kaj je sad ovo!!?? energija naturalis uletjela na drugo mjesto sa 22%!!??
INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)
-
-
-
kaj je sad ovo!!?? energija naturalis uletjela na drugo mjesto sa 22%!!??
to bi otprilike značilo, dat ćemo Vam "ruke" u fondu, a Vi nama zauzvrat Dalekovod
-
Da prostite, jebes firmu u koju PPD nije ušao zadnjih par godina...
Morske i riječne luke, kemijska industrija, željeznica, povrtlarstvo, očito i građevina i fondovi...
Sounds like Agrokor 2.0
-
Ma to je možda neki REPO.
-
lipa d.o.o je prodala. šta sad to znači? imam ovo stalno na radaru kao možda povoljnu dionicu ali nisam baš ekspert za internu situaciju.
-
eto ode +24%... sve je manje povoljna
-
eto ode +24%... sve je manje povoljna
- transakcije ili nalozi za trgovanje bez bilo kojeg drugog očitog opravdanja osim u svrhu povećanja/smanjenja cijene ili povećanja volumena trgovanja, i to blizu referentne točke tijekom dana trgovanja, npr. prilikom otvaranja ili blizu zatvaranja trgovanja;
-
Izgleda da ćemo se od sad tržit na 27 kn! plus minus koja kuna.
-
To misliš zbog ovih 690kn koje su danas junački uložene?
Dat ću ja sutra 100 eura za jednu dionicu, ako će to pomoći da se trguje na 750 kn, plus minus koja kuna
-
ja sam stavio na ask, ne zato da manipuliram cijenom nego želim prodat, više mi se neda čučat u tome
ali ima jedan problem
-
-
33,5157 HRK vrijednost
-
inspirirani preuzeli sve
-
135k komada otislo u trezor
Moguce 130k od auctora?
-
moguce i danasnjih 138k od stanova jadran?
-
Ako će ih poništiti, super!
-
cca 33,64kn po dionici
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39480
cca 33,64kn po dionici
imam nešto dionica, treba li čekati za tu cijenu ili da prodam dok ima potražnje na 22
-
A nisi mogao smislit lakše pitanje?
Diskont od 33% je, kažu neki, sasvim OK za ovakve fondove. Ono što meni kod Slavonca nije jasno je vizija fonda, neki dugoročni cilj.
Očigledno su se trgnuli zadnjih mjeseci nakon svih upravljačko-vlasničkih promjena, ali mene više brine realnost te "vrijednosti" od 33 kune. Puno je tu odokativnih procjena vrijednosti udjela u nekim firmama, pogotovo pokojnih Agrokorovih perjanica...
Biti će zanimljivo vidjeti što će s ovih skoro 10% friškom otkupljenih dionica; samo poništavanja bi bilo kratkoročno korisno za dioničare. Ali bi bio i korak bliže potpunom ovladavanju vlasničkom strukturom od strane većinskog/ih...
-
s obzirom po koliko sam kupovao meni taj diskont nije ok, tako da čekam, nek malo dignu ljestvicu
-
-
-