I još svakom od nas daju 1000 eura za izgubljene živce...
PVCM (Pevex)
-
-
-
Najbolje da urade:
1. Stock split - 1 razbiju u 100 dionica
2. Izadu na burzu
3. Otkriju pravu vrijednost PEVEX-a
3. Prodaju mirovincima jedan dio
4. Svi zadovoljni, i veliki i mali dionicari, a i mirovinci
Netreba nikakvo djeljenje, nikakav izlazak, nikakvo uvaljivanje. Samo neka nastave sa ovakvom dividendom i ja sretan.
-
Najbolje da urade:
1. Stock split - 1 razbiju u 100 dionica
2. Izadu na burzu
3. Otkriju pravu vrijednost PEVEX-a
3. Prodaju mirovincima jedan dio
4. Svi zadovoljni, i veliki i mali dionicari, a i mirovinci
Netreba nikakvo djeljenje, nikakav izlazak, nikakvo uvaljivanje. Samo neka nastave sa ovakvom dividendom i ja sretan.
Zato nam i je burza ovakva, nikakva!
-
Jurica u oprostajnom postu na Linkedinu kaze da su rezultati najbolji ikada...
-
Netko je kupio dvije dionice po cijeni od 80 000 kn na HITA-otc platformi!
-
Još malo pa 100.000!
Vjerujem da ćemo vidjeti skoro dal je to netko iz Top10 kupio...
-
Strahota. Gažićku treba deGažirat u rešt.
-
Lijepo bogme.
Dosta je vise bilo zezancije, treba to na burzu i zdravo.
-
Lijepo bogme.
Dosta je vise bilo zezancije, treba to na burzu i zdravo.
pa izgleda da se o tome i radi?
pa nije vajda prodaja u pitanju,iako staviti milijardicu u đep isto nebi bila nerazumna odluka.
i nemaš više brige,samo prizemna svakodnevna problematika kako ubijati pare
pa i zdrava je isto mogao ali je bio čovjek od gazdovanja pa je svršilo kako je svršilo.
p.s.
nešto ključa ispod poklopca ovog lonca
i do sada je ali čini se da je ovo najjače do sada.
express lonac koji pišti ko lokomotiva.
-
Jel taj što kupuje zna šta radi?
Jel se može zahtjev podnijet da se izlista na njuškalu, pa da i mi obični smrtnici možemo kupovat/trgovat?
33,3 % u jednom danu...
-
-
dali zna šta radi?
pa prije ovog je kupovao jedan od 3 najveća insajdera + jedan od 3 koja donose odluke?
gotovo nemoguće da se nezna što se radi.
kao da je i do sada bilo da se nije znalo?
nema ovdje slućajnosti ni greške.
najvljeni su rekordni rezultati u covid godini.
koliko treba biti mudar da se zaključi da će u puno manje covid godini biti još bolji,2022 još bolji....
na burzi se kupuje budućnost,jako dobar i poučan primjer kako treba i ne treba razmišljati u investiranju.
svjedočimo mi još takvih primjera trenutno gdje je silenje preko svih mjera u tijeku.
gdje se sa tričavih 10 milja kn štopa veliki rast izgledno će budućnost pokazati još veća profitabilnost od pevexa.
i to ne daleka budućnost nego....
rezime sljedi
-
Kako je malim dioničarima utjeran strah u kosti žurnim postupanjem nadležnih, koji su se prije toga dopisivali sa izdavateljem je za udžbenik.
Za buduće naraštaje.
Jedna od većih sramota u radu Burze.
-
Kako je malim dioničarima utjeran strah u kosti žurnim postupanjem nadležnih, koji su se prije toga dopisivali sa izdavateljem je za udžbenik.
Za buduće naraštaje.
Jedna od većih sramota u radu Burze.
Da, mislim se kao da bi trebalo napravit jednu temu gdje ce bit ukratko opisani svakakvi tragicni slucajevi ovog sistema gdje je mali dionicar prevaren od sistema, da ne padne u zaborav, a mozda jednog dana nadajmo se nekom postane i podloga za poboljsanje
-
OK,nije bilo fer play ali najveći problem je što su investitorski horizonti prekratki.
osobno sam ušao u tih par dana prije delistinga radi fundamenata koji su bili brutala i baš radi te panične bježanije.
market je mjesto gdje prije svega strpljivi naplačuju nestrprljivima.
svi koji su izlazili znali su da su fundamenti više nego odlični,te da će se izgledno dodatno poboljšavati.
svi smo znali da su dionice večinskih kupljene na kredu i da će izgledno morati isplačivati divku.
bez rizika nema u ničemu u životu pa nije bilo ni ovdje bez rizika ALI....
moglo se je i nakon prve divke kupovati po 2xx,nakon druge po 3xx,nakon 3 po 4xx....
najlakše je u drugima tražiti krivce ali tko nije u stanju nešto kupiti i pričekati min 2 godine da pokupi >100%
za mene nije investitor i ne zaslužuje investitorske prinose.
postoje kladionice di se može na dnevnoj ,satnoj bazi "investirati"
sloboda izbora je zakon.
p.s.
Važno:
među onima sam koji je i za vrijeme vlastite kupovine u delistingu pozivao na razum i na kupovinu a ne prodaju.
bilo je i onih koji su prodavali a javno pozivali na kupnju,sve je dokumentirano pa...
p.p.s.
nešto se sprema,čini se po velikom skoku cijena,možda izlistanje pa će biti prilike za kupovinom ali opet će biti rizika jer rizika uvijek ima u svemu u životu,nepotrebno propušteno 400% ili više na par godina.
a risk/reward je puno važniji i ključ uspjeha.
ima i danas odličnih,možda i boljih prilika od pevexa ali opet večina želi prvo 100 dokaza na dokaze i da mogu retroaktivno kupovati.
hmmm......
-
Najbolje od svega je što je ta ekipa po vokaciji domoljubna i desničarska, a fino su izradili ratne veterane ili kako ih kod nazivaju branitelje. FUJ
-
Najbolje od svega je što je ta ekipa po vokaciji domoljubna i desničarska, a fino su izradili ratne veterane ili kako ih kod nazivaju branitelje. FUJ
DA,oni nisu investitori i nisu si sami krivi što su izigrani,na silu izgurani,radi neznanja i neupućenosti.
ali su izgurani najviše po 380 kada je trebalo dokupiti,pa i nisu prošli najgore?
meni je u startu bilo jasno da radi tih metoda da se radi o iiiiiiznimno vrijednom pljenu,gdje će strpljivost biti dodatno naplačena,izgledno naplačena jer nikad ne možeš biti 100% siguran.
škola je odrađena,biti će još takvih situacija u budućnosti.
što više najboljih risk/rewarda i biti će puno radosti i punih riznica i usprkos neizbježno pokojem promašaju.
sretno svima sa izborom.
idu bolja vremena,bitno bolja vremena,biti će puno lakše povećati udio uspješnih investicija.
dolazi vrijeme da svi mi dodatno naplatimo štedišama njihovo ziheraštvo,fin nepismenost.....
za mene ovo opsolutno nisu vremena za cash pozicije,kod mene ne postoji i ne želim je vidjeti sljedećih min 2-3 g.
cijeli svijet će zapljusnuti tsunami,nećemo ga ni mi izbjeći.
-
vrijeme je da se trgovina prebaci na ZSE,ne vidim koji bi bio daljni interes večinskih da to ne učine?
s obzirom da su okrupnili do krajnjih granica,oni koji nisu do sada niti neće otpustiti prije izlistanja,ostale samo čvrste ruke.
imaju priliku staviti MIN par stotina milja u đep i dalje ostati u sedlu kao najveći dioničari.
može li bolje?pare u đepu a i dalje u sedlu bez ikakvog rizika,presinga....
mislim kada je jedna od opcija u budućnosti i zdrava scenarij nije li prepohlepno ne učiniti tako?
time will tell
p.s.
s obzirom da nam je iznos divki premašio nabavnu cijenu ne vidim problem u čekanju opa ili tropa
iako i ovo je već blizu opa?
divka + kapitalni prinos po zadnjoj >400%
ali na 3 g pa je to samo 130% anualizirano
"ništa posebno"
poseban pozdrav štedišama,zakapačima,zazidavačima.....
-
a zakaj mislite da im je u interesu vratiti se na zse? baš se njim fučka za cijenu na njuškalu ili otc! troškovi, obveze, transparentnost... da, baš su po tome poznati! ako se nađe ozbiljan kandidat bez brige i nepotrebnog dopisivanja mogu većinski prodati bez ikakve obveze!
-
Ja bi isto reko da je tako. U ovoj konstelaciji snaga ništa od burze. Možda ako ih kojim slučajem dokapitaliziraju fondovi radi širenja u regiju, ali za sada ne pokazuju takve namjere. Ako se gazde odluče na dividendu budemo se i mi mali omrsili, ako ne, ništa. Tako je, kako je.
-
hmmm...
previše to insajderi napucavaju da bi bilo samo radi divke?
morala bi to biti dupla divka a i tada nebi opravdavala ovo?
kuha ovo kao express lonac koji fijuče poput parne lokomotive.
vidjećemo što nosi budućnost,do sada je strpljivost brutala naplaćena,tko zna di je tome kraj?
tako to ide sa marfijem kad krene
neopisiva lakoća dioničarstva točka
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-