Panika je tu...dakle blizu smo dna.
Ajmo prodajite dečki....da kupim nešto
Panika je tu...dakle blizu smo dna.
Ajmo prodajite dečki....da kupim nešto
Strani brodar je htio otkupiti svih 2mil dionica.
Štiti nas male dionicare od burek dionicara.
Strani brodar je htio otkupiti svih 2mil dionica.
Štiti nas male dionicare od burek dionicara.
Vi mislite da ne bude lesinarenja kada puste trgovanje? Ne mogu dovijeka zaustavljati trgovanje.
Da, ponuda Tankerske plovidbe izgleda nije niti razmatrana.
Ne razumijem zbog cega ne dozvoljavaju trgovanje. Koga time stite?
Pa naravno da neće pustit trgovanje...
Mora se definirati je li dokap prošao ili se ide u novi...dok se to ne riješi ništa od trgovanja...
Pa tko bi lud kupovao dionicu za koju ne zna koliki joj je broj dionica...
Evo, ima ih na DLKV.
Cijelo ljeto se nije znalo hoce li dokap proci na Jdpl ili nece.
Inace, to zaustavljanje trgovanja mi je uvijek smijesno. Nisu investitori mala djeca. Nitko ne mora prodati svoje dionice "burek lesinarima".
Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.
Display MorePa naravno da neće pustit trgovanje...
Mora se definirati je li dokap prošao ili se ide u novi...dok se to ne riješi ništa od trgovanja...
Pa tko bi lud kupovao dionicu za koju ne zna koliki joj je broj dionica...
Evo, ima ih na DLKV.
Inace, to zaustavljanje trgovanja mi je uvijek smijesno. Nisu investitori mala djeca. Nitko ne mora prodati svoje dionice "burek lesinarima".
Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.
Oprosti, a o čemu ti stalno piskaraš bezveze? Koga zanima tvoje mišljenje oko zaustavljanja trgovanja i je li to tebi smiješno ili nije?
Ono, tratiš svima i prostor i vrijeme bez ikakvog zanimljivog sadržaja.
Napiši neki konstruktivni post, da shvatimo zašto je to bitno ili nije, koliki je rok zaustavljanja trgovanja ili slično.... ja sam čuo da može biti do 10 dana, jel to istina ili nije, nemam pojma... al nadam se da ćeš nas ti uputiti. Čisto da ne blejimo k'o ove u magli.... otkda ti je mecena dao petama vjetra (na ATPL), sva si pogubljena i u vremenu i u prostoru.
izgleda je financijer prvi nanjušio da neće biti ni za njega, džabe funkcija bez para
Pa kada se vlasnik bavi koronom pa ne stigne s Varteksom.
Evo, ima ih na DLKV.
Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.Oprosti, a o čemu ti stalno piskaraš bezveze? Koga zanima tvoje mišljenje oko zaustavljanja trgovanja i je li to tebi smiješno ili nije?
Flight, može se tebe pitati tko te imenovao za glasnogovornika? Ali, neću tako.
Oprosti, a o čemu ti stalno piskaraš bezveze? Koga zanima tvoje mišljenje oko zaustavljanja trgovanja i je li to tebi smiješno ili nije?
Nitko, al svaki post joj je da prostiš bezvezno njakanje o ničemu. Ja barem imam stav i znam ga argumentirati, zagovarati ili oponirati tuđem.
ja bih takve po kratkom postupku. Nit smrde, nit mirišu... dosada i stalno ponavljanje.
Pojedinci se trude nešto argumentirati, raspraviti problem, ponuditi rješenje.... a onda dođe ta enkolicina bekičmenjaka koji pišu o tome što bi oni željeli i kako je svijet nepravedan, a leptiri na Aljasci ugorženi.... ok, al otvorite si za to temu. Spomenar ili slično pa pišite o svojim emotivnim doživljajima događaja, ljudi ili svijeta oko vas.
Display MoreEvo, ima ih na DLKV.
Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.Oprosti, a o čemu ti stalno piskaraš bezveze? Koga zanima tvoje mišljenje oko zaustavljanja trgovanja i je li to tebi smiješno ili nije?
Napiši neki konstruktivni post, da shvatimo zašto je to bitno ili nije, koliki je rok zaustavljanja trgovanja ili slično.... ja sam čuo da može biti do 10 dana, jel to istina ili nije, nemam pojma... al nadam se da ćeš nas ti uputiti.
Kao investitor na ZSE sam itekako zainteresirana za jednak i fer odnos prema svima. Jos se sjecam kada je za vrijeme trgovanja stigla obavijest na ZSE da je jedina ponuda na Dlkv ona od 10 lipa.
Pa je cijena odmah pala sa 6 na 2 kune.
Nitko tada nije zaustavljao trgovanje. A sve je bilo nejasno.
Ja tu nisam bila kao niti ovdje niti ostecena niti "zasticena". Pa se ne bunim zbog sebe.
ja bih mislio njegova žena, e sada zamislite kakav je kod kuće
Nitko, al svaki post joj je da prostiš bezvezno njakanje o ničemu.
ja bih takve po kratkom postupku. Nit smrde, nit mirišu... dosada i stalno ponavljanje.
Naravno da je dosadjivanje kada pokusas ukazati da tu sve nije ruzicasto onima koji to ne zele vidjeti.
Inace sam se maknula od ove teme prije 2 mjeseca i ostavila temu pozitivcima. Slicno sada i na Viro.
A na Opte ti nisam nikada niti "dosadjivala". Samo pozitivno pisite i dalje.
Nitko, al svaki post joj je da prostiš bezvezno njakanje o ničemu.
Naravno da je dosadjivanje kada pokusas ukazati da tu sve nije ruzicasto onima koji to ne zele vidjeti.
Inace sam se maknula od ove teme prije 2 mjeseca i ostavila temu pozitivcima. Slicno sada i na Viro.
A na Opte ti nisam nikada niti "dosadjivala". Samo pozitivno pisite i dalje.
Ma tko si ti da na bilo što ukazuješ?
Pa nisu ljudi koji ulažu budale i ćoravi da im ti trebaš pisati kako je more plavo, a trava zelena?!
Piši konstruktivno, a ne načelno. O svemu i ničemu.
Display MoreEvo, ima ih na DLKV.
Koliko puta su stigle obavijesti na burzu za vrijeme radnog dana na Opte ili Dlkv kada je cijena drasticno pala. Dionicari koji ne "cuce" stalno na monitoru su imali navecer sto vidjeti. To mi je recimo bilo ne fer.Postoje zakoni koji reguliraju obustavu trgovanja.
Kazes da nismo znali niti hoce li dokap uopce proci, hoce li uopce biti interesa... to je u redu, to je bilo tvoje vidjenje, jer sam recimo ja sa druge strane bio uvjeren da ce biti jako veliki interes za dokap. Svatko od nas postupa temeljem vlastitih procjena koje se medjusobno razlikuju, a upravo ta cinjenica nam i omogucuje trgovanje - netko misli da je povoljno pa kupi, dok nekome ne valja pa prodaje.
Ovdje trenutno nemamo svi jednak pristup relevatnim informacijama i zato je trgovanje sa pravom obustavljeno. Vidis da ni Uprava niti NO trenutno ne znaju je li dokap prosao ili nije, jesu li skupstina NO-a i njene odluke zakonite, hoce li Uprava biti mozda smijenjena... sve su to cjenovno osjetljive informacije koje mogu vrlo lako napraviti zbrku na burzi i onda investitori (uglavnom mali) panicno reagiraju i pogube svoje novce.
ma zaboravila je kolegica kako se to poštivalo na Agrokoricama, tako da se sve pušilo, ja sjećam se kupio Ledo po 70kn
Display MoreCijela priča ima smisla samo ako je ponuda Tankerske bila značajno veća od izabrane. A ima indicija da je tako i bilo i da su neki znali koliko iznosi jer samo tako mogu objasniti onu gravitacijsku cijenu od 50kn.
Međutim u onoj ponudi barem se znalo do koliko razrjeđivanje u konačnici može ići.
Sad se priča vraća na početak a prema važećoj odluci skupštine može se ići i na 4m novih dionica što bi bila velika voda na mlin novom vlasniku. Drugim riječima već kad se raspiše novi dokap znat će se što se može očekivati. A možda i prije ako se odrazi na cijenu dionice.
Gravitacijska odnosno Anti-gravitacijska cijena je prema navodima NO na razini pola nav-a. Jedino sto tu njje jasno je da tebi nije jasno zašto je to toliko? A pitaj njih ili naruči službenu procjenu.
A vidiš ja mislim da ako se namješta Tankerskoj da onda dokap ni ne treba. Neka država proda svoje po procjeni, a ostali će se ili javiti na ponudu ili neće. Pa nakon toga nek rade sto hoće.
Vidiš, ovaj Brane kojeg nisu još smijenili (osim preko novina) je samim sklapanjem ugovora sa Kinezima već zaradio taj dokap i dodao vrijednost JDPL otprilike na razini tog dokapa. Bit će tu još svašta, al sad kad su već usmjerili oci javnosti i svjetla reflektora na cijeli slucaj, neće niti bas tako jednostavno (kako su zamislili) prodati i preuzeti firmu za 25-30 kn po dionici.
Jesi li ti ovo unapređenjen za političkog komesara ovog foruma, druže naime. Svaki drugi post zagnojiš.
Jasno je da ne razumijes i bezveze nabadaš jer ti očito JDPL predstavlja “kamenčić u cipeli”. Nije sramota ne razumijeti…. al je sramota piskarati gluposti. A vidi se i da ti kućni odgoj nije bio na razini i primjeren.
Fokusiraj se ubuduće na temu i suštinu rasprave.
stop loss is not triggered...dok smo iznad 470
prodajem, ali oprezno...čekam dno..danas odbijanac na 460..možda bude i još jedan na 450...prilika ako imate keša
Ovaj tjedan je odličan za prave igrače. A oni koji nemaju dovoljno za vrtnju, neka čekaju. Slijedeći odbijanac preko 500! Vrlo brzo.
Uzeo jos 200kom danas od 465-468kn...do kraja godine Atpl ce imati najveci prinos i cijenu iznad 500kn a sa galopirajucom inflacijom i Tpng ocekujem na 60kn.😉
Kakva je ovo korekcija. Ja je očekujem i niže... Peak je bio na 495 kn, a dno na 460 kn. Pad od 7 %. Kakav je to pad!? Ima ovdje znalaca koji ne nose ružičaste naočale. Oni najbolje vide. Njih treba slijediti. Oni su gurui na ovom području.
Jednom se opeka na trejdu, prodao na 310 kn kad se sve bilo zacrvenilo par dana, i to dobro, dionica svejedno potegla do 340. Dva dana zelenih futuresa i vraca se na 495 u tren, zbog par kuna mogu izgubiti 30-40 po dionici.