ljudi uživajte, ali nemojte zaboraviti prodati! tek onda se može računati zarada!
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
"Hrvati se masovno NE žele cjepiti. To je strašno loše i pogubno za ekonomiju i zdravlje. " Pa dobro Barikbče čovječe sramiš li se ti svojih upisa bar.
-
ljudi uživajte, ali nemojte zaboraviti prodati! tek onda se može računati zarada!
Tako, ni gubitak se ne racuna dok ne prodas, recimo kupio si bio dalekovod po 900 i jos nisi u minusu ako nisi prodao 🤔
-
Ma nemaš naravno pojma. Samo gnojis ovdje svakodnevno i piskaraš. I ne samo to nego dosadjujes i Bogu i vragu sa svojim losim i neprobavljivim humorom.
Moguće je sve i nije moguće ništa. Moguće je da će i srbijanska agencija za zaštitu tržišnog natjecanja onemogućiti transakciju, al pitanje je koliko je to vjerojatno. Ja eto mislim ako prodavač želi prodati, a kupac kupiti onda će naći modalitet kako okončati transakciju, a ki bi da bi price i stalno trovanje teme nekakvom apatijom i teorijama za koje nemaš konkretnih saznanja je prilično deplasirano, a još manje korektno. Ja mislim i da je nedopustivo.... pogotovo bez ikakve ograde.I nije samo SUKC gnojiste za slične tvoje stavove i piskaranja.... ponavlja se.... i na drugim temama.
a ti si ko neki forumski sudac ili kadija, pa što te boli ku.čić što ja mislim , pišem ili radim
-
Nakon 10 godina samaranja po brodovima svih vrsta i oblika nebi trebalo bit puno drhtavih rucica. Bez straha ekipa
-
štrumfeta nikad nije rekla ti ne dam!! i zato je bila najpoželjnija! ti dam, ti dam, ti dam.... ti dam, ti dam, ti dam.... ali nikad ne dam!
a optima......
-
a gdje sam ja uopče spomenuo male dioničare i njihovu brigu o tome koliko je netko uzeo?......a dokumente nemam što proučavat jel me ne zanimaju niti sam pisao da nešto nije u skladu s objavljenom dokumentacijom......ne sekiraj se.....sve če biti u skladu s dokumentacijom isto kao što je u skladu i ono "bez dokumentacije".....bit će love za sve.....malo ti je ekipa izvadila mast pa sad ludiš......samo opušteno......nisi ti kriv što si pametniji od svih.....
pozdrav
ajd bok
-
Letit će perje ovdje ... samo ćemo vidjeti točno kuda
-
Samo ako cerp ne pocne prosipati
Uvijek neki problemi...pogotovo ako nisi u dionici....
-
Bliži se golden cross ili ti u prijevodu bikovski signal. Vežite se , ulazimo u bull market.......
Ako je netko preskočio što sam napisao u petak, evo još jednom...... ulazimo u bull market...
ma nemoguće...... ......pa jel nisu neki stručnjaci nedavno na ovom forumu rekli da ne postoje ti koji će kupovati atpl......od kud sad ti kupci?......
-
-
Krenulo je dusebriznistvo na najjace.
To je uvjerljivo najjaci signal za kupovinu.
Pogotovo na ovakvim dionicama.
-
Pa Cerp je podijelio preko 30.000 dionica i one ce stalno dolaziti na ask.
Trebat ce dosta vremena i sredstava da se to pokupi, a njima je izgleda dobra bilo koja cijena za iskrcaj.
A na najmanji pad indeksa, prosipati ce po bidu.
Zato kazem to.
Nije još podijelio, podijeliti će 30.000 komada braniteljima i za povrat imovine.
Sukcesivno će dio tih dionica i završiti na burzi u slijedećih godinu dana što je dobro.
Di je tu problem?
Problem je što dionica kreće s rastom a neki su se iskrcali na 190 kn...a neki nisu ušli na 190 kn...to su čini se NEO sljedbenici...čekaju 167 kn....
-
Samo ti gledaj vozarine, a usput se informiraj (pa nama ovdje prenesi) zašto vodeći dioničar više ne dijeli šakom i kapom kao nekoć i ne mijenja kune za dionice ATPL i zašto je morao ugasiti onolike skrbničke račune s kojih su se gotovo svakodnevno preknjižavale pozamašne količine dionica. I sad tu nekolicina entuzijastičnih pojedinaca očekuje da će netko pohrliti kupovati dionice jer kao "vani se nešto događa".
Daj nam za kraj umjesto bezveznih pisanija o indeksima i nevjerojatnom optimizmu koji se rasplinjuje kao prdac od rose napiši što nitko od tih velikana ne kupuje tako potentne i neviđeno podcijenjne akcije? Kako je to ne tako davno bilo jeftino na 300 i 500, a sad je "skupo" na 190?
Srećom kolega da često idem kontra vašeg pisanja.
S obzirom da imam zabetonirano mišljenje o vašim prognozama, molim update prognoze da znam kako dalje.
Hvala unaprijed!
-
Ako je netko preskočio što sam napisao u petak, evo još jednom...... ulazimo u bull market...
ma nemoguće...... ......pa jel nisu neki stručnjaci nedavno na ovom forumu rekli da ne postoje ti koji će kupovati atpl......od kud sad ti kupci?......
Nije još podijelio, podijeliti će 30.000 komada braniteljima i za povrat imovine.
Sukcesivno će dio tih dionica i završiti na burzi u slijedećih godinu dana što je dobro.
Di je tu problem?
Problem je što dionica kreće s rastom a neki su se iskrcali na 190 kn...a neki nisu ušli na 190 kn...to su čini se NEO sljedbenici...čekaju 167 kn....
Neo ceka na 164. Par tisuca komada. Usput vrti mercove i bembure iz njemacke pa mu je atpl sporedna.
Odo ja u birtiju...
-
China Imported Iron Ore Price Hits 10-Year High: Benchmark 62% imported iron ore price rose by $ 4.76 to $ 180.01 a tonne on Monday....
global coal production to rise by 3,5% in 2021....
p.s.
moje trotjedno nekomentiranje nije bila posljedica prodaje kako su neki insinuirali već vrijeme iskorišteno za dodatno pozicioniranje,a kako su oni iskoristili to vrijeme time will tell.
nikad nisam bježao od svojih javno iznesenih prognoza i očekivanja,a neće ni ovdje izostati moj rezime javno iznesenih očekivanja,
šteta da "neki" nisu imali potrebu i ostalo potrebno za iznjeti svoje prognoze kada i nekolicina nas početkom godine,i dalje je poziv otvoren pa...
opet će u budućnosti biti perioda moje aktivne kraće ili duže neprisutnosti i još jednom za svagda kada otpustim dio ili cjelinu to ću napisati,kada iznesem svoje prognoze rezime istih s moje strane neće izostati.
otpuštanje ove godine neću razmatrati a izgledno ni 2022,živi bili....
moje scenarije za ATPL u 2021 i scenarije po pitanju trajanja bulla na dry bulku u godinama je lako naći ovdje pa.....
još sam dužan pojašnjenje onog potencijalnog u max trajanju,nisam zaboravio.
p.s.
moje trotjedno nekomentiranje nije bila posljedica prodaje kako su neki insinuirali već vrijeme iskorišteno za dodatno pozicioniranje,a kako su oni iskoristili to vrijeme time will tell.
Pozdrav migra, nedostajao si nam na ovoj temi, jer bez tebe to nije to
Vidim da me spominješ u svom postu, pa samo da javim, puno sam upucao u ATPL dionicu i
čekam na palubi razvoj događaja, pa samo napucavajte koliko hoćete
Sumnjivi su mi ti tvoji nestanci kada BDI pada, te dokup, pa slavodobitno pojavljivanje
kada BDI raste, ali ok, multinickovi su svi slični, ako ćemo CnB .
Jesam sada i ja general budućnosti?!
-
može i mora..a što je sa psihologijom, ona zove manju korekciju, barem do 195 (193), čekamo KOREKCIJU za dokup brate..a možda i malo TU CERP pomogne?
Ja se isto slažem da rast za prvu ruku treba biti do 251 kn a onda korekcija do 295 (293).......za shot u drugu ruku najbolja bi bila doza koja daje pred korona razine......a sljedeći shotovi udaraju do onih razina malo iznad 4 znamenke......overdose je sasvim izgledna opcija....... ......moramo se prilagodit generaciji koja dolazi jel ona ne voli kanalizaciju več samo rakete koje lete u svemir.......
Kolega hugh ako se ne varam ovo je tema tehnicka analiza, a ne skup lijepih zelja, pa spominjanje targeta bez objasnjenja ne bi trebalo biti dopusteno i zvuci kao obican i jeftin druk.
-
Ja se isto slažem da rast za prvu ruku treba biti do 251 kn a onda korekcija do 295 (293).......za shot u drugu ruku najbolja bi bila doza koja daje pred korona razine......a sljedeći shotovi udaraju do onih razina malo iznad 4 znamenke......overdose je sasvim izgledna opcija....... ......moramo se prilagodit generaciji koja dolazi jel ona ne voli kanalizaciju več samo rakete koje lete u svemir.......
Kolega hugh ako se ne varam ovo je tema tehnicka analiza, a ne skup lijepih zelja, pa spominjanje targeta bez objasnjenja ne bi trebalo biti dopusteno i zvuci kao obican i jeftin druk.
isto tako, imalo efikasno tržište nebi dopustilo vama i sličnima da još uvijek ulazite u atpl po ovim cijenama dok usput drukate na tpng velikim postotnim rastom cijena vozarina dok su se one nalazile na razinama koje nisu doviljnje za pokrivanje ni pola dnevnog troška najma broda i zato od.... plivaj daleko od atpl jel ti si kralj druka u vremenu koje nije bilo bilo ni sluga današnjim vozarinama a cijena dionice ×2,5 od današnje........
-
Dakle, napisao sam da je ovo tema tehnicka analiza, a vi sada vrijedjate. Molio bih Admin da procijeni da li gornji post primjeren, jer mislim da nije.
-
isto tako, imalo efikasno tržište nebi dopustilo vama i sličnima da još uvijek ulazite u atpl po ovim cijenama dok usput drukate na tpng velikim postotnim rastom cijena vozarina dok su se one nalazile na razinama koje nisu doviljnje za pokrivanje ni pola dnevnog troška najma broda i zato od.... plivaj daleko od atpl jel ti si kralj druka u vremenu koje nije bilo bilo ni sluga današnjim vozarinama a cijena dionice ×2,5 od današnje........
Svi znamo kakvo nam je trziste, ali cinjenica da je neefikasno ne znaci da je nesto podcijenjeno. Uskoro ce doci rezultati poslovanja i za proslu godinu i za Q1, pa cemo CnB biti pametniji, a sto se tice grafova, neka ih crtaju oni koji to znaju. Ovo ostalo ne bih komentirao, jer vise govori o vama, nego o meni .
-
Nekako sam mislio kupiti puno više i po nižoj cijeni....
al nekako sve manje vjerujem u to.
Baš se mislim bi li izuo sve iz cipela do 50 kn...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HT (Hrvatski Telekom d.d.) 726
- Admin