Meni nije sjela dividenda na zabi iako sam im dostavio podatke prije 5-6 godina... Morat ću im se ponovo javiti.
Jesi u međuvremenu minjao IBAN???
Nisam. Šaljem im mail.
Meni nije sjela dividenda na zabi iako sam im dostavio podatke prije 5-6 godina... Morat ću im se ponovo javiti.
Nisam. Šaljem im mail.
Prvi put dobivam dividendu od Adrisa, odnosno da ne ide dividenda preko SKDD. Mislim da je isplaćen puni iznos, bez odbitka poreza i prireza.
Je li to točno?
Mislim da je isplaćen puni iznos, bez odbitka poreza i prireza.
Je li to točno?
Da, točno. I ne trebaš ništa poreza platiti, jer se radi od dobiti prije uvođenja poreza na dividendu.
Nisam. Šaljem im mail.
Jel ti sjela dividenda? Meni na zabi nista jos. Kome treba poslati mail?
QuoteAdris grupa d.d. samostalno obavlja obračun i isplatu dividende na račune imatelja dionica, prema stanju definiranom pojedinom Odlukom o isplati dividende.
Prilikom stjecanja dionica Adris grupe d.d., odnosno najkasnije do datuma utvrđenog za isplatu dividende definiranog pojedinom Odlukom Glavne skupštine društva Adris grupa d.d. o isplati dividende, potrebno je dostaviti podatke potrebne za obračun i isplatu dividende navedene u obrascu dostupnom na kraju ove obavijesti.
Popunjeni obrazac dostavite poštom na adresu: Adris grupa d.d., V. Nazora 1, 52210 Rovinj ili e-mailom na adresu: dionicari@adris.hr.
Podsjećamo, podatke potrebne za isplatu dividende nije dovoljno dostaviti/ažurirati samo pri Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d., već je iste potrebno dostaviti i Adris grupi d.d.
Ukoliko raspolažemo netočnim/nepotpunim podacima potrebnima za isplatu, dividenda se neće moći isplatiti. Jedan od takvih slučajeva, na koji posebno skrećemo pozornost, je situacija kada je adresa prebivališta, odnosno boravišta, s obrasca PK-porezne kartice ( ujedno i adresa oporezivanja) različita od adrese navedene pri Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. Ako ste u dvojbi što predstavlja Vašu adresu oporezivanja, obratite se nadležnoj ispostavi Porezne uprave.
https://www.adris.hr/odnosi-s-javnoscu/odnosi-s-investitorima/dokumenti/
Poz
Nisam bas pratio. Kupio sam adrs u 12.mj.2020. Imam li pravo na dividendu?
Nisam. Šaljem im mail.
Mislim da tebi da dividenda ni ne treba, ima da je prošlo 15 dana od nje, niti si zaineteresiran koga trebaš kontaktirati...
Neka ovo moderator primisti, gdje je i mjesto.
Nisam. Šaljem im mail.
Davnih dana, već sam zaboravio da sam je i potrošio. I dalje mi nije jasno kako mi ove godine nisu odmah isplatili, dioničar sam od 2016.
meni nisu isplatili.. prije su mi vec isplacivali pa sam mislio da imaju podatke u bazi.. poslao mail nakon isplate za koji dan isplatili.. jel cini mi se da oni nedu preko baze skdd a
Paulie, hvala na informacijama. Ispunio obrazac i poslao im. Kazu da je slijedeca runda isplate 18.8.2021. 👍
https://www.adris.hr/odnosi-s-javnoscu/odnosi-s-investitorima/dokumenti/
ja im slao prije 2 godine i sada sve ok sjelo
Ima li netko inf. ili objašnjenje o prodaji 5664 kom na 460kn.
Hvala!
nigdje obavijesti o slucaju Agrokor.
Sto je Adris pravno poduzeo u ovom slucaju?
Gosp. nemo aj malo truda pa rečenicu dvije zamoljenog objašnjenja, a ne se smijati novomulagaću i meni.
Pitanje je legitimno i valjano, Adris sam prestao kupovati radi netransparentnosti i odnosa prema dioničarima, u Agrokoru su spržili preko milijardu kuna, s kamatama trogodišnju dobit iz najboljih vremena, a prave se kao da to nije briga svih dioničara, ili još gore, kao da se to uopće nije dogodilo.
Za te novce mogli smo svi dobiti 70-75 kuna dividende po dionici.
Nažalost osim vrhuške nitko ne zna što se događa, jer šute o poduzetim pravnim radnjama.
Čemu nervoza??? Jer se prodalo nekoliko tisuća dionica i cijena pala 3-4%???
Što se tiče sudskih postupaka protiv Nagodbe u Agrokoru mislim da tu nema nikakvih pomaka jer Vrhovni sud nije riješio još ni jednu od 24 revizije na Nagodbu podnijete u studenom 2018. godine.
Adris kao ni ostali revidenti nemaju nikakvog utjecaja na rad VS-a.
Đuro je očito imao važnijih poslova.
Netransparentnost i nepošten odnos prema dioničarima ogleda se više u tome sto i nakon vise od godine dana nama nisu prezentirani detalji Nagodbe s njujorškom Mellon bankom .
Za vrhovni sud ne postoje rokovi?
Mogu li to prebaciti na neki medunarodni sud?
Imam osjecaj da se sa svime ceka dok su Borgovci na vlasti.
Kada jednom krenu presude, bit ce strasno.
Gosp. nemo aj malo truda pa rečenicu dvije zamoljenog objašnjenja, a ne se smijati novomulagaću i meni.
Kolegi je svaki komentar smijesan.
To sve govori
Prvi redner novog hotela Marjan ***** sa 285 smještajnih jedinica.
05.07.2021 podnesen je uredan zahtjev za građevinsku dozvolu...