Jel kolega Neo pod moderacijom? Naime, primijetio sam da je njegov jedan post dobio 5 x
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
- Official Post
Nije. Neprikladne postove treba prijaviti pa će ući u moderaciju. Samo lajkanje ipak ne aktivira automatski ban..
-
mislim da fantazije tipa ide to na 900 treba sasječi u korijenu
jer ako ne, onda još moramo čitati i jednu rundu rekao sam vam da ide, vidite da sam pogodio postova
-
mislim da fantazije tipa ide to na 900 treba sasječi u korijenu
jer ako ne, onda još moramo čitati i jednu rundu rekao sam vam da ide, vidite da sam pogodio postova
To mi je najgore,treba pročitati 20 postova da bih vidio neku informaciju
-
- Official Post
Slažem se, pravila su ažurirana. Svako predviđanje od sada treba elaborirati ili ide upozorenje, pa isključenje.
Ja ne mogu kontrolirati sve objave pa je i na vama da prijavite takav sadržaj (ikonica trokuta).
-
Kolega Neo je opet blokiran. Da se sa svojim prognozama prebaci u kafanu, mogao bi pisat do mile volje... Al to je vjerojatno jače od njega.
-
Kolega Neo je opet blokiran. Da se sa svojim prognozama prebaci u kafanu, mogao bi pisat do mile volje... Al to je vjerojatno jače od njega.
Kolega Neo je u svojim postovima pristojan i nikad nikoga nije vrijeđao, te
mi je simpatičan i čini mi se ok momak, iako se ne slažem sa dosta njegova
pisanja.
Ne volim kada neke kolege otvoreno vrijeđaju sve koji se ne slažu sa njihovim
mišljenjem, te bi na javnom forumu određena doza pristojnosti ipak trebala postojati
P.S. Čini mi se da će na temi Optima biti blokiranih, jer su počela vrijeđanja...
-
Kolega Neo je u svojim postovima pristojan i nikad nikoga nije vrijeđao, te
mi je simpatičan i čini mi se ok momak, iako se ne slažem sa dosta njegova
pisanja.
Ne volim kada neke kolege otvoreno vrijeđaju sve koji se ne slažu sa njihovim
mišljenjem, te bi na javnom forumu određena doza pristojnosti ipak trebala postojati
P.S. Čini mi se da će na temi Optima biti blokiranih, jer su počela vrijeđanja...
mnogi se ljute kada dionica pada i onda nije problem krenuti sa vrijeđanjem,
naravno da ne znamo svi jednako o svakoj temi i normalno je da neki znaju više, ali im to ne daje pravo da nekoga vrijeđaju ili još gore nazivaju pogrdnim imenima, kao da su svu pamet svijeta popili, slažem s eda ima i bezveznog drukanja, ali bez vrijeđanja i to mi toliko ne smeta, jer me još nije nagovorio na k/p svojim drukovima, odluke o ulaganju se ne donose na takve fore
-
Ni mene ne smeta navlačenje na način kako to radi kolega Neo dok god nema uvreda. Pa nije vrag da bi itko donosio investicijske odluke temeljem takvog piskaranja. Za vrijeđanja, pogrdne riječi i slično nema opravdanja...
-
Ni mene ne smeta navlačenje na način kako to radi kolega Neo dok god nema uvreda. Pa nije vrag da bi itko donosio investicijske odluke temeljem takvog piskaranja. Za vrijeđanja, pogrdne riječi i slično nema opravdanja...
Ne smeta dok je u normalnim okvirima da tu i tamo netko rece laicko misljenje o cijeni recimo, ali dodjem pogledat malo teme na svaku neo i na svaku ide to 54 pa na 40 pa ovako pa onako 10 postova beskorisnih u sat dva vremena, pa onda takvo ponasanje vec spada u spam kada se pretjeruje na takav nacin
-
-
Pise maksimalno 301 korisnik online prije 8 sati.
Mozda je server pri vrhu kapaciteta?
-
Pise maksimalno 301 korisnik online prije 8 sati.
Mozda je server pri vrhu kapaciteta?
U tom trenutku je bilo cca 120 članova i cca 180 gostiju on-line. Još sam prokomentirao na temi Dobrodošao da me čudi toliki broj gostiju. Pa me samo zanima da li je to na bilo koji način povezano s tim napadom.
-
Ne znam, to Admin zna
-
Covjece, kako je ovaj forum brzo zazivio i postao hit, cestitke Admin . 1600 postova i 311 reganih korisnika u samo nekoliko dana. Jel moguce da ima 169 tema vec. Koje osvjezenje nakon poslovnog i nadam se da ce forum i u buducnosti ostati dobar i transparentan kao i do sada.
-
- Official Post
U tom trenutku je od tih 300 korisnika cca 100 bilo laznih koji su se uspjeli provuci kroz zastitu.
Hvala. Cijela ideja iza ovog foruma je transparentnost i zajednica, a to se neće promijeniti zbon necijih sitnih interesa. Vidim da su ljudi to prepoznali i da je to nedostajalo, tako da vjerujem u uspjesan rad i daljni razvoj foruma.
-
evo i reklama
-
- Official Post
Kakve su vam, jel ometaju puno?
-
Najbolja mi je ova za kladionicu. Mi smo bas ciljana skupina. Hahaha...
-
- Official Post
Zna Googl e
-
Za sada nije,navikli smo
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora