Prodo kreso 1.6 5k kom.
Ko je kupijo ?
Prodo kreso 1.6 5k kom.
Ko je kupijo ?
Ja čekam mirno, i ako padne ispod 4 nakrcat cu se😃
Tko hoće kupiti jeftino neka kupuje danas...
stvarno ste jadni... odnkralja do prosjaka!!! živio kralj, kralj je mrtav!
Ako se OPTE proda za 10 KIn , svi će hvaliti Plenkovića .
Koliko gluposti ispisano i slobodnog vremena utrošeno. A i ja s vama sta čitam, čast izuzecima.
Mali ce se otrest , a veliki i znaju šta će.
Izvjesce za 2Q, ali i cijela godina ce bit pozitivna.
Ja ne bi htio prognozirati nemoguce, ali vrlo skoro "ide ovo na 170kn"!
@Neo
Prognozirao si i da ce tpng preko 50,samo ne znam koje godine. Istu sam prognozirao debelo ispod 40.
Panika? Prodao na 140-145kn nekih 1800kom, a sad je cijena 117kn. Da..uhvatila me teska panika da moram jos cekati 3mj da kupim po 70kn.
Glede Tpng moj prosjek 42,xx kn (4 tisuce i kusur komada) a to je vec 2 nalog na prodaji.
Vratim sve na 56kn uredno.
Nitko ne spominje gubitak 50 milja, ne vraca sr ni glavnica niti kamata...a sami hvalospjevi ovdje.
Panika? Prodao na 140-145kn nekih 1800kom, a sad je cijena 117kn. Da..uhvatila me teska panika da moram jos cekati 3mj da kupim po 70kn.
Glede Tpng moj prosjek 42,xx kn (4 tisuce i kusur komada) a to je vec 2 nalog na prodaji.
Vratim sve na 56kn uredno.
Nitko ne spominje gubitak 50 milja, ne vraca sr ni glavnica niti kamata...a sami hvalospjevi ovdje.
Velite kolega Neo prodali ste na 140-145kn, to je OK, ali sada je cijena i manja od tih 117kn što navodite, ali isto tako kada krene gore vjerujte
da tada ne bude neki kolega Neo kao što ste vi bili da vam papir proda po 145kn. Živi bili pa vidjeli i veselili se!
@Neo
Znam da je tesko priznati, ali isto si se malo zaletio na tpng, mislio si da ce kao na igi sa 100 na 150...
Hvala vam gospođo draga! Nekada znam biti i zločest pa okrenem po svome kontra iz nekih razloga!
Ja znam neke... moja "šena" kupuje samo of "sapunjare" i praškove, detergente i sapune i bome sve nam miriši doma!
evo vjerujte mislio sam sutra kupiti 300 ovih plovila, ali kad vidim "druk" sa ovako velikim slovima odma mi je slabo!
evo vjerujte mislio sam sutra kupiti 300 ovih plovila, ali kad vidim "druk" sa ovako velikim slovima odma mi je slabo!
Samo čekaj nema druge,i ja čekam 4 znamenke.
Da ti išta razumijes vidio bi da se taj dan nije trgovalo ni s trećinom te količine. I da se vjerojatno radi o prijenosu dionica sa skrbničkog računa na nečiji osobni račun.
E pa to nisam htio napisati!
Opet "muljaža", jer kod nas nema ništa transparentno, sakrij se zdrpi, "zgrmi" i bježi onda!
Da mi je biti samo 3 mjeseca na vlasti, ohohohohoho! Ne bi makinacija takvih bilo.... molim lijepo ime, prezime i OIB pa može onda u "knjigicu"!
Pa sto onda?
Nes ti količine…. Milijun eura ukupne pozicije
pa ništa, dobro je da ih ima.......koliko je do sada ove godine prošlo ovo je kikiriki čak i za našu burzu.......ja trenutno nemam milju eura ali ako ti imaš otkupi da možemo jače prema gore što prije......ovako čekamo bezveze i odgađamo neodgodivo.......
pa ništa, dobro je da ih ima.......koliko je do sada ove godine prošlo ovo je kikiriki čak i za našu burzu.......ja trenutno nemam milju eura ali ako ti imaš otkupi da možemo jače prema gore što prije......ovako čekamo bezveze i odgađamo neodgodivo.......
Ja nemam toliki novac na hrpici... ali imam prilično godina i preko mojih bankovnih računa po primitku je prošlo nešto više od 11mio eura... ali naravno
da to nemam, djeca, život, stanovi, vikendice... hellou pa nije sve ostalo, ostalo je vrlo, vrlo malo!
Sve je to u redu ali da imaš ljubavnicu bio bi u minusu.....moraš ipak malo više delat.....