Samo jedan detalj da ne ispadnem negativno postavljen prema firmi/dionici. Moja osobna očekivanja su isključivo pozitivna, ali na dulji rok. Sadašnja cijena pokazuje da ima interesa (koji god bili razlozi za to) i da će u narednih nekoliko godina, ako uprava bude imala imalo soli u glavi uz puno dobrih poslova vratiti firmu na tračnice i opet biti normalni.
Po meni osim ugovora i dobro napravljenih i naplaćenih radova je ključan upravo odnos prema svima koji u tome učestvuju. Ako on bude korektan onda ne postoje nikakvi problemi koji se ne mogu na tom putu riješiti. Ako ne, onda je sve problem. Za usporedbu W.Buffet je kod izbora firme u koju će dugoročno ulagati jedan od ključnih kriterija - kvaliteta uprave. Ako to valja sve je moguće, ako ne - lutrija i ništa od ulaganja ma da je firma sva od zlata.
I da - mislim da bi ovaj podatak o stvarnoj zaradi po zaposlenom bio dobar i realan pokazatelj na temelju kojeg se može dosta toga izračunati i pretpostaviti - nisam to do sad detaljnije proučavao, ali mi se čini logičnim pošto IGH ovisi upravo o tome što mu ljudi rade, a ne neki drugi resursi kao u drugačijim industrijama.