svakim danom se sve više pitam tko danas uopće još kupuje zlato!!?? da nema crypta, onda ok. ali ovako!!?? kako god da okrnem nađem barem nekoliko boljih rješenja!
Ulaganje u zlato
-
-
-
Upravo kupio - Centar zlata - nije ga bilo neko vrijeme , a sad je još i jeftiniji
5 unci srebra | Dalmatinski pas + kutija (obojani) (nazvati za dostupnost) × 1 1.592,00 kn (210,50 €) -
"Obojani srebrnjak “Dalmatinski pas” od jedne unce čistog srebra"
Čekaj, koliko je unca srebra?!?!?!
-
Trenutno je 22,7 eura što znači da je 5 unca 113,50 eurića
-
Trenutno je 22,7 eura što znači da je 5 unca 113,50 eurića
i ovdje je ta 1 unca 52,89$ dobra zarada
Hrvatski srebrnjak Dalmatinski pas | 1 unca srebra | Centar ZlataSrebrnjak "Dalmatinski pas" od jedne unce čistog srebra dostupan je u ograničenoj seriji od 15.000 komada te je prigodan dar za posebne prigode, ali i…www.centarzlata.com -
Ljudi opustite se sa tim zlatom , srebrom, ovdje ce neki izgubit vise nego na dionicama.
Skupo plate , ak ce prodavat jeftino se otkupljuje, cijena mora narasti koliko da bi bili na nuli uopce.
Mislim ja kupim svake godine zlatnik, dva za malu i ok, to mi dugorocno pa nek ima , kaj ja znam koliko ce cijena bit za xx godina,
bit ce neki prosjek i ok .
-
Bolje kupi svake godine neki kripto pa nek stoji, kad mala naraste bit će joj vrijednije od zlata za nove generacije klinaca
-
Bolje kupi svake godine neki kripto pa nek stoji, kad mala naraste bit će joj vrijednije od zlata za nove generacije klinaca
Mozda si u pravu, al ja ipak imam koju godinu na grbi pa sam malo staromodan
Hocu rec da ne treba nista uzdizat .
-
Hm.
Ja sam cucka, 5 unci srebra platila 1990 kn.
Posto je danas ?
-
Hm.
Ja sam cucka, 5 unci srebra platila 1990 kn.
Posto je danas ?
Kako je kolega Bokyklc naveo i danas je 1990 kn...
Hrvatski srebrnjak Dalmatinski pas | 5 unci srebra | Centar ZlataObojani srebrnjak "Dalmatinski pas" od jedne unce čistog srebra dostupan je u ograničenoj seriji od samo 500 komada te je prigodan dar za posebne prigode, ali…www.centarzlata.com -
-
Pored linka vidim cijenu od 1592 kn
To srebro ima veću vrijednost umjetničkog dojma nego težine u srebru.
Jako je lijep, Hrvatska kovnica, ograničena naklada
-
Srebro je srebro, zlato je zlato , kad se kupuje kupujemo umjetnicku vrijednost ak je neka obljetnica necega i slicno ( kaj kuzim i lijepo je imat nesto fora i lijepo ) ali je problem kad prodajemo, onda moramo naci onog tko bi htio kupit tu umjetnicku vrijednost, ako to ne nadjemo, onda moramo prodat pod cijenu srebra ili zlata , bez obzira kaj je na licu i nalicju kovanice.
Znam iz vlastitog iskustva jer imam povijesne srebrnjake ( dosta veliki broj ) koji recimo vrijede u cijeni srebra 100 necega, a ako bi da ih zelim prodati kolekcionaru vrijedili bubam napamet sigurno 1000 necega . Kaj je dobro ako se ima vremena cekat kad i ako dode vrijeme prodaje .
Kupnja srebrnjaka - SrebrnjaciPostoji više različitih vrsta srebrnih kovanica koje se razlikuju po namjeni, svrsi proizvodnje i načinu uporabe. Stoga kupnja srebrnjaka može predstavljati…srebrnjaci.comEvo i kako prodaju i kako kupuju , kaj sam gore napisao :
Cijene srebrnjakaUkoliko želite kupiti investicijsko srebro, molimo vas da obavezno zakažete termin. Klijente bez prethodno najavljenog termina, zbog velikog pritiska kupaca,…plemenit.hr -
I don't care.
Sahraniti će me ko' faraona, sa srebrom i zlatom
Jako mi je lijep i to je jedini komad kojeg gledam, ostalo je u sefu .
Ja sam pak prošle godine gledala prigodan Winner Takes All, danas ću, sutra ću..i nema ga više. A da se danas ponovno pojavi na tržištu platila bih ga skuplje, iz sentimentalnih razloga
Uvijek se nađe neka bena
Al' havi dobro kaže, cijena je zlata podložna ciklusima kao i sve na svijetu. Obzirom na nakanu da se rublju podupre zlatom, na petrodolar koji se gura sa strane , na inflaciju, na recesiju, nisam sklona misliti da će zlato u skorijoj budućnosti niže. Sklonija sam misliti da će na 2500
-
Zlocka kraljica Egipta i okolice
-
-
ja nikad nisam bio neki ljubitelj investicionog zlata ali u ovom trenutku je to prava stvar. mislim da prava drama još nije ni počela. trgovina cijenom zlata je u potpunosti obesmišljena ogromnim tiskanjem papirnatog novca. klasični cazino. spot tržište je nešto sasvim drugo i igrat će sve veću ulogu. zadnjih 50tak godina smo živjeli u monetarističkom sistemu (papir za nešto) a sad prelazimo u merkantilistički sistem (nešto za nešto) nitko više nije lud da ti da robu za bezvrijedan papir. tanker nafte 2 tone zlata. hoćeš nećeš ne moraš ima tko hoće. gledao sam nekog ekonomistu, svašta je rekao ali ne može mu se osporiti 40godišnje iskustvo. između ostalog da je stvarna vrijednost zlata 12000 $ za uncu, po zadnjem kursu rublje 66 za 1$ kod njih je unca cca 2100$ dok je u cazinu sad pala ispod 1900$. daljnje zaključke izvucite sami.
-
Jedan zanimljiv post, zakljucak izvedite sami jel
"
I was a huge Gold bull in January, but I have now turned bearish.
Huge divergence and my models tells me we should see at least a -33% drop in the near future.
Highest inflation since the 80s and war could not push the price above 2000$, that is a red flag for me."
-
ja nikad nisam bio neki ljubitelj investicionog zlata ali u ovom trenutku je to prava stvar. mislim da prava drama još nije ni počela. trgovina cijenom zlata je u potpunosti obesmišljena ogromnim tiskanjem papirnatog novca. klasični cazino. spot tržište je nešto sasvim drugo i igrat će sve veću ulogu. zadnjih 50tak godina smo živjeli u monetarističkom sistemu (papir za nešto) a sad prelazimo u merkantilistički sistem (nešto za nešto) nitko više nije lud da ti da robu za bezvrijedan papir. tanker nafte 2 tone zlata. hoćeš nećeš ne moraš ima tko hoće. gledao sam nekog ekonomistu, svašta je rekao ali ne može mu se osporiti 40godišnje iskustvo. između ostalog da je stvarna vrijednost zlata 12000 $ za uncu, po zadnjem kursu rublje 66 za 1$ kod njih je unca cca 2100$ dok je u cazinu sad pala ispod 1900$. daljnje zaključke izvucite sami.
Tko zna, ja tipujem da će prije biti tanker 1XXX ... ETH, XRP-a, BTC-a, prebačenih u par sekundi bez mogućnosti manipulacije nekih centralnih banaka ili poluga pod utjecajem neke privilegirane ekipe? . Zašto bi bilo tko imao privilegiju upravljati tim zlatnim rezervama, gdje će se držati i čuvati.. i dali uopće i postoje ili virtualno kupiš neku maglu.
A vlasništvo tankera, auta, kuće ... ili bilo koje druge imovine ćeš prebacit kao Blockchain NFT potvrdu vlasništva u par sekundi
-
digitalni novac sigurno dolazi poslije ove pretumbacije sa papirićima ali se prvo mora ustanoviti digitalna suverenost. ne da te tamo neko blokira kao twiter nalog trampu pa nemožeš do svog novca kad poželiš. za sad su jeftine priče da privatne kompanije provode svoju poslovnu politiku na svojim platformama kad u stvari provode samo jednu propalu liberalno globalističku agendu. povjerenje u financijski sustav je narušeno i trebat će puno posla obaviti da se ponovno vrati.
-
Može objašnjenje kako bi ti blokirao netko digitalni wallet koji imaš kod sebe i želiš sredstva prebacit na drugi preko otvorenog decentraliziranog blockchain koda?
Nije to račun u banci da ti banka blokira jer eto ima neki nalog da te se blokira.
Tko je pred 15-20 godina vjerovao da ćeš imati mobitele kakve danas imaš. Za sljedećih 10-20 godina financijski sustav kakav danas poznajemo, vjerovatno odlazi u ropotarnicu povijesti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun