Ide preuzimanje - sluzbeno objavljen pocetak dubinskog snimanja..
Ima te link na službenu objavu?
PTKM (PETROKEMIJA d.d.)
-
-
-
Ide preuzimanje - sluzbeno objavljen pocetak dubinskog snimanja..
Imate link na službenu objavu due dilligence-a?
pa dobro kolega, jel se vi to nešto ljutite na mene, ja objavio ima
-
Imate link na službenu objavu due dilligence-a?
pa dobro kolega, jel se vi to nešto ljutite na mene, ja objavio ima
Samo nisam vidio obavijest, sorry
-
Moram priznati da ne razumijem jutrosnje kupce koji su nabili cijenu na +10% da bi sada nestali cim se veca kolicina pojavila na prodaji i cijena je opet na 48.
Zasto su to ucinili ako nisu namjeravali drzati visu cijenu i podici prosjek trgovanja uistinu ne razumijem jer je ocito da su mogli postaviti kupovni nalog i brzo bi dokupili ispod 50 jer ima puno prodavaca.
-
Ma, neće to nitko jer je skup plin...
Došli su fotićem slikati ljepote dimnjaka
-
Moram priznati da ne razumijem jutrosnje kupce koji su nabili cijenu na +10% da bi sada nestali cim se veca kolicina pojavila na prodaji i cijena je opet na 48.
Zasto su to ucinili ako nisu namjeravali drzati visu cijenu i podici prosjek trgovanja uistinu ne razumijem jer je ocito da su mogli postaviti kupovni nalog i brzo bi dokupili ispod 50 jer ima puno prodavaca.
Ja razumijem, jer žele van prije loših izvješća.
Cijena plina je preko 5x viša nego prošle godine
i teško da će poslovati sa plusom ove godine.
-
to su vam ZSE trejderi, par ih ima i na ovom forumu
druk druk, pa vozi dalje na sljedeću stačajkušu..
opcija blok je jedan od boljih feature foruma...
-
Ugovorili i povoljnije kreditiranje ...
QuoteKratkoročno financiranje Petrokemije d.d.
Petrokemija d.d. potpisala je Ugovore o kratkoročnim okvirnim kreditnim linijama s
Privrednom bankom Zagreb d.d., Erste&Steiermarkische bankom d.d. i OTP bankom
d.d. Ukupna vrijednost financijskog aranžmana iznosi 235 milijuna kuna te će se
navedene kreditne linije koristiti za daljnji rast i napredak Petrokemije d.d. Postignuti
uvjeti financiranja su niži od postojećih uvjeta i u skladu sa tržišnim kretanjima te
kreditne linije dodatno potvrđuju snagu Petrokemije d.d, njezinu stabilnost u
poslovanju, efikasnost i kvalitetno upravljanje.
Danas rasturaju s priopćenjima, bravo za transparentnost
QuoteUgovaranje prirodnog plina
Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze Uprava
Društva obavještava da je temeljem provedenog natječaja zaključila nove ugovore za
opskrbu prirodnim plinom u plinskoj godini 2021./2022. s dobavljačima INA-Industrija nafte
d.d. i Prvo plinarsko društvo d.o.o. kao najpovoljnijim dobavljačima po natječaju.
Petrokemija je zaključenjem ovih ugovora osigurala dovoljne količine prirodnog plina za
stabilnu proizvodnju tijekom plinske godine 2021./2022. -
ma koliko znanja i spoznaja ovdje, sve pršti, ali kada je bilo po 42 kn svi se izmakoše i mukom umukoše umjesto kupovaše
-
bilo šuplje, čekali smo niže jbg
-
-
ma koliko znanja i spoznaja ovdje, sve pršti, ali kada je bilo po 42 kn svi se izmakoše i mukom umukoše umjesto kupovaše
Jel vi stvarno mislite da će Turci plaćati dionicu po 50-60kn???Ma i 40kn je puno.
-
Jel vi stvarno mislite da će Turci plaćati dionicu po 50-60kn???Ma i 40kn je puno.
a tko sam ja da tu nešto mislim, kod nas ti manekenke izgrade, prva dotrči u HŠ i dobije sječku i onda ti ona to nakon ulaganja 50mil.€ s turčinima proda za 100 mil. nekom francuskom fondu u vlasništvu Rotschilda
https://www.poslovni.hr/karijere/celeb…oj-gredi-259969
https://www.vecernji.hr/vijesti/sa-str…avoniji-1183806
https://www.jutarnji.hr/vijesti/najbog…ci-lalic-785680
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…zicije-15066386
eto sve ukratko, i tko sam sad ja da sada nešto tu mislim, ja sam prepustio da za mene misle, Bandići, Kovačevići, Price, Vidoševići, Sanaderi..............................moje je samo da gledam TV Kalendar i temu Nepoznato o poznatome
evo samo jedan mali detaljčić iz jednoga od članaka, tako kratak a tako puno govori
" Pokazuje mi i dio povijesti; odlikovanja koja je dobio od Turske, spomen kojega je njegov djed, koji je bio turski general, dobio još davno, kada je Turska kao vojna sila gospodarila dobrim dijelom južne Europe. “On je bio vojnik, ja biznismen. Vidite kako se stvari generacijski mijenjaju. On je zarađivao oružjem, a ja osmijehom.”
I točno; ono što je nekada pokoravala turska sablja, sada financijski drži turski kapital."
-
a tko sam ja da tu nešto mislim, kod nas ti manekenke izgrade, prva dotrči u HŠ i dobije sječku i onda ti ona to nakon ulaganja 50mil.€ s turčinima proda za 100 mil. nekom francuskom fondu u vlasništvu Rotschilda
https://www.poslovni.hr/karijere/celeb…oj-gredi-259969
https://www.vecernji.hr/vijesti/sa-str…avoniji-1183806
https://www.jutarnji.hr/vijesti/najbog…ci-lalic-785680
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…zicije-15066386
eto sve ukratko, i tko sam sad ja da sada nešto tu mislim, ja sam prepustio da za mene misle, Bandići, Kovačevići, Price, Vidoševići, Sanaderi..............................moje je samo da gledam TV Kalendar i temu Nepoznato o poznatome
evo samo jedan mali detaljčić iz jednoga od članaka, tako kratak a tako puno govori
" Pokazuje mi i dio povijesti; odlikovanja koja je dobio od Turske, spomen kojega je njegov djed, koji je bio turski general, dobio još davno, kada je Turska kao vojna sila gospodarila dobrim dijelom južne Europe. “On je bio vojnik, ja biznismen. Vidite kako se stvari generacijski mijenjaju. On je zarađivao oružjem, a ja osmijehom.”
I točno; ono što je nekada pokoravala turska sablja, sada financijski drži turski kapital."
Ako sam dobro shvatio poantu vaseg odgovora zelite reci da i vise cijene nisu ovdje nemoguce unatoc losim okolnostima trzista?
-
Pa nisu ako se firma prodaje, manjinski mogu nasvirati cijenu na 100 kuna i drzati je tamo. Ako većinske ne brine 3M prosjek, a ne bi ih trebao pretjerano brinuti jer je FF malen, a onda teoretski manjinski mogu skuplje prodati svoju kožu od većinskih. Pišem namjerno teoretski, jer bas nisam siguran kako bi to prošlo u praksi… i da li bi većinski u takvoj situaciji provukli proforma paket dionica da ispeglaju taj prosjek.
-
evo i ovdje drvo
PTKM PT DRVO D.O.O. -- -- 3,000 0.01% 144.00K -
Pa nisu ako se firma prodaje, manjinski mogu nasvirati cijenu na 100 kuna i drzati je tamo. Ako većinske ne brine 3M prosjek, a ne bi ih trebao pretjerano brinuti jer je FF malen, a onda teoretski manjinski mogu skuplje prodati svoju kožu od većinskih. Pišem namjerno teoretski, jer bas nisam siguran kako bi to prošlo u praksi… i da li bi većinski u takvoj situaciji provukli proforma paket dionica da ispeglaju taj prosjek.
Preporucam svima procitati optima postove, jer peica je slicna. Cak su i akteri isti. Slicni.A sto ne mora biti lose za male.
-
jesu ovo turčini opet zapeli kod Siska
-
Strašne su ove cijene plina. Probile 38eura/MWh:
Market DataCEGH veröffentlicht die Marktdaten für die PEGAS CEGH-Produkte der letzten sieben Tage online. Klicken Sie hier, um mehr darüber zu erfahren.www.cegh.atSva ona dobit od prošle godine, mogla bi se jednostavno rasplinuti ove...
-
U 9. -10. mjesecu trebao bi se otvoriti Sjeverni tok 2 pa bi s većom ponudom po mom mišljenju trebalo doći do smanjenja cijene plina.
-
Baš me zanima koliko će biti loš FI u petak, te hoće li i koliko dionica pasti sljedećih dana...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun