG June 4, 2025 at 4:38 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago