Dobit žabe hehe dobro je
Zagrebačka banka najavila novu korisnu uslugu za građane
www.poslovni.hr
Dobit žabe hehe dobro je
Dobit žabe hehe dobro je
a neš ti usluge...baš je korisna...
Poziv na skupštinu 7.12. zarad isplate grdne love menadžerima.
Nema delista.
Dali ovo znači da ove godine neće biti delista i istiskivanja i da bi mogli da pljusnu na proljeće ?
Hvala.
Ove godine sigurno neće biti delista dionice jer naprosto nije moguće sazvati dvije skupštine (obzirom na rokove sazivanja) koje bi se mogle odrzati do nove godine.
A sljedeće godine vrlo vjerojatno također neće niti delista jer po svemu sudeći i javno objavljenim informacijama to nije u planu Unicredita.
Pa dobro ljudi dali ste vi čitali da oni NEMAJU namjeru delistiranja i istjerivanja malih?
Dajte se opustite.......nekada treba i lopinama vjerovati.
Pa dobro ljudi dali ste vi čitali da oni NEMAJU namjeru delistiranja i istjerivanja malih?
to su sve stvarno jedni fini ljudi i nema nikakve bojazni da kod njih držite novac u dijonicama, imam i sam nešto, bolje da sam ih u svoju vešmašinu sakrio
to su sve stvarno jedni fini ljudi i nema nikakve bojazni da kod njih držite novac u dijonicama, imam i sam nešto, bolje da sam ih u svoju vešmašinu sakrio
Velepoštovani kolega Moller, mene drži ovdje samo ono sažeto u trećem redu članka.
Diverzifikacija reklo bi se........
Velepoštovani kolega Moller, mene drži ovdje samo ono sažeto u trećem redu članka.
Diverzifikacija reklo bi se........
tako i mene zanima dividenda, ali kako u posljednje vrijeme sve češće u tome sektoru sve finiji ljudi navraćaju u banke, mislim da će nas lagano izgurati na sigurniju ulicu
SVEUČILIŠNA BOLNICA ZAGREB U OSNIVANJU U LIKVIDACIJI je upravo prodala svoj dio, tko je kupac?
Upravo primio poziv na glavnu skupštinu..
Upravo primio poziv na glavnu skupštinu..
I, što kažu?
Je li predlažu dividendu? 😂😂😂
Nisam čitao ali koliko vidim ne.. bitno da uprava dobija nagradu što bi vi kolega dio kolača ??
i meni poslali kuvertu tešku valjda 150-200 g na mojih par stotina papirića
Zreo je za otkaz onaj ko je to naložio
"Sektori koji bi bili pogođeni ovim porezom, utvrdili smo da bi to bila prerađivačka industrija, trgovina, građevinarstvo i financije dominantno."
Pametnom dosta!
Kada kažu "banke ostaju bez silnih milijuna kuna" misle na vlasnike banka tj. na nas dioničare.
Kada kažu "banke ostaju bez silnih milijuna kuna" misle na vlasnike banka tj. na nas dioničare.
Novinari to ne razumiju😢. Oni "misle" ili su "uvjereni" da vlasnici banaka "valjda invanzemaljci" "pljačkaju" narod kroz kamatu😢.
Očekujete li 9da bi presuda vrhovnog suda mogla utjecati na cijenu ove dionice? Ako sam dobro shvatio vrhovni sud bi u roku nekoliko dana trebao donijeti konačnu presudu.
Očekujete li 9da bi presuda vrhovnog suda mogla utjecati na cijenu ove dionice? Ako sam dobro shvatio vrhovni sud bi u roku nekoliko dana trebao donijeti konačnu presudu.
13.12. će biti donesena presuda (ili čak objavljena, nisam siguran...)
iako sam zainteresirana strana, očekujem da ipak neće biti donesena ništetnost CHF ugovora (cijela europa već ima neku vrst ništetnosti, bilo cijelih ugovora bilo valute)
jer u hrvatskom pravu ugovori još uvijek mogu opstati s ništetnom kamatom kao cijenom, i ništetnom glavnicom kao predmetom ugovora
na žalost!
ono što je još gore jest kad ne donesu pravorijek u smislu da odrede zamjensko rješenje i da se toga moraju svi pridržavati
nego ostave stvari 'u zraku' pa i banke i korisnici ne znaju na čemu su
time sam sud potiče pravnu nesigurnost
no još je tjedan dana pa ćemo svi biti pametniji
a 'račun' u slučaju ništetnosti imamo, objavljivano je sve ovih dana po novinama
banke sve mogu amortizirati, većinu su otpisale pa ne znam gdje je problem?
Za pobrisati
Ovo ste vidjeli?