Očekivanja dividende.
Unikredit brutalne rezultate ima. Preuzima Commerzzbank u Njemačkoj.
Očekivanje od Trampa da će još smanjiti poreze bogatim.
Očekivanja dividende.
Unikredit brutalne rezultate ima. Preuzima Commerzzbank u Njemačkoj.
Očekivanje od Trampa da će još smanjiti poreze bogatim.
Evo zašto cijene zabe raste..
Zato i rastemo toliko...
Dobra akvizicija je svakako pozitiva, ali ne odma već na duži rok. Znači, potrošio si sredstva, ali korist od toga će tek jednom doći.
Još veća dividenda u 2025?
Zašto se izdaje ova nova obveznica, zna netko? hvala
Mišljenja sam kako se obveznica izdaje iz općepoznatog razloga, a to je da država nema novaca i posuđuje ga od građana. Kako će se to odraziti na cijenu dionice, ne znam. Volim kad raste. Ipak, vjerujem da će banke, kao i do sada, naći načina kako nadomjestiti novac koji građani izvlače sa svojih računa.
ako si vidio tko će upisati cjelokupan iznos nebi trebao pitati..
Isprika, krivo sam protumačio Vaše pitanje.
Kolege jesmo li na ath ?
Kolege jesmo li na ath ?
ATH bi bio na cca 31,oo e , cca P/B 3,6
Danas na zatvranju cijena dionice 26,00 eura P,/B 3.08 P,/E 14,88
Odlična dijona i dobra firma ali iduća godina je godina teških geopolitičkih poremećaja i banke neznam da se mogu provest dobro u tom okruženju.
Odlična dijona i dobra firma ali iduća godina je godina teških geopolitičkih poremećaja i banke neznam da se mogu provest dobro u tom okruženju.
nažalost.... i ja slično razmišljam, a cijena zabe među najskupljima u europi!
nažalost.... i ja slično razmišljam, a cijena zabe među najskupljima u europi!
Dok god ECB (radi opravdanih razloga)poklanja bankama kamatu veću o 2% dobit banaka će biti velika uz izdašne dividende ,a to može potrajati...
Sentiment domaćih štedisa teskog preko 35 milijardi eura je druga priča,tu se tek očekuje preslagivanje i sigurno će kao davne 2006/2008 veći dio završiti na burzi...taman kad pomislis ovo vise ne može ici više ,dolazi "zakon psihologije mase"...
Zato budite mudri kod zauzimanja pozicija
Nadajmo se da je u pravu..
nova prognoze dividende u 2025 za dobit iz 2024 ? rastemo bome ..
A koliko mogu max. isplatiti sve, oko 1,60€ po dionici ?????
Bez dobiti iz prošlih godina.
ali jos se dobit za 2024 ni ne zna.. ne zna se ni za 4. kvartal 2024.. jos nije ni kraj prosinca...
šta se tu dešava?!...ludilo brale, ludilo...
ali jos se dobit za 2024 ni ne zna.. ne zna se ni za 4. kvartal 2024.. jos nije ni kraj prosinca...
Procjena.
šta se tu dešava?!...ludilo brale, ludilo...
Skupilo se dosta toga- matica, obveznice, dobit, visoke kta stope, očekivanja divke....