Ekskluzivno: HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita je plagirao doktorat
I nije to neka ekskluziva. Šalu na stranu ipak izgleda je realno vrime za 2 mandat Žele.
I nije to neka ekskluziva. Šalu na stranu ipak izgleda je realno vrime za 2 mandat Žele.
Ovaj link vam vodi na neke Bidenove elektore iz prosinca.
Vidi ovo:
za uspiredbu
Čelnici EU su prošle godine dogovorili paket pomoći i digli to na sva zvona prije izbora kod nas!
Sinoć naš vrli premijer kaže, poslije bezbroj sastanaka u EU centrali, da će novac stići na ljeto!
Koje ljeto?
Kog mjeseca?
Kog datuma?
Kome?
Svima?
Ili samo njima???
Članak 3 Ustava?
Šta?
Putuj Europo ...
.
A o vakcini?
Kaže: Sve smo se dogovorili!
Kada?
Šta?
Gdje?
Koga prvoga?
.
Display MoreVidi ovo:
za uspiredbu
Čelnici EU su prošle godine dogovorili paket pomoći i digli to na sva zvona prije izbora kod nas!
Sinoć naš vrli premijer kaže, poslije bezbroj sastanaka u EU centrali, da će novac stići na ljeto!
Koje ljeto?
Kog mjeseca?
Kog datuma?
Kome?
Svima?
Ili samo njima???
Članak 3 Ustava?
Šta?
Putuj Europo ...
.
A o vakcini?
Kaže: Sve smo se dogovorili!
Kada?
Šta?
Gdje?
Koga prvoga?
.
EU nikad neće biti kao USA, to je valjda svima jasno. Miljama smo daleko od njih, stvarno i simbolično
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2260777.aspx
Cijela draga Lijepa naša velika je otprilike kao Milano
Dovoljan nam bi bio Ured gradonačelnika
Al' whoops, što bi onda sa nezaposlenošću
QuoteHrvatska postaje tužna, siromašna zemlja starih ljudi
U Hrvatskoj je lani, bez iseljavanja, umrlo 21.000 ljudi više nego što se rodilo. Nestao je grad veći od Đakova ili Požege. Ono što su demografi već godinama upozoravali - ostvaruje se. Mladi koji bi trebali stvarati obitelji, odlaze negdje drugdje.
Evo konkretnih podataka, prirodni priraštaj plus migracije.
1
----------https://www.index.hr/vijesti/clanak…ju/2260710.aspx
Kada budem velika u idućem životu, zaposliti ću se u državnoj tvrtki
index kao da je krenuo u Križarski pohod.
Nisam ga otvorila ima dva tjedna, nisam trebala ni maloprije.
a vidim nema ni jednu dionicu, čak niti 'stranjsku'
dakle cigla i mort, bilo stanček u centru za najam, bilo viksa na moru
ispremreženo kumstvima
ZSE je samo odraz toga kako se vodi država uklj. državne firme
čitam neki dan isto na Indexu kako London ima tri puta manje ljudi u upravi od Zagreba
a 10x više stanovnika
i to bez Holdinga u širem smislu
Banderas je lijepu shemu složio, nije ni čudo da je toliko trajao, mnogi su imali koristi od 'kumeka'
"Mladi koji bi trebali stvarati obitelji, odlaze negdje drugdje."
A ko garantira da će isti stvoriti obitelj u Irskoj ili Njemačkoj? Niko. Ta tema je jako komplicirana. Koliko ja vidim iz svoje generacije, niti muški žele raditi na djeci niti žene. Lakše je imat višak vremena za 5 kućnih ljubimaca i 55 hobija.
i Tesla bi se posramio našega današnjeg HEPhapa, mnogi se u njemu snabdijevaju i samo su jedna od svih državnih tvrtki preko kojih se pljačkaju ostali građani
zanimljivo.
ima za biračko tijelo, a nema za lijekove, koje to isto biračko tijelo najviše i konzumira.
https://www.seebiz.eu/drustvo/milija…skrsnice/253721
pouka priče, ako ne umrete do izbora zbog nedostatka terapije, glasajte za nas
"Mladi koji bi trebali stvarati obitelji, odlaze negdje drugdje."
A ko garantira da će isti stvoriti obitelj u Irskoj ili Njemačkoj? Niko. Ta tema je jako komplicirana. Koliko ja vidim iz svoje generacije, niti muški žele raditi na djeci niti žene. Lakše je imat višak vremena za 5 kućnih ljubimaca i 55 hobija.
Moj susjed.Stvorio je obitelj ovdje i s troje djece otisao tamo.Ne vraca se.On će za 20 godina imati mirovinu.Da li ste sigurni da ćete ju Vi imati?
U Hrvatskoj ostaju par skupina ljudi:
Podobni-ti plivaju u svim sistemima i clanovi su politickih stranaka
Jako sposobni-ti unatoc svemu ovdje zive i bore se, ali standard pada(stanovi poskupljuju,usluge poskupljuju),s tim radom bi vani zivjeli bolje takvih je jako malo
Nesposobno-oni koji bi "otisli" u Njemacku a molili boga da u RH mogu zivjeti od socijale pa bi ipak ovdje đaBalebarili
Radni ljudi-ljudi koji zele raditi i zivjet(ne prezivljavati)- ovih je sve manje jer takvi se iseljavaju ili su stari i idu u penziju pa postaju"teret"
Da li vi uistinu danas vidite svoju djecu kako jednog dana nama isplacuju penziju?
Ja bas i ne.
nije sve tako crno-bijelo, iako slušao sam neki dan Davida Teppera kako je uložio u junk obveznice Rusije, misleći da država de facto ne može defoultirati
teško će RH, kao članica EU, dovesti se do toga jer nas ipak štite neki zajednički mehanizmi i pravila pa je ulazak u EU, skepticima usprkos, blagodat
gore u vašem pregledu 'radne snage' fale i radni ljudi koji su u npr. zdravstvu, školstvu, kulturi... mnogi od njih kažu da koriste blagodati relativno sigurnih, stabilnih primanja i, u odnosu na rad vani, više kvalitetnog (slobodnog) vremena
obično koriste nepotističko-nasljednu rentnu poziciju, drže svoje statuse u uredima na fakultetima ili ordinacijama po domovima zdravlja gdje su u najmu
takvi isto ne žele van jer su na proračunskoj sisi i sve dok se proračun puni - nema beda
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ro/2261720.aspx
Virnula u novine, bolje da nisam
Žene i mačke može ubiti samo radoznalost.
kod mene je prekjučer bio vodoinstalater (kada nije dobro "vukla", pa smo promijenili sifon i sad se sve baš fino odčepilo), al da će ova situacija s Mamićem toliko odčepiti ovaj smrad hrvatskog pravosuđa, e to se ni u najluđim snovima nisam nadao.
kod mene je prekjučer bio vodoinstalater (kada nije dobro "vukla", pa smo promijenili sifon i sad se sve baš fino odčepilo), al da će ova situacija s Mamićem toliko odčepiti ovaj smrad hrvatskog pravosuđa, e to se ni u najluđim snovima nisam nadao.
Razotkriven je i DORH ako je ikada uopće i bilo sumnje. Naime za slučaj Borg očitovali su se već nakon tri tjedna iako je samo financijska forenzika između ostalog bila neusporedivo zahtjevnija. Ovdje imaju sve konkretno, vrijeme, mjesto, iznose i sudionike i sve drže u ladici 5m. U našoj močvari odavno već vrijedi tko se nije iselio, magarac bio. A za ostati i investirati ovdje u ovim uvjetima, e za to se mora već veći komad budale biti. Osim ako nisi proračunski korisnik, ali to je već druga priča.
Zato dok burze vani luduju mi smo i danas u crvenom.
Razotkriven je i DORH ako je ikada uopće i bilo sumnje. Naime za slučaj Borg očitovali su se već nakon tri tjedna iako je samo financijska forenzika između ostalog bila neusporedivo zahtjevnija. Ovdje imaju sve konkretno, vrijeme, mjesto, iznose i sudionike i sve drže u ladici 5m. U našoj močvari odavno već vrijedi tko se nije iselio, magarac bio. A za ostati i investirati ovdje u ovim uvjetima, e za to se mora već veći komad budale biti. Osim ako nisi proračunski korisnik, ali to je već druga priča.
Zato dok burze vani luduju mi smo i danas u crvenom.
--------https://www.index.hr/vijesti/clanak…ja/2262466.aspx
Ovo je sve već došlo do razine bizarnog.
Čudi me da još uvijek itko želi gasiti požar, liječiti ljude
Djeluje posve demoralizirajuće, i što god da radiš za koru kruha omalovaženo je.
Da nije bilo korone ovdje bi valjda ostali samo nepokretni.