Imam jedno pitanje,dali je netko od Vas ulagao u Finanzas forex u Panami,2007 ili 2008 godine,to je bilo ono ulaganje uglavno preko posrednika,zapravo piramida,Ponzi shema .Uglavno da skratim, dośao mi je ček o povratu sredstava koje sam ulożio od američkog odjela pravde i moram unovćiti ček do 5 mjeseca 2021g.u Citibank Europe u Frankfurtu.Dali je možda još netko dobio taj ček.
Forex - Trgovanje valutama
-
-
-
Probaj u HPB-u pitat!
-
Hvala,jedino nisam nazvao ni posjetio tu banku,nakon poziva to je jedina banka kod koje se može unovčiti ček u eurima.Uglavnom nakon 12g.čekanja izgleda da ću vratit uloženo iz FFX.
-
Ako netko želi low risk entry, pogledajte si USDHKD!
Trenutno se samo malo odlijepio od doljnje branjene granice.
Još ako ste srednjeročni (2-3 godine) USD bull pa razmišljate o proboju peg-a (vidi CHF!) - gornje granice ...
-
Zna li netko dobrog brokera, po mogućnosti u Hr, za trgovanje na forexu.?
Tko ima malu proviziju kod trgovanja….po mogućnosti bez provizije
Zašto je Hanfa izdala upozorenje za Admiral markets, ostavili su dokument o upozorenju na svojim stranicama, a nije niti potpisan niti se vidi od kojega je datuma…
Hvala
-
Koliki smiley!!!
Zašto tražiš baš u HR?
Dobrim brokerima je to premaleno tržište,
-
Ne mora biti u Hr, mislio sam da barem ima poslovnicu u HR kao što je bio Admiral Markets, strah me da ne naletima na nekog krivog vani.
Trenutno otvorio račune kod FXPN.eu i FP Markets....
Volio bih naći nekoga sa malom ili nikakvom provizijom na Forexu, to je imao i Admiral Markets
-
Što će ti poslovnica u HR?
fxpro.com
fxcm.co.uk
oanda.com
Svi su tu negdje sa spread-om.
Darwinex.com mi se čine solidni ali nisam isprobao.
Nikad čuo za ove tvoje.
Ako hoćeš neke opskurnije ali s mega polugom, alpari.com
-
Poslije 42 dana imamo + razliku od 33,8% na godišnjem nivou. Za mene isgnal za prodaju iako nije preporuka za ostale koji su unutra:
-
bome, funta je odlično odradila.
čini se da Vas dobro idu ovi currency swapowi.
koju valutu iduću imate na meti?
-
-
Poslije 42 dana imamo + razliku od 33,8% na godišnjem nivou. Za mene isgnal za prodaju iako nije preporuka za ostale koji su unutra:
Reko sam ja onomad...samo da mi je milijunčić cash-a....fasovala bi elizabeta II.....
-
bome, funta je odlično odradila.
čini se da Vas dobro idu ovi currency swapowi.
koju valutu iduću imate na meti?
Pomno pratim kanadski dolar i s njim usko povezanu cijenu nafte.
Kanada ima visoku cijenu vadjenja nafte koja je oko 50$ tako da cijena iznad tog iznosa postaje za mnoge isplativo crpiti i prodavati naftu što utiče na rast kanadskog $.
Trenutno stanje u Kanadi zbog virusa je katastrofalno tako da i to pratim.
Najveći trgovinski partner je USA tako da će nedavne promjene u značajnoj mjeri uticati na normalizaciju odnosa koji su zbog uvidjenja carina na kanadski čelik u zadnje 4 godine, a time pozitivnih uticati na izvoz i tečaj.
-
Pomno pratim kanadski dolar i s njim usko povezanu cijenu nafte.
Kanada ima visoku cijenu vadjenja nafte koja je oko 50$ tako da cijena iznad tog iznosa postaje za mnoge isplativo crpiti i prodavati naftu što utiče na rast kanadskog $.
Trenutno stanje u Kanadi zbog virusa je katastrofalno tako da i to pratim.
Najveći trgovinski partner je USA tako da će nedavne promjene u značajnoj mjeri uticati na normalizaciju odnosa koji su zbog uvidjenja carina na kanadski čelik u zadnje 4 godine, a time pozitivnih uticati na izvoz i tečaj.
ma Kanada je zemlja samo takva, puna neophodnih prirodnih resursa i za klasičnu (nafta) i za "zelenu" energiju (rude, uranij).
slična situacija je i s Australijom, tako da sam bullish što se tiče njihovih valuta općenito.
čak ni funta nije za baciti ako Boris zaista promjeni zakonodavstvo pa uz zlato (obzirom da je tamo najveći svjetski sef), postanu i "hub" za crypto.
a ni Biden nije toliko lud da dolar zakuca u bescjenje.
meni su nekako Euro i Yen najveći kandidati za devalvaciju, a Yuan-u nitko ne može vjerovati jer Kina tu manipulira sve u 16.
punac neće da ulaže u ništa (taj je gori od mene ), pa sam mu rekao da složi neku košaricu valuta da se hedge-a protiv Eura.
otvoren sam za razne prijedloge (moj je bio AUD, CAD, GPB, USD, EUR, Kuna, sve na jedanke dijelove )
-
prati li itko norvešku i švedsku krunu?
-
The Dollar Rally Is A Small Jump Before A Long Downfall
https://www.investing.com/analysis/the-d…nfall-200558807
čim sam ga ja kupio, odmah ide u papar
-
-
Ne razumin kako i na osnovu čega kupujete $ kada ovdje imate Dip i jasan signal za buy:
tehnička analiza i intuicija
al isto mislim da je skoro sve bolje od EUR
-
Koji leverage koristite prilikom trgovanja?
-
Ivana, od 1:30 do 1:500.
Prati netko USDTRY?
Erdogan sprašio guvernera CB, pa je jutros tržište pokazalo što misli o tome.
Nadam se da će sad svima "pokazat" pa da bude prilike ući po short TRY po boljem tečaju.
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k