Za naima koji nema poštovanja prema drugim kolegama i koji je uvijek i samo On u pravu.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Samo da nam dođe izvrsno izvješće za 2Q, gdje ce "plafon" biti?
-
Lijepo je čitati što"mudraci" misle..znaju...savjetuju..posebice oni koji nisu unutra..razumjem ih....
Eto ja sa svoih 6200 komada nemam problema...mirno gledam razvoj situacije...strpljivo, ionako je prosijek sjajan!!!
-
.Ovaj je obrazac (hanging man ) je popularan među trgovcima jer se smatra pouzdanim alatom za predviđanje promjena u smjeru trenda....ali to funcionira na uređenim tržištima...moguća je potencijalna promjena u smjijeru trenda....samo moguća-kod nas je sve moguće...
Kod nas su svi smjerovi moguci, pa se naknadno crtaju grafovi po potrebi...
-
Ovi još izlaze
OTP URAVNOTEŽENI - OIF S JAVNOM PONUDOM -17,000 -0.07% 307,771 Odlicno. Moci ce se nadokupiti.
-
Na žalost opet su neke kolege ponukane pisanjem pojedinaca na forumu prodale, a smjer je jasan...
-
Oni koji nisu unutra daju savjete , spravom ili ne, prosudite sami, puno je tu znalaca, bankara , i sam sam upozno jednog koji je sam sebe hvalio na temi Podravka, neću ga spominjati, isti je polomio zube na jednoj dionici....
Ima pojedinaca koji strše svoim pisanjem-navodnim znanjem, i tu mudrost prosipaju .....
Cilj je kao i na Poslovnom pokazati kako je netko bolji ulagač od drugog i obrnuto...
Kog zanima tko je nešto prodao-kupio po bilo kojoj cijeni...mrtvi se i onako nakraju broje...
Zato poručujem "piskaralima " mani te se IGH...hodite na druge burze , oplodite vaše znaje ...zaradite mijune...
-
Ovdje sad vec svima jasno da ne kupuju trejderi. Ovo kupuje jedan ili vise ozbiljnijih kupaca. Skuplja se stalozeno. Smjer je up, ali do koliko vidjet cemo.
-
Ovdje sad vec svima jasno da ne kupuju trejderi. Ovo kupuje jedan ili vise ozbiljnijih kupaca. Skuplja se stalozeno. Smjer je up, ali do koliko vidjet cemo.
dok se ne zaviri u knjigu ovo je samo nagadanje
Dok se ne zaviri u knjigu, cijena ode u nebo.
-
Dođe li do poravnavanja kruvulja, a doći će, zakasnio si.
-
-
na koliko ono je rus ušao? lijepo je gledati kako ovo jedva nekako ide do normalne cijene, a jalnuši suze rone. kad čitam pojedine komentare steknem dojam da ne gledamo svi isti ekran. ima forumaša koji su u zadnjih par stranica napisali toliko besmislica da se to meni nemože desiti u 10 godina. mogu razumjeti profesionalce kojiima je to posao ali neke samouke analitičare sa par tisućica kn nikako. sve mi se čini da ću i na ovom forumu morati potražiti opciju ignore. čisto ono radi mentalnog zdravlja i smanjenja gubljenja vremena.
-
Dođe li do poravnavanja kruvulja, a doći će, zakasnio si.
Slažem se.
-
dokupljujem do daljnjeg do 170kn komad. Plastika ce ici i na benzin, na struju a bogami i na vodik danas sutra.😎
-
Meni se cini da su Anna Marus i Akcionar, koji su povezana drustva, stvorili sami sebi idealne uvjete da podignu cijenu dok izlaze van. Anna je prvo prodavala po 90-100 a ocito da je vecinu kupilo nekoliko povezanih skrbnickih racuna, a kasnije je prodavao Akcionar po visim cijenama. Cijenu su digli i trejderi koji su onda ulazili jer su osjetili moving. Price da je Anna rasprodavala dionice jer je kupovala kucu, a iste je za 2 mjeseca mogla prodavati po znatno vecim cijenama, su za malu djecu.
Cinjenica je da su vlakici igra tko zadnji magarac.
Sto se tice dugorocnih investitora koji su, a valjda su proucili izvjesca revizora prije, zakljucili da ce ovo postati jednom normalna firma, pa ce onda doista i vrijediti znatno vise iznad sadasnje cijene, to je potpuno druga prica. Koliko su u pravu, vrijeme ce pokazati.
Ja ne zelim tvrditi nista jer me igga i zanimala kao kratkorocni trejd pa o firmi niti ne znam puno pa necu niti pametovati.
Jaka ti je zadnja recenica"Ja ne zelim tvrditi nista... ".
Cijeli post tvrdis.😊
-
Naziv ove teme je genijalan. Da sad ne drvim o sociološkoj teoriji i specijalizaciji, ali naprosto je maestralno da apsolutno svaka tema na ovom forumi ima podtemu. Veeeeeliki lajk za admina, njegov trud i višak vremena🤣👍 Moj prijedlog je da se tema rastavi na dvoje podteme - Stavljanje naloga na bid dok postoji nalog na asku; i stavljanje naloga na ask dok postoji nalog na bidu
-
Valjda je svima jasno zašto se potencira tolika pisanija o dugovima i vjerovnicima. A margilanizira poslovna budućnost. I to baš od pojedinaca koji su s prevelikom lovom zaglavili u OPTE, a na kojoj će se očito s obzirom na sve okolnosti odraditi ozbiljni minusi, pa je valjda bolno gledati rast dionice IGH koju nisi bio pametan kupiti na vrijeme.
Drugog razloga za tu pisaniju nema. Teško je vjerovati da se netko brine oko ulaganja novca ljudi koje ne poznaje i koji mu ništa ne znače.
Nećemo nikoga imenovati, ali ti se prepoznaju.
Na otvaranju odmah lupanje po asku bez pardona.
Veselo.
-
kad se pokupe ove free dionice onda će biti zanimljivo gdje će se složiti cijena
-
A pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
Bit će da je admin u dokupu, zna on to tako navijački administrirati (hint: vidi Opte).
Zločesta, bacaš mi tu biserje, a Hita mi ne radi. I tata bi sine
-
Aj bok... dodjes i prospeš tu neku bezveznu jadnjikavu priču. Jesi kad pogledao koliko HT operativno zarađuje i generira kesa, jesi kad razmišljao o razvoju tehnologije i prostoru koji će se otvoriti kad sa aplikacijom započnu nove generacije mreža?
Ti misliš da poslovanje kompanije isključivo ovisi o tebi, meni, Mehi i Sulji?
Problem HT je taj sto je svezan na lokalno-regionalnoj razini i nema prostora za rast korisnika, al tko ima.... misliš da će sutra netko poludjeti za Krasevim čokoladama ili Ozujskim pivom? Ne brini, ne bude se ovdje razvio neki novi globalan biznis. Nažalost.
No, to ne znaci da telekom nemaju budućnost. Budućnost telekoma je u korisnickom smislu, u vezanju contenta sa uslugom (na tome recimo trenutno jako aktivno radi UG u regiji), a u tehnološkom, u daljnjoj digitalizaciji poslovanja i svakodnevnog zivota.
A ti od svega toga “vidiš” sebe na bonbonu i dvaest deka mortadele s frtalj kruha. Dobar tek.
Vidiš kad se potrudiš da možeš nešto smisleno napisati tj odgovoriti na moje pitanje. Međutim ljubaznost ti je na razini čobana koji je sišao s brda i koji se nije imao priliku socijalizirati. Ne znam kako uopće funkcioniraš IRL a da te netko ne pošalje kod zubara na rekonstrukciju ali ovako na forumu si stvarno krkan prve klase. A ove pretpostavke i osude o tome da netko koristi bonbon i konzumira salamu su onako, na razini djevojčice koja je ušla u pubertet. Moguće da si onaj tip krkana što je koristio posprdni naziv ''Lidlić'' za djecu koju roditelji oblače u lidlu. Živio.
-
Aj bok... dodjes i prospeš tu neku bezveznu jadnjikavu priču. Jesi kad pogledao koliko HT operativno zarađuje i generira kesa, jesi kad razmišljao o razvoju tehnologije i prostoru koji će se otvoriti kad sa aplikacijom započnu nove generacije mreža?
Ti misliš da poslovanje kompanije isključivo ovisi o tebi, meni, Mehi i Sulji?
Problem HT je taj sto je svezan na lokalno-regionalnoj razini i nema prostora za rast korisnika, al tko ima.... misliš da će sutra netko poludjeti za Krasevim čokoladama ili Ozujskim pivom? Ne brini, ne bude se ovdje razvio neki novi globalan biznis. Nažalost.
No, to ne znaci da telekom nemaju budućnost. Budućnost telekoma je u korisnickom smislu, u vezanju contenta sa uslugom (na tome recimo trenutno jako aktivno radi UG u regiji), a u tehnološkom, u daljnjoj digitalizaciji poslovanja i svakodnevnog zivota.
A ti od svega toga “vidiš” sebe na bonbonu i dvaest deka mortadele s frtalj kruha. Dobar tek.
Zadovoljavajuć i kvalitetan odgovor ali čemu ta drskost? IRL ti je sigurno zabavan uz takav nastup. Što se tiče predrasuda, vjerojatno si jedan od onih što djecu nazivaju Lidlići. Živio!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso