Znaci kur****
Propali novci, malim dionicarima kifla, opet. Gle cuda
Znaci kur****
Propali novci, malim dionicarima kifla, opet. Gle cuda
31 KUNA ZA DIONICU
Hoće li se Turci javiti? Država prodaje gotovo 18 posto dionica Petrokemije, zna se i početna cijena
Ako nekog zanima.
A sve bi nas trebalo zanimati .
pavao vujnovac u jutarnjem
Mislim da Petrokemija ima budućnost i da će nakon stabilizacije situacije dobiti svjetlo u tunelu.
možda i ovdje izađem iz minusa
Turska tvrtka postaje većinski vlasnik Petrokemije
Turska tvrtka postaje većinski vlasnik Petrokemije
a jesu mangupi ti turčini, odnesoše babi Radi ispred nosa
a jesu mangupi ti turčini, odnesoše babi Radi ispred nosa
sad znaš kolika je inflacija u Turskoj kad im se više isplati ovdi poslovati s gubitkom nego doli ulagati
ima li netko nekakvu ideju po koliko bi ovo moglo ići
55 milijuna eura za 54 %
55 milijuna eura za 54 %
13 i kusur kuna po dionici. Glavno da su odbili vise od duplu ponudu dok dionica jos nije bila delistirana.
55 milijuna eura za 54 %
Izazvalo je čuđenje svih osim nas forumaša, mi smo se već navikli, nama nije čudno
55 milijuna eura za 54 %
Izazvalo je čuđenje svih osim nas forumaša, mi smo se već navikli, nama nije čudno
nije li se davalo i za 5 kn nakada, ovo 13 je s premijom za spajanje 5 u 1, 2 u 1 ili koliko već je bilo, na kraju zavrčilo kao na alci, uništa
baš me zanima da li će doći i kod nas neki premijer i vlast da tako haračimo po susjednim državama i sve im pokupimo džabe, bolje da su Gorupu poklonili, on bi to iskijao u nekoliko zimskih sezona i mirna bosna
Ako nekog zanima.
A sve bi nas trebalo zanimati .
em su aljkavi u rješavanju papira nestrateških firmi
CERP/REPUBLIKA HRVATSKA - Promjene dioničara - MojeDionice
em su lijeni pojaviti se na GS-u
grobari hrvatskog tržišta kapitala
baš smo se pitali neki dan o tome, kako uvijek kod nas čereče, valjda ispod radara
ako je sve tako lijepo država bi trebala pričekati s prodajom svog udjela
hoće li se ovo odraziti na cijenu
nisu ni krize više što su nekada bile, barem nekima
zato "naši" stoje da ne bi koji € zaradili,
ZNA li se zašto država ne reagira i ovo pokrene, jel se nisu zaklinjali da nam je proizvodnja gnojiva, poljoprivreda i hrana od strateškog interesa, jel to priznaju da je Pavo jači od države i da je bolje zasipati zemlju ukrajinskim kamenom
nekima bi i vođenje kioska bio ozbiljniji pothvat