zašto ERNT dionica?..sektor ima potencijala ili samo kompanija očekuje nekakve nove poslove?
Dobra dividenda, dobra tvrtka, cijena niska vec godinama, .....
zašto ERNT dionica?..sektor ima potencijala ili samo kompanija očekuje nekakve nove poslove?
Dobra dividenda, dobra tvrtka, cijena niska vec godinama, .....
Možete pojasniti kako ste preplatili, Pipi je tražio 16,a vi dali 21 ili?
Ja računao da vrijedi max 15€ i po mome bi bilo 10€ dobra kupnja, a ne 20 koliko placali ...
Reka si da nisu usa na ipo a i poprilicno san siguran da ni danas nisi medu dionicarima zita..
Odkad si se pojavija na ovome forumu birano i konstantno komentiras 5-6 dionica sa razlicitin gledistima bez obzira na samu trenutnu vrijednost
Reka si da nisu usa na ipo a i poprilicno san siguran da ni danas nisi medu dionicarima zita..Odkad si se pojavija na ovome forumu birano i konstantno komentiras 5-6 dionica sa razlicitin gledistima bez obzira na samu trenutnu vrijednost
Otkako sam se pojavio na ovom forumu iznosim svoja misljenja o dionicama koje posjedujem. Primjetio sam da postoje ljudi kojima smetaju oni koji imaju drukčije mišljenje od njih i ako nemaju argumente tada se spustaju ispod pojasa. Čemu to ? Fakat nejasno. Ja sa zadovoljstvom izmjenim "argumente" sa neistomišljenicima jer svaki put naučim nešto bez obzira da li ostanem na svom mišljenju ili ga promijenim.
I da, posjedujem Zito, krivo "si siguran"
Nema potrebe za niskom razinom komunikacije.
Svi smo mi ovdje sa istom misijom a to je zaraditi novce.
Bolje da si pomognemo u stručnim analizama i da budemo u pozitivnom saldu jer smo tada manje nervozni.