Kilo...svaka cast i slava🤣🤣🤣🤣
Pa naravno da treba uzeti odmah kilogram, veći pakung je jeftiniji pa tako u stvari štediš.😂😂😂
I omekšivač za veš je jeftiniji od tri litre nego onaj mali od litre.😂😂😂
Pa naravno da treba uzeti odmah kilogram, veći pakung je jeftiniji pa tako u stvari štediš.😂😂😂
problem je u kili, kako ces prodat kilu...meni su naj unce. uzmes dve tri u gepp, i mozes po Evropi...
Pozdrav,
samo za info, Pogledaj kakve su cene u Austriji.
Lp
390 kn - 1 g
To je već bolje
Pa nije kile težko nosit to je manja pločica od mobitela kojega imaš. A prodaš ga svugdje gdje prodajajo. I još za info jako interesantno ako imaš novac u čarapi i ga ne možeš tek tako dobiti na račun, u Austriji možeš platiti u kešu i niko te ne pita od kud ti keš.
mislio sam na trzenje...pa nečeš kilu uvijek iskoriztiti? Svaka cast ako vam trožkovi ili kupovine iznose u kilama zlata. Kapa dolje.🤑
vi se ovdi spremate na atomski rat ili šta?
to zlato je isključivo priča za ljude koji doslovce ne znaju šta će s novcima.
kome god treba likvidnosti, zlato mu nije nikakva opcija.
to se kupuje tek nakon što imate:
1. nekretnine koje rentate
2. neki biznis koji donosi novac
3. neki posao sa strane
4. zarađujete na burzi
ako imate sve od navedenog, onda ste sretni ljudi.
otprilike ista priča je i s Bitcoin-om.
to kupuješ kad si već kupio 2 Tesle (da jednu voziš dok se druga puni), pa umjesto treće i daljnje kupiš malo srebra, zlata, Bitcoina, itd.
jedino ako doktori nisu počeli primati mito u polugicama? (jer ipak samo "pravi" kriminalci primaju mito u Bitcoin-u)
Stvar je u tome što i kad prodaješ kilogram, dobiješ manje po gramu, nego na nekoj manjoj poluzi. Tako ispada da je pri kupnji jeftiniji, ali je jeftiniji i pri prodaji. Optimum su poluge od 20 grama, unca i 50 grama.
Pa ne bih se ja baš složio. Ako pogledamo tablicu cijene zlata u € u jednom srednjem periodu od 5. god. cijena je lijepo porasla a i sada dok države masovno printaju pare svi očekuju daljni rast cijene.
meni je zlato ostavstina i ako pobjegnem u bih, mijenjam desetinu godisnjeg viška. Ne zamaram se kupoprodajama, anunakijima, gramima i polugama. Kupim, zakopam, zaboravim
meni je zlato ostavstina i ako pobjegnem u bih, mijenjam desetinu godisnjeg viška. Ne zamaram se kupoprodajama, anunakijima, gramima i polugama. Kupim, zakopam, zaboravim
i ja ću u BiH, nedo Bog većeg zla, sa mojih 10 (zlatnih) kuna i tomislavčićima...
Pa ne bih se ja baš složio. Ako pogledamo tablicu cijene zlata u € u jednom srednjem periodu od 5. god. cijena je lijepo porasla a i sada dok države masovno printaju pare svi očekuju daljni rast cijene.
Ocekivanje je majka zajeba, kao i u svemu bitan je pravi trenutak i cijena
Pa ja sam to gledao tako, da je prognoza za zlato +3000 a kupio po 1800 do 2025. To znači +65% u 4 godine i to uz prepostavko mirnog spavanja. A u prošloj sezoni mi je najbolja dionica uradila 30% a najslabja -10%. Ili u prosjeku celog portfelja sam možda urado 10-15%. I kad moraš platiti porez si još niže. Tako da bi rekao da je zlato zaista zlato. Ali vidjet čemo šta je bolje za 3-5 godina?
Prema nekim analitičarima, zlato je još uvijek relativno jeftino. U bilješci klijentima, JP Morgan je istaknuo da zlato sada privlači više interesa investitora koji se odriču bitcoina u njegovu korist.
https://www.investing.com/analysis/gold-…-term-200584053
Pišu neka pričekamo sa kupnjom, biti će i povoljnije
Posve razočarana u papirima, vidim si konačnicu u zlatu.
Barem me nitko neće istisnuti. Po elaboratu
Gledam weekly i meni to liči na cup, handle odrađen, i target mu je oko 2400, kako neki analitićari i predviđaju
Na dnevnom se grafu vidi određena simetrija, sada ćemo vjerojatno u kraći period oko 1900. a onda do prijašnjegnjeg vrha preko 2000
Baš me zanima pošto će biti zlato iduće godine. Vidjeti ćemo.
BTW, to je jedino ulaganje oko kojeg ne brinem. Nikada
Zaštita od inflacije.
Zaštita od inflacije.
Plaćeni oglas
Vrti se oko 1900
Imam namjeru kupiti jop jednu uncu, ili 50 grama, i mislim da ću ga sačekati oko 1780
Moglo bi.
Mada je za rok držanja dugo ako ne i vječno, nevažno hoću li ga platiti 1900 ili 1780
Zaštita od inflacije.
Plaćeni oglas
To ne znači da nije istina što u njemu piše. Sve što piše ima neke logike.
https://www.macrotrends.net/1333/historica…-100-year-chart
Oprezno sa zlatom ( po meni ) tu se moze zaglavit vise nego u nekoj losoj dionici.
Ak je los tajming ulaska, moze se cekat previse godina da bi se bilo na nuli.
Imam nesto zlata , al na ukupni portfelj ( nekretnine, zemlja, dionice) jako malo.