ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• jel ima kakvih informacija da se spominje delist ili samo tako, jer nemamo o cemu pricat ? :D

Racionaliziraju odluku da ne prodaju dionicu na 12 €, jer kao neće pasti cijena ni nakon ex dividenda dana, jer kao ide delist. Uglavnom recept za pogubit novce...

• pa dionica pada sigurno za onolko kolko je divka.

vjerojatno su je zato i napumpali prije, posto je divka velika, tj dvije su, jer inace bi pala prenisko

za delist ne vidim razloga, jer nebi mogli menadjerima i ostalima isplacivat velike bonuse da nema dividende

• Svaka dionica na ex dividend padne za iznos dividende ili malo veći čak, jadno ali ajde, ali nakon prošle dividende je bila koja cijena? a koja je sad? I jesam li ja izgubio ili dobio šta je nisam prodao? Sad je cijena 12, jednu dividendu sam već dobio i uzet ču još jednu, cijena če past i iduče godine ide gotovo sigurno opet dividenda, stvarno stalno gubim novce na ovoj dionici.

• Poučen vlastitim iskustvom pušem i na hladno jer su me istisnuli iz PBZ-a. I ne samo iz te dionice…više ih je, nažalost! Mali investitori su neželjena djeca koje nitko ne štiti na ovom tužnom tržištu.