Šta će reći ni jedan post danas 😮
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Što reći kad su čorava posla na djelu........blagoslov je uložiti ovdje pa pobječi čim prije dok se još vidi.........
-
Što reći kad su čorava posla na djelu........blagoslov je uložiti ovdje pa pobječi čim prije dok se još vidi.........
Pola ekipe misli da atpl prevozi kontenjere a druga polovica da imaju 12 capova na spotu........treča polovica je danas prodala.......četvrta polovica će sutra.....
-
Samo na toj stavki po trenutnim resale cijenana dobit je 150 mil kn.
Jos jedan jaki razlog za rasprodaju cak i ako futuresi u padu ostaju na vrlo profitabilnim razinama
Blagoslovljeni smo mi kojima je i 350 bilo dovoljno jeftino
Rast ide dalje, vraca se bulis sentiment na drybulk pa ce biti blagoslovljeni i oni koji su na 400.
Sutra je novi dan
-
Pola ekipe misli da atpl prevozi kontenjere a druga polovica da imaju 12 capova na spotu........treča polovica je danas prodala.......četvrta polovica će sutra.....
vi kolega pod hitno ponoviti malo razlomke, fali vam još peta polovica, oni što su kupovali preko 500 jer im je netko rekao da Atpl ima katamarane, upaljene dakako
-
kako mislite ne mogu umrijeti? Umiru.
naravno da umiru i cijepljeni, ali 10 x manje nego necijepljeni i u puno starijim dobnim skupinama umiru cijepljeni u usporedni sa necijepljenima ..recimo da se sa cijeplenjem mortalitet pretvori u nešto slično mortlitetu gripe
10X manje umiru i 20x manje šire virus. Cijepljeni su superljudi, nadčovjeci, čak ni službene podatke ne hebu pola posto. ma super Cjepivo je njesra nažalost. Nažalost.
-
Rasprava je itekako smislena, jer se tiče našeg zdravlja i života.
US Panic: 100,000 Russian Troops ready to fight on Ukraine BorderUS Panic: 100,000 Russian Troops ready to fight on Ukraine BorderThe world is worried Putin is about to invade Ukraine. Here’s why?President Vladimir Putin i...m.youtube.comOvo će imati veći utjecaj za naše živote.
-
Rasprava je itekako smislena, jer se tiče našeg zdravlja i života.
https://m.youtube.com/watch?v=4waLw5BVsq8
Ovo će imati veći utjecaj za naše živote.
je da, prilikom aneksije Krima nisam izlazio iz kuće i prijetilo mi se otkazom .
-
Gospođo ne znam koji prašak koristite, Ariel, Persil ili Faks. U svakom slučaju mozak redovito dobro perete. Lanjski snijeg vam je da cjepiva štite od zaraze i od smrti. Znam da ste razočarani, uvijek se možete docijepiti. Pa ćete manje biti u panici.
-
Gospođo ne znam koji prašak koristite, Ariel, Persil ili Faks. U svakom slučaju mozak redovito dobro perete. Lanjski snijeg vam je da cjepiva štite od zaraze i od smrti. Znam da ste razočarani, uvijek se možete docijepiti. Pa ćete manje biti u panici.
Ti si tu svakom loncu poklopac.
-
-
gospodin Bakić je upravo napisao na svom zidu da nažalost ide na sprovod čovjeku koji je 3 puta cijepljen. Zarazio se u bolnici. Sad su bit će u bolnici ostali samo 41-godišnjaci... tako bar kaže netko tko je i prije lagao. Da mu vjerujem.
Ti si tu svakom loncu poklopac.
lonac je šupalj, netko mora.
-
Kad vam ponestanu argumenti onda idu uvrede na osobnoj razini. Žalosno .
-
Doktori svjedoče: Hrvatske su milijarde završile na računima farmaceutskih tvrtki!NOVO 21:26 - Neću reći svi, ali 99 posto liječnika specijalista ide na kongrese i putovanja preko farmaceutskih kuća. Ponekad opravdano, ali velikim dijelom i…www.jutarnji.hrdržavni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-tvrtki-1548027
državni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
Dobro ,ako je tako ,ali nemože nekoliko ljudi manipulirati u svezi korone cijeli svijet,kad bi to samo radili političari i farmauceti još bi prošlo ali svi su jedinstveni oko korone osim onih koji se boje igle.
-
Mi jako dobro znamo da tako nije trebalo biti. Od 1. lipnja do dana današnjeg 80 posto ljudi koji su umrli, nisu trebali umrijeti. I to je jedina istina, a sve drugo su tlapnje, glumljenje demokracije koja nije ništa nego jedna teška neodgovornost. Ovo su gole ružne činjenice i ako se ne trgnemo, ako ne udarimo šakom o stol, nastavit će se umirati jednako kao i dosad - rekao je dr. Ivić.
Pitanje je koliko ih je ovaj vampir Ivek svojim nemarom ili marom pobio.
-
Vidim potsmjesi, a u ponedjeljak ERNT raspisao natječaj za 60 radnih mjesta za rad Zagreb, Osijek i Split
Oprostite, koja je ovo tema?
-
Zanimljiv filmić za pogledati.
Prevareni-pomor vakcinisanih u SrbijiNovo i prošireno izdanje filma Prevareni, sa novim slučajevima poznatih Srba umrlih nakon vakcinacije. Istina o vakcinaciji protiv tzv koronavirusa u Srbiji.…rumble.com -
Jeste, potsmjesi na sve strane
-
nemogu se načuditi količini mini hitlerčića, valjda jer je movember
-
NAV ATPL je preko 700 kn i to će se vidjet, ako ne prije, a ono na proljeće, nakon godišnjeg FI.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin