zna li netko kakva je situacija nakon odbijene tužbe za naknadu imovine? bilo je rečeno da će se žalltl na presudu.
INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)
-
-
-
milju kuna prometa po cijeni u ponudi
-
.....a ja upravo poklonio svojih 900kom po 22,20 jer mi se nije dalo ići kod biljeznika i na postu......nije mi bilo ni u peti da će ovaj pokupiti takav paket po cijeni iz ponude......posebno od jutros kad se bio maknuo onaj veci nalog sa 22,60......
-
ajmo, insajderi.
jel nam ovo Sizif kupio dionice Optime ili se cijelo vrijeme skrivao na 10. poziciji iza kodnog imena HPBS-6?
nije da ih nismo ovdi na temi prozivali da su ovakva ulaganja baš ono na što se trebaju fokusirati
-
vjerovatno neki njihov deal. ista stvar i na htp korčula. hpb auz, slavonac in a količine identične.
-
ajmo, insajderi.
jel nam ovo Sizif kupio dionice Optime ili se cijelo vrijeme skrivao na 10. poziciji iza kodnog imena HPBS-6?
nije da ih nismo ovdi na temi prozivali da su ovakva ulaganja baš ono na što se trebaju fokusirati
Kupili ili samo prebacili, očito su se novi upravljači malo trgnuli.
A nije da nisu to i napisali u nedavnim prospektima
-
ajmo, insajderi.
Ne, nego je pretpostavljam SZIF nešto prodao HPBS-6 a ovi mu nisu odmah platili nego su kupoprodaju zaREPO-li dajući privremeno u zalog svoju imovinu. Moguće da taj SZIF ide u likvidaciju ili djelomičnu likvidaciju. Ne znam, nagađam.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35255
izvjestaj vezan za ponudu
-
prošla transakcija od 97k komada po cijeni iz preuzimanja
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35669
obavijest o pušing rođo
-
-
Znači to je to, gotovo...
Nije mi jasno kako su se svi ostali uspjeli izboriti za sebe, jedino mi i Proficio ne, ako bude malo sreće, možda Proficio uspije, pa i nas nekako vrati na početak, makar šanasa za to je minimalna....
Jebiga, sa smo bili pametniji, nagodili bi se sa državom, kao i Ostoja...
-
Ne znam ništa posebno stručno, samo znam da su čistačice "pomalo" mrzovoljne.
Pogrešno, nema ih više, jer to čudo od konglomeracije, ako još ima i jednog zaposlenog, malo su pri kraju.
-
hoćete li i vi ovdi napokon ugledati malo svjetla?
https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/vije…gradnje-1083340
-
Veliki prometi danas i jučer, ako ovako nastave još ću se sa svojom crkavicom dovući do top10.
-
koji su ovo pajdaši?
-
Bivši članovi uprava raznih bankarskih fondova, koliko je jasno dostupno.
-
opet veliki blok
pitanje koliko tu ima kruha za male
-
A tu, cini se, moglo bi ići neko preuzimanje....
-
Pa imali smo ga nedavno, mislim da je puno bitnija cijena po kojoj bi išlo...
-
Ma nisam mislio nuzno na vlasničko preuzimanje, nego preuzimanje upravljanja. Neki split između vlasnika i upravljača. Ne znam, onak bezveze nabadam.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun