Kažu da će zvat liječnike koji su u mirovini, ali moglo bi biti svašta
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Kažu da će zvat liječnike koji su u mirovini, ali moglo bi biti svašta
Zašto nema za recimo 3 smajlića?
-
Petrica gura punom parom, rezultati ko zečevi iz šešira iskaču! Ovo bi mi bila treća sreća kad bi me opet zmija iz iste rupe ugrizla...
zato sam si odavno rekao ovdje za svagda "mir u školi" ne dirati!!!! -
Nitko neće ni štapom da je dirne🙈
-
Dionica se obicno kupuje prije dobrog izvjesca
-
Da kolega, nema razloga da se ljutite jer svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moje je da bi možda mogao kupiti DLKV ispod 7 kuna. Stvar situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Pratio sam cijenu od 3,70 pa sve do 7,12 i za svoje prilike dobro zaradio. Vidjet ćemo šta bude.
-
Mogla bi sutra tržišna kapitalizacija na 10mil
-
Mogla bi sutra tržišna kapitalizacija na 10mil
Naravno da je moguce. Samo vi sutra stavite svoje dionice na prodaju po 7-8 kuna, ako mislite da toliko vrijede. Cekam vas na bidu.
Kolega @Aardwark, sigurno da je razlog PSNa da se postigne dogovor s bankama i reprogramira dug. Sto to sve znaci za male dionicare? A budemo vidjeli, kak su rekli slijepci.
-
Može isplatiti dividendu iz zadržane dobiti iz prijašnjih godina , naravno ukoliko ima zadržane dobiti, a ako nije koristio državne mjere za zaposlenike može isplatiti i dividendu iz dobiti 2019.
Ili može počastiti dioničare ako je izdašnu svotu ispregovarao Nagodbom s Mellonom 😀
Svašta je moguće , čekamo .
Optosti, nisam bas shvatio pa te molim da nam malo pomogneš koliku je zapravo svotu Adris ispregovarao u nagodbi s Mellonom? I koliko je isplaćeno u trećem kvartalu?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…09b1e5bb0ef.pdf
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…9eacb40db0.xlsx
http://hr.n1info.com/Biznis/a536034…rk-Melloon.html
Da li vi kolega mislite na ovu nagodbu ?
To je Adrisu Mellon platio za svoju grešku , a koliko je bila teška očekujem da ćemo vidjeti u FI za treći kvartal kao izvanredni prihod .
Treba biti strpljiv , čekati i nadati se . 😀
-
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/
I bogami, podaci zasad ne suportiraju tvoju teoriju da ce Svedska jako stradati ove jeseni.
A 72% Svedjana podrzava Tegnella. Znas zasto? Zato jer je vrhunski strucnja epidemiolog i zna sto radi. Suzbijao je ebolu u Africi.
A ovi nasi? Nisu izasli iz podruma onih svojih pljesnivih instituta. Strucnjaaaki jaki, nema se kaj.
Cek cijeli svijet ima kretene za epidemiologe jedino svedska ima pametnE????
Tocno tako.
Zapamti u zivotu jednu stvar: vecina svih su debili.
I jos jednu: ako razmisljas kao vecina, razmisli jos jednom.
Ugodan ostatak vikenda.
-
-
Kolega Jubito se zasigurno maksimalno posvećuje ekologiji i zaštiti prirode, a oko novaca mu se svijet ne okreće zato i tipka na investicijskom forumu.
Kad vidim da netko na domaćem investicijskom forumu tipka protiv novca i korporativnih interesa jasno mi je koliko je Hrvatska i ZSE u banani, ova cijela zemlja je moždano debelo zaostala u komunizmu.
Inače znam te s prošlog foruma, podržavao si pljačku u Agrokoru, toliko o tvom poštenju.
Pametni znaju da se svijet uvijek vrtio oko novca i moći, tako je bilo cijelu ljudsku povijest, a bogami biti će i nakon Trumpa. Ljudska povijest je prepuna ratova i bitaka koji su motivirani borbom za resursima (novcem) i moći.
Bidenu, Hillary, Obamama novac isto nije bitan, mora da su na silu postali multimilijarderi. Bernieu Sandersu gorljivom zagovorniku poreza i mrzitelju bogataša i materijalnog žena je bila u korupcijskoj aferi s bankama, imaju 10-tak milijuna dolara keša i nekoliko nekretnina. Biden je sinu namjestio milijunske poslove preko veze bez da je imao ikakvo prethodno iskustvo, sinu narkomanu koji koristi usluge prostitutki što smo vidjeli u nedavnoj aferi.
Ivanka je na najgori dan, kao i sva Trumpova djeca 100x bolja od Bidenova narkomana.
Blago nama ako dođu demokrati i povise poreze, takve filantrope će zasigurno spasiti svijet tuđim novcima.
Koliko su demokrati uspješni svjedoči i odljev ljudi iz demokratskih u republikanske zemlje, iz Kalifornije se bježi u Texas, iz New Yorka u okolne države.
dao bih ti like ali ne da mi forum. još sam mlad valjda. forum ima neka pravila, slična onima kakva smo imali u vremenima za kojima mnogi čeznu pa čak i ovdje na poslovnom forumu. nevjerojatno.
-
jel netko na prezentaciji za investitore?
pitajte oce bit dokapa
meni ne radi mirkofon, zeza komp
-
Jasno mi je da se ovakvo što radi na npr. Viru gdje je vrlo pogodna klima za daljnje spustanje prema nekom predvidjenom targetu za eventulani dokap.....ali ovdje je to, rekao bih, čista samovolja jednog frustriranog pojedinca koji je, vrlo lako moguce, upravo i popusio pristojnu lovu na dionici tipa Viro, pa ga je sad uhvatila zuta minuta......
Z(e)oro osvetnik
-
Ma dajte najte...
Sad se svi cudite sto dionica pada, a niste se cudili kad je TPNG drzala cijenu (cak i rasla) dok su se vani skoro svi tankerasi, od ozujka do danas, korigirali od 50% do 65% (hej, 50% u 7 mjeseci!!!)...ne bih se cudio da kupac je na razinama 52kn-56kn bio MF i da sad te dionice prodaje po 45kn...
Kako god, danas kupio po 40,40 kn...cekam i nize...ovo mi je dobra cijena za prvi ulaz...
Samo zaboravljate da su vani rasli x 3 kad je bio rast....osim toga poslovna strategija TPNG se oslanja na dugoročne ugovore...ovo rušenje nema nikakve veze s trenutnim fundamentima koji su bar 60% iznad trenutne cijene.
da sam je prodao 2/3 kao vi na 55-56 sada bi mi bio gut apetit ovo vratiti na 40, čak bih kupio 3/4
-
Mogu samo reći šteta za Viro, to mi je bila tak draga dionica i firma! Što sada očekivati stvarno ne znam?
Vjerojatno slično što se i na drugim mjestima događalo, dioničari mali moji fijuuu ste na žalost, barem po svemu tako ispada bez uvreda! -
Pretakanje iz šupljeg u prazno. Nema tu ništa više dobroga. Sva sreća, pa se držim svojih pravila i ne ulazim u ovakve firme.
Sretno svima.
-
kako god bilo u nekom trenutku će biti metla.
-
Izvedeno majstorski...pa vi stavite naloge na 44.80 kn....
-
Koliko ime je Viro dužan?
Koje se odvjetničko ime spominje uz njih?
Mislio sam nešto novaca podignuti i reći brokeru da mi kupi oko 20 kuna nešto komada kad će već uskoro biti po 100 kuna. A sad čitam možda i nije to tako kako se ovdje piše.
-
i nakraju, koliko je dužan ja neznam pa pitam?
Pa pogledaj.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k