Brzo Hrvatska, a i mnogi gradovi jure autocestom prema bankrotu. Mislim da će mnogima osvješćivanje nakon desetljeća nerada i parazitiranja biti jako bolno.
U zdravstvenom sustavu nestašica lijekova i hrane, a vladajuća stranka prijeti otkazom liječnicima koji ukazuju na problem.
Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE
-
-
-
Brzo Hrvatska, a i mnogi gradovi jure autocestom prema bankrotu. Mislim da će mnogima osvješćivanje nakon desetljeća nerada i parazitiranja biti jako bolno.
U zdravstvenom sustavu nestašica lijekova i hrane, a vladajuća stranka prijeti otkazom liječnicima koji ukazuju na problem.kojima to mnogima, na žalost naša država ne funkcionira na taj način, jer oni što se zadužuju, troše, kradu, zapošljavaju i razbacuju, nisu u obvezi sami vraćati kredite i zaduženja, zalihe su popunili na računima i njih u stvari boli kuki za osvješćivanje, oni su već odavno samosvjesni da mogu delati do mile volje i da im nitko ništa neće, ne može ili ne smije i to ih sokoli za daljnji napredak u upropaštavanju
-
Spašavajmo se, tko može
-
Spašavajmo se, tko može
a čiji je to Klub u pozadini, da nije Ribič ili Nadan što otvorio
-
Spašavajmo se, tko može
oni ne mogu prežaliti ove mjere očuvanja radnih mjesta priv. sektora, njih toliki jal dere da im je mučno kao da je njima uzeto, kao da su oni jedini cjepljeni da sisaju proračun a zamisli, sada em ih nitko nije niti pitao em je privatnoj "bagri" "dato" par milijardi kuna njihovih para
zamisli tu količinu sebičnosti i narcisoidnosti
"Nismo spremni razgovarati da uopće nema božićnice, smatramo da je božićnica od 1500 kuna opravdani iznos koji će pomoći zavrtiti hrvatsko gospodarstvo", i to kaže Predsjednik Nezavisnogsindikata zaposlenih u srednjim školama te dodaje, kako su zaposleni u sustavu obrazovanja preopterećeni
a majketi...on će zamisli, pomoći hr gospodarstvo tako da mu uzme 1500kn po uhljebu koji za nerad u školstvu već prihoduje od 7,5k kn neto na više...uz mlohavu vladu zaokupljenu korupcijom i samom sobom sad još parsto k dobro plačenih uhljeba u nezabilježenoj zdr.ek situaciji i pred karantenom traži još više i još više para... ovo je sve fakat bolesno
ništa ja ne bi sa njima razgovarao, izvanredno stanje i radna obveza za sve uz naknadu najviše 5 k kn, tko neće ili tko opstruira odma pedala a izložene sektore kao sada zdr. djelatnike primjereno dodatno nagraditi
-
budi se istok i zapad, ipak će ovo biti internacionalna recesija, samo nas Ivan Šuker može spasiti, vratite ga za ministra, on će otjerati krizu iz Hrvatske
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ca/2225297.aspx
Na ovo se nema što reći
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ca/2225297.aspx
Na ovo se nema što reći
Ovako su nekad partijsk
komesari obilazili tvornice i pogone
-
a ovo, janjičari će se radovati, onom što je izia stado Marić šalje novo, a takvih imaaaaaa ohoohoooo u lok, lok samoupravi
-
Naša burza je odraz gospodarstva, ništa više. Gdje smo danas u odnosu na stanje prije 5, 10, 15 ili 20 godina?
Osobno, mislim da se nismo puno pomaknuli pa tako i Crobex pleše.
Isti problemi su danas kao i prije 20 godina, isti ljudi ih pokušavaju riješiti na isti način.
Einsteinova definicija gluposti ovdje dolazi do izražaja.
-
-
Naša burza je odraz gospodarstva, ništa više. Gdje smo danas u odnosu na stanje prije 5, 10, 15 ili 20 godina?
Osobno, mislim da se nismo puno pomaknuli pa tako i Crobex pleše.
Isti problemi su danas kao i prije 20 godina, isti ljudi ih pokušavaju riješiti na isti način.
Einsteinova definicija gluposti ovdje dolazi do izražaja.
i ljudi su isti, da netko pokuša nešto promjenit, mi bi ga zatukli
-
Žigman na HRT4
-
Žigman na HRT4
Optimist sigurno kao i uvijek, isto kao i guverner Vujčić, možda prati samo
mirovinske fondove i strane burze.
Jučer je bio Ministar financija Marić u Otvorenom i nije bio baš nešto
optimističan za gospodarstvo, jer ne zna koliko će ovo sve skupa
još potrajati, te vlada velika neizvjesnost oko proračuna za 2021.
Rupa koliko hoćeš za krpati, od Zdravstva, Croatia Airlines-a, HŽ-a...sindikati traže
božićnice i veće plaće...a za raspolagat s lovom koje nema dovoljno u ovakvim uvjetima
nesigurnosti trebaš biti mađioničar...Deficit raste u nebo i bit će uskor na 95% BDP-a, ako
ovako nastavimo, a od od reformi u zadnje 4 godine nisu napravili ni R i svi bi htjeli dio
tog kolača od državnog novca.
Obnova Zagreba od potresa tek slijedi i ne znam odakle će skupiti novac za to, možda EU
uskoči iz Fonda solidarnosti. Ipak smo mi Florida Europe, kako neki tepaju, pa trebamo
obnoviti glavni grad da bude siguran za turiste, ako ponovno kao Švabe krenu dolaziti u
ogromnom broju.
-
što se tiče smrtnosti nedavno sam bio na groblju i onako iz zajebancije pitam grobara majstore ima li posla (sve mislim neka navala je). kaže on posao se prepolovio. od kad su smanjili operacije u bolnicima pao posao. ja sam ostao zaprepašten. znači ovo je informacija sa terena iz prve ruke.
nije to baš zbog operacija, kirurgija nam je još donekle dobra, nego zbog svega ostaloga tj. loše dijagnostike(neznanja i nebrige) i pogrešnih i nepotrebnih terapija lijekovima jer svaki doktor, doslovce, je ujedno i "komercijalist" za kakvu drogeriju ili farm. tvrtku...
Je govorila mi baka cim dalje od doktora😂
Žigman na HRT4
Optimist sigurno kao i uvijek, isto kao i guverner Vujčić
Rupa koliko hoćeš za krpati, od Zdravstva, Croatia Airlines-a, HŽ-a...sindikati traže
božićnice i veće plaće...a za raspolagat s lovom koje nema dovoljno u ovakvim uvjetima
nesigurnosti trebaš biti mađioničar...Deficit raste u nebo i bit će uskor na 95% BDP-a, ako
ovako nastavimo, a od od reformi u zadnje 4 godine nisu napravili ni R i svi bi htjeli dio
Obnova Zagreba od potresa tek slijedi i ne znam odakle će skupiti novac za to, možda EU
uskoči iz Fonda solidarnosti. Ipak smo mi Florida Europe, kako neki tepaju, pa trebamo
obnoviti glavni grad da bude siguran za turiste, ako ponovno kao Švabe krenu dolaziti u
ogromnom broju.
Nisam optimist glede EU love. Ne dijele to oni tako kako mi zamisljamo ali dobro bi bilo. Bar bi gradjevinari potegli.
-
Žigman na HRT4
Optimist sigurno kao i uvijek, isto kao i guverner Vujčić, možda prati samo
mirovinske fondove i strane burze.
ogromnom broju.
Nadao sam se nekakvim reformama jer su govn@ došla ne do grla, nego preko usta do nosa ali naša politička elita jednostavno ne želi napraviti ništa jer će izgubiti svoje glasače, svoje Culeje i Žalce koji sitno šibicare i namještaju radna mjesta ovčicama za 4000 kn. Tako da su silne strukturne reforme ostale mrtvo slovo na papiru a nama s plaća se odbija za uhljebare pognute glave, ruka ruku mije. Naš narod je takav, lakše mu je utjerat u dupe nego u glavu. Daj samo da zaposlim sina preko veze za portira, to je dobra firma, redovna plaća, radi u uredu, svaki mjesec kapne 4000 kn i njemu dovoljno. Dok smo takvi, a takvi smo zauvijek jer vuk dlaku mijenja ali ćud nikada, nema nam naprijed. Vidimo se na misi i na izborima, zna se, HDZ!
-
Kako sude hrvatski sudovi? Dvije potpuno suprotne presude u istim postupcima. Ovdje je riječ o zagrebačkom Županijskom sudu čiji je predsjednik član znamenitog kluba iz Slovenske 9.
-
Kako sude hrvatski sudovi? Dvije potpuno suprotne presude u istim postupcima. Ovdje je riječ o zagrebačkom Županijskom sudu čiji je predsjednik član znamenitog kluba iz Slovenske 9.
u HŽ, HŠ su sasvim legalne otpremnine u stotinama tisuća samo par godina prije mirovine i to traje godinama, nadam se da je jasno zašto nema za nove generatore u Dubravi, u ovoj državi se masovno krade i oštećuje proračun na sve moguće načine, naravno uz blagoslov politike i pravosuđa, pitanje je samo kada će i glavni generator zaduživanja otkazati
-
Čovjek čita, i ne može vjerovati
https://www.index.hr/vijesti/clanak…st/2216937.aspx
Pao mi jučer Uljanik na pamet, već smo svi zaboravili i da je postojao
Prvo zaborav, onda zastara
-
Čovjek čita, i ne može vjerovati
https://www.index.hr/vijesti/clanak…st/2216937.aspx
Pao mi jučer Uljanik na pamet, već smo svi zaboravili i da je postojao
Prvo zaborav, onda zastara
Zato što smo ga se napokon riješili, pa sad se nitko više ni ne želi sjećati...
-
Rambo, nitko nikada koliko me pamćenje služi nije podnio račun za Uljanik
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-