Dokupite onda ako mislite da je jeftino. Ja neću.
Čekam hoće li biti one burzovne obavijesti da su im nepoznati razlozi skoka cijene.
Dokupite onda ako mislite da je jeftino. Ja neću.
Čekam hoće li biti one burzovne obavijesti da su im nepoznati razlozi skoka cijene.
Kad ovo gledam zapitam se zasto imam adrs pa tj 2 a ne adrs... koji je razlog ovakvoj razlici u skoku? muka mi gledat...
Koji je razlog za ovako veliku razliku u cijeni povlaštene i obične dionice ?
Vidim da je interes za običnu dionicu velik, a za povlaštenu je Bid doista slabašan... Mi kao mali dioničari ne možemo baš previše utjecati na skupštini stoga me čudi tako mali interes za povlaštenu.
trenutno razlika € 100 vs € 61 tj. redovna je skuplja 64% ???!!!!
kada već nagađamo, možda su Atgr posudili 150mil.e i on raste konačno
Možda netko kupuje Adris?
kad već špekuliramo, da nisu dobili presudu da im Agrokor/Fortenova treba vratit € 200 mio. + kamate ..ili Jamnicu 😁
Mozda, u tom scenariju kupac mora ponuditi lovu za redovne dionice, za povlastene ne mora, ali moze .
Mozda, u tom scenariju kupac mora ponuditi lovu za redovne dionice, za povlastene ne mora, ali moze .
Da, zato možda i je ovakva razlika. Možda su se Braća Pivac uključila i tu?
a mozda su samo dobre vijesti iz turizma.
https://www.glasistre.hr/istra/2023/09/…posezoni-883806
a mozda su samo dobre vijesti iz turizma.
To bi utjecalo i na adrs2 dionicu... Bar tako mislim.
kad već špekuliramo, da nisu dobili presudu da im Agrokor/Fortenova treba vratit € 200 mio. + kamate ..ili Jamnicu 😁
Nisu, izgubili su zahtjev za revizijom nagodbe na Vrhovnom sudu. Koji su daljni koraci ne znamo, jer iz Adrisa imaju takav odnos prema dioničarima da nam valjda nisu dužni podnositi bitne informacije.
Ako ste pratili ADRS i ADRS2, na redovnoj dionici odavno se vidio četvrti i peti nalog cijena €100 i slijedeći €120. Valjda je to nešto značilo.
Mislim da je vrijeme za izlazak na Londonsku burzu, koje so oni objavili prije 3-4 god.
Cijena redovne i povlaštene će se vrlo brzo izjednačiti, ne brinite za to.
U svakom slučaju, ako se pokaže da se radi o nekom ozbiljnom razlogu za rast gđa. Hanfa treba privesti sve sudionike današnjeg trgovanja i utvrditi tko je imao povlaštene info, a tko nije ništa znao i bio zaveden i kupovao/prodavao pod impulsom dotičnih znalaca. Kako će odvojiti ove koji su znali od ovih labilnih i nevinih/zavedenih?
Predlažem srednjovjekovne metode jer se ostale do sada nisu pokazale učinkovitima.
Mislim da ste se previše uzbudili. Meni je obrazac jasan. Opet Bakić objavi post na fejsu o pojedinim dionicama u kojem čovjek ništa ne slaže, već ukaže na stvari kakve jesu, a nakon toga na burzi rakete. On se prije objave vjerojatno nakupi istih dionica koje onda nakon rakete proda i tako na našem plitkom tržištu okreće paru.
Mislim da ste se previše uzbudili. Meni je obrazac jasan. Opet Bakić objavi post na fejsu o pojedinim dionicama u kojem čovjek ništa ne slaže, već ukaže na stvari kakve jesu, a nakon toga na burzi rakete. On se prije objave vjerojatno nakupi istih dionica koje onda nakon rakete proda i tako na našem plitkom tržištu okreće paru.
lako moguće.
još da stavi i koji graf na temu Tehnička analiza, bilo bi kao da se i Neo reinkarnirao
Kao da je netko napucao redovnu da se iskrca na povlaštenoj
U svakom slučaju, ako se pokaže da se radi o nekom ozbiljnom razlogu za rast gđa. Hanfa treba privesti sve sudionike današnjeg trgovanja i utvrditi tko je imao povlaštene info, a tko nije ništa znao i bio zaveden i kupovao/prodavao pod impulsom dotičnih znalaca. Kako će odvojiti ove koji su znali od ovih labilnih i nevinih/zavedenih?
Predlažem srednjovjekovne metode jer se ostale do sada nisu pokazale učinkovitima.
bi Hanka, samo nema više mjesta u pržunima kolko su ih nafatali
Poslije objave xy narastao span, končar, adris. Odradio se dobar promet.
Mašala.
Molim za daljnje objave, hvala bogu.
Epulsi move
Pusa svima
ako pogledamo tehnički ,vidimo insajdersku svjeću,"zelenu"
sad kad bi netko to prokomentirao,bio bi to potez mjeseca
A što je MM radio dok se ovo napucavalo 36% na mizernom prometu?