Sto se vise lose pise, to smo preokretu blize.....
Atpl+50 kom danas...
Sto se vise lose pise, to smo preokretu blize.....
Atpl+50 kom danas...
Da li netko može postati promjenu strukture dioničara za npr. zadnjih mjesec dana?
Gdje bi se mogao vidjeti taj podatak..?
Kako želite kolega izvještaj? Po dobi, spolu, bračnom stanju, dohotku, sex orijentaciji.....
Možda ipak da kupite knjigu dioničara?
Kd bih vam rekla targete za Arnt i rivp namazali bi me katranom i perjem.
Pa neću
Još malo, pa u shopping
Vani se zabavljam, ovdje se bogatimo, sve nice
Kd bih vam rekla targete za Arnt i rivp namazali bi me katranom i perjem.
Pa neću
Još malo, pa u shopping
Vani se zabavljam, ovdje se bogatimo, sve nice
Šapnite meni porukom za Rivp i učinite dobro djelo. Nemam ja puno za kupiti, planiram oko 800 kom, neću vam ja puno zasmetati.
Šapnite meni porukom za RIVPi učinite dobro djelo. Nemam ja puno za kupiti, planiram oko 800 kom, neću vam ja puno zasmetati.
Roki, mislio sam da si već kupio.
Naime, bio si s nekim drugima pisao o tome kako cijena RIVP pada.
Ja bi rekla da ćemo se načekati :). Strpljenja. Ulagati u male, svakodnevne stvari kao hrana, odjeća, lijekovi, trgovinice ...što manje to bolje i cyber security i slične, mislim security poslove....
moguće, može biti i onaj scenarij koji je verdi spomenuo, da isplata divke nije išla jer čuvaju lovu za akvizicije...a može biti i da ne žele mladoj prije udaje uzeti miraz...imho je neambiciozno trenutno nemati ovo u portfelju, dionica na ovim razinama nije skupa, a zbog svega spomenutog postoji potencijal rasta
Display MoreKoja je ovo pušiona od dijonice...lojtrica i ekipa iz sindikata vas je navukla na kupovinu
sa izmišljenim lažnim člankom o preuzimanju i sada ste svi zarobljeni u niskolikvidnoj
dijonici...a kolegica čije se ime javno ne spominje vam je iskrcala par miljona kuna vrijednih
dijonica...sve je to škola na zagrebačkom berzanu..u svakom slučaju ovdje stalno nešto
stječeš.......ili novce ili znanje...pa tko što više voli...
super ovako izvoditi zaključke nakon mjesec - dva, tipično zse špekulantski
....bida više nema, ajme pušinga od dijonice...
...nada porque no hay compras...nada...
...a tek kad dodatno potone na jednoznamenkaste...
...koji će to tek biti raspašoj...
Bid i dalje izgleda mnogo bolje od 10-o godišnjeg prosjeka. Uvijek je bio prazan. Otkako pamtim. Ali ako padne, ako zatreba. Pojave se igrači. Nema panike za one koji žele izaći. Premda bih radije HOLD nego li izašao no neka svatko odluči za sebe.
Po meni su najbolje prošli oni koji su izašli oko 11 ojra ili oni koji će izaći iznad 10 ojra, jer ovo ako potone na 7 - 8 ojra ode mast u propast...
...na kupnji je ostalo nešto iznad 1500 dijonica preko 10 ojra, a slijedeći nalog je tek na 5 ojra....update: evo nestade i taj na 5 ojra....preveliki je
strah ....piši nula....reži i bježi dok još imaš kome prodati...tko bude zadnji izlazio...neka ugasi svijetlo ...
Bid i dalje izgleda mnogo bolje od 10-o godišnjeg prosjeka. Uvijek je bio prazan. Otkako pamtim. Ali ako padne, ako zatreba. Pojave se igrači. Nema panike za one koji žele izaći. Premda bih radije HOLD nego li izašao no neka svatko odluči za sebe.
Po meni su najbolje prošli oni koji su izašli na 11 ojra ili oni koji će izaći iznad 10 ojra, jer ako potone na 7 - 8 ojra ode mast u propast...
ne kupuju ovo Pivci, nema problema za mast, ali je očito da neki ovo daju za babino brašno,
tko ima vremena neka sačeka rasplet, kakav god bude neriješeno neće ostati
Zašto izaći uz odlične fundamente ?
Šta bi vi htjeli ?
Htjeli bi kupiti jeftinije ili samo šire opće crnilo....
Diona je u uptrendu već godinama.
Apsolutno nema brige da će cijena značajnije propasti, ispod 10 teško, ispod 9 nema šanse.
Fundamentalno i tehnički, teški no brainer.
PS. Prije mjesec i pol dana sam prognozirao ovakav scenarij, eno piše 2 stranice prije. Novopečenim imaocima preporučam da se strpe i ne beru brigu. 😘
Drhtave ručice ipak prodavaju, mislo sam da je Fina sa Credos d.o.o. ipak čvršća.
Drhtave ručice ipak prodavaju, mislo sam da je Fina sa Credos d.o.o. ipak čvršća.
Nikakve drhtave ručice, to se dečki malo nabacaju u dogovoru, a nešto im i upadne.
Nikakve drhtave ručice, to se dečki malo nabacaju u dogovoru, a nešto im i upadne.
Slažem se sa vama "Ako bacite mrežu nešto i upadne ", jasno je ko dan da se cijene pokušava uštopati - Ja tebi , ti meni .
Kažem, dijona je na ATH, a mislim da sam s tim sve rekao...kao svojedobno i za VLEN kada je bio iznad 4 ojra..pa za ERNT pišem već tjednima....pa za ATPL prošle godine na 75 ojra...nastavi dalje niz...sve piše u history-u...ajd bok...želim vam sve najbolje i sretno trgovanje svima...
Pisao si ti i za vlen na 3 eura pa eto nas....a jel vices za kodt da je na fresh ath?
Pisao si ti i za vlen na 3 eura pa eto nas....a jel vices za kodt da je na fresh ath?
KODT je drugo, ali nemam vremena sada objašnjavati...pogledajte npr. samo organski rast posljednjih par kvartala i P/E od KODT i sve će vam biti jasno...
draga ekipa, samo dvije stvari...ili vas kol Manu peca radi dinamike teme ili je isti teški redikul po pitanju fiskalnog sustava...nema treće
...ma porez na nekretnine žele zavidni ljudi koji nisu niti će išta steći u životu...tko je god stekao istu pošteno sigurno ne želi porez na nekretninu...namet na moje vlasništvo nad nepokretnom imovinom...uopće, ma kakvi novi porezi, treba ukinuti i postojeće
Nije loše danas:
Čekaj malo, to nam Lijan treba objavit.