Ništa značajno, ni 3%
S obzirom na tržišne okolnosti i koronu dobro da je išta. Drugi turisti ne isplaćuju ni lipe nego jedva preživljavaju.
Ništa značajno, ni 3%
S obzirom na tržišne okolnosti i koronu dobro da je išta. Drugi turisti ne isplaćuju ni lipe nego jedva preživljavaju.
lepo .......divka ....pa bez uhljebarine mariću ..čisto 100 % nama ......sad ćemo vidit kam će cijena ... za divku gore ili još više
lepo .......divka ....pa bez uhljebarine mariću ..čisto 100 % nama ......sad ćemo vidit kam će cijena ... za divku gore ili još više
Dragi kolega,
cijena je već otišla gore, tako da se primirite i smanjite apetite.
Strpljen , spašen.....
lp
S dividendama na Zse nema sreće, evo Ht je pao već 3 kn više nego što je bila dividenda.
Bolje da je ostave i šire poslovanje.
Znači, otkup vlastith dionica završava sa 20.06.2021 (nisam siguran u datum ),pošto nema obavijesti o tome za narednu Glavnu sjednicu
https://inter.capital/flash-news/cro…rease-in-april/
"In the first 4 months, life observed an increase of 9% YoY (or HRK +90.3m) to HRK 1.09bn. We note that Croatia’s largest insurer, Croatia osiguranje observed a very high increase of 36.3% to HRK 194.4m."
Opa, zbilja nisam očekivao da će ove godine isplaćivati nešto... Lijepo od Adrisa. Očito su im najave za sezonu dobre.
S dividendama na Zse nema sreće, evo Ht je pao već 3 kn više nego što je bila dividenda.
Bolje da je ostave i šire poslovanje.
je, ali će pred novu dividendu ovaj biser opet potegnuti barem do 195 samo treba biti strpljiv i ne prodavati do tada
HODL
Mislim da će na HT biti iznenađenja i puno ranije nego pred iduću dividendu
Ipak je to Picasso nacrtao na 203 kn.
No, obzirom na količinu casha na računu, monopol i likvidnost, ovo je bolje od novaca na računu sa 0,2 kamate
Obogatiti se preko noći doduše nećemo, al' nećemo ni bankrotirati u sat vremena.
Dragi kolega,
cijena je već otišla gore, tako da se primirite i smanjite apetite.
Strpljen , spašen.....
lp
Dragi kolega ,
ne bi se kladil da nebu otišla gore još pa onda retrn 12.5 kuna drugo jutro iza isplate ..
bumo videli ... sori ..drugo jutro nakon dividend deja
Ništa značajno, ni 3%
ne mora značiti da će biti 12,50 kn
Ništa značajno, ni 3%
Planirate podnijeti protuprijedlog i predložiti veći iznos dividende ? Podržavam .
Planirate podnijeti protuprijedlog i predložiti veći iznos dividende ? Podržavam .
Ja sam kolegice uvik optimista. Kako bilo ova dividenda mi je dovoljna da negdi odem ovo lito,ja i svi moji cijepljeni jesmo ,tako da ni sa te strane nema prepreka.
ako se ne varam istek lock downa za financijske institucije je u listopadu. očekuje se da gotovo sve banke i os kuće isplate divku. zna li netko da li može adris isplatiti izvanrednu divku iz zadržane dobiti koje ima napretek iz x-te godine s obzirom da je koristio potporu za maistru?
Može. Može. Može.
Nevjerojatno da je unatoč 12,50 kn dividende cijena pala ispod 420.
Znači sad je P-a po 403,50 kn.
pala je jer sam ja danas dokupio.
Naravno, po 420.
Nema veze. Nije za trejdanje.
Cekam 100 eura
To vam znači puna kontrola kompanije,ili u novinarstvu cenzura. Onog momenta kada šef (ili neko viši od njega ) odredi da cijena ide do 500, to će se dogoditi. Do tada tko može čekati neka čeka , a tko ne može neka proda. Na ovom našem jadnom ZSE vladaju takvi zakoni, neovisno o dobrim ili lošim financijskim rezultatima.
Ovaj ADRS mi izgleda kao dobra investicija sljedećih misec i pol do dva miseca...prvo bi cijenu mogla napumpati pomama za dividendom do ex dividenda dana, pa bi dobar start sezone je mogao još malo napumpati..nekakav mi je filing da bi se ovde moglo izaći čim ostvariš pravo za divd.,te uz to sa dobrom zaradom na dionici.
Što je najbolje onda bi nas opet mogao zahvatiti jedno tjedan,dva val pesimizima(radi Kovida) i opet bi se moglo ući unutra malo poviše sadašnjih razina.
u Adrisu vlada korona a ne provodi se cjepljenje