Hvala na navedenom ali Adris mi stvarno nije jasan u vezi tih svojih postupaka jer nema plombe na sudskim postupcima što može biti da mu je nešto za uzvrat obećano. Todorić dobiva u svom postupku i ima se neka obavijest.
Adris koda se sve zataškala.
Hvala na navedenom ali Adris mi stvarno nije jasan u vezi tih svojih postupaka jer nema plombe na sudskim postupcima što može biti da mu je nešto za uzvrat obećano. Todorić dobiva u svom postupku i ima se neka obavijest.
Adris koda se sve zataškala.
Pošto tužbe i žalbe ne prolaze pa nema ni plombi bogata američka obitelj kupuje dio od sberbank jer na sudovima je vlasništvo čisto. Agrokorfortenova bay bay. Ako država bude blagonaklono možda neka nagodba koja ne će pokriti ni sudske troškove.
Pošto tužbe i žalbe ne prolaze pa nema ni plombi bogata američka obitelj kupuje dio od sberbank jer na sudovima je vlasništvo čisto. Agrokorfortenova bay bay. Ako država bude blagonaklono možda neka nagodba koja ne će pokriti ni sudske troškove.
Prvo pitate vodi li Adris neke postupke jer očito niste imali pojma što se događa, a kad vam se odgovori da su postupci u tijeku donesete zaključak da je sve već gotovo. Revizija na vrhovnom sudu i arbitraža su velike stvari, a arbitraža će itekako imati utjecaja i na tužbu Adrisa, prema tome nije još ništa gotovo.
Poštovani sve ok s Vaše strane. Ja sam mislio da je sve postupke sud završio jer upravo ovih dana piše po novinama da bogata am. obitelj kupuje vlasništvo sberbank u fortenova. Adris vjerojatno ne smije komentirati sudske postupke.
Ali da je Adris netransparentan/spor valjda stoji kao što stoji i dionica na burzi u negativi i to cijela Adris grupa.
Ima netko info koliko još imaju zadržane dobiti koju mogu isplatiti neoporezivo?
Cerp mora prodati svoj dio u maistri.
10000 kom izgleda prodani. Ne znam tko je kupio ovaj dio a tko će još preostalo dio.
Odluka važi za turiste.
Koji odluku će država donijeti za svoj udjel u CO.
Nešto se pomiče.
Cerp mora prodati svoj dio u maistri.
10000 kom izgleda prodani. Ne znam tko je kupio ovaj dio a tko će još preostalo dio.
Odluka važi za turiste.
Koji odluku će država donijeti za svoj udjel u CO.
Nešto se pomiče.
Što to znači za nas, samo jeftiniji dokup?
Ako se ne varam cerp prodaje neku siću, dionice u vrijednosti od 20ak mil kn ukupno i to od nekoliko turista.
Što mislite da li će biti dividende i kolika bi mogla biti ove godine?
Nekakve ideje...
Nekakve ideje...
Ne znam kolika će biti divka, ali ja očekujem barem 8-10% do ex dividenda dana, doduše ne divke, već prinosa na dionicu.
Nekakve ideje...
Očekujem 18 kn, i s tim bih bio zadovoljan. kad bi ju mogli najaviti?
Ja očekujem 14 do 15 kn, ali kod njih nikad ne znaš
Očekujem okruglih 20 kn
Očekujem okruglih 20 kn
Ako bude tako onda cijena ide najmanje na 450/500kn.
Očekujem okruglih 20 kn
Ako bude tako onda cijena ide najmanje na 450/500kn.
Tamo joj je i mjesto
Dioničarima Društva isplatiti će se dividenda u iznosu od 15,50 kuna po dionici, iz zadržane
dobiti ostvarene poslovanjem Društva u razdoblju od 2005.g. do zaključno 2011.g.
Pravo na isplatu dividende iz točke I. ove Odluke pripada svim dioničarima Društva koji su na
dan 15.06.2022. godine upisani kao dioničari u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog
društva d.d. Dividenda će biti isplaćena dana 05.07.2022. godine.
Znači 15,50 kn dividende po dionici sjeda na račun bez da se oduzme porez i prirez. Očekivao sam nešto više ali i ovo je solidno.
Ja sam zadovoljan
I više nego sam očekivao. Korektno.
Adris grupa je u prvom tromjesečju 2022. godine ostvarila ukupan prihod u iznosu od 1,19
milijardi kuna, što je za 11 posto više u usporedbi s prvim tromjesečjem 2021. Prihod od prodaje robe i usluga
iznosio je 1,11 milijardi kuna, i za 16 posto je veći od prihoda ostvarenog u prethodnoj godini. Konsolidirana dobit
prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) iznosi 173 milijuna kuna, što predstavlja rast od četiri posto. Neto
dobit za prvo tromjesečje 2022. godine iznosi 12,2 milijuna kuna što je za 14 posto više od ostvarenja u istom
prošlogodišnjem izvještajnom razdoblju. COVID potpore u prvom tromjesečju 2021. godine iznosile su 31 milijun
kuna.
A cijena godinama ne mrda prema bar 500... po malo gubim vec zivce. Nekako mi dividenda vise nije dovoljni stimulans za ostat ovdje. Stvarno godinama strpljivo cekam da ovo bar malo odradi i bas se nista ne dogadja osim sto povremeno zaroni ispod 400...
I ja sam ju godinama imao, dobra firma, turizam, osiguranje,prehrana, dividenda. Izasao nedavno bas zbog sidrenja na ovim cijenama. I sumnjam da ce uskoro rasti na nekad slavne razine.