Zadnja recenica ti je preduga, ali iza zadnjeg zareza se sa tobom u potpunosti slazem. U tome lezi njegova produktivnost.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Za sve će odgovarati većinskom... Mislim, sama ideja da se na čelu brodarske firme iz uče dedica iz Luke je onak... Državna.
nekada davno, davno, ljetovao u Gradcu, u šetnji vidim na brdu neko bijelo zdanje od kamena, pitam, što je ono, kažu domaći, eeeee to je kuća direktora Luke ploče kap.Pavlovića, rekoh, aha
Što se bijeli u gori zelenoj...
...nit' su snijezi, nit' su labudovi nego sator čiča pavlovića...
-
Pbz nadokupljuje a ne izlazi cerp par ovaj racun u prvih 10 mozda ima vise.. sta ce biti kad pocme izlaziti?
Kako znaš? Ili drukaš ili je njedra. Vidit ćemo za koji dan
-
Ovo danas neka nevera na valamar u i kolika je količina
Neka nevera na valamaru
-
a cijena je trenutno u padu
-
a cijena je trenutno u padu
Na ovim prometima od niti 10k eura pricati o rastu i padu nema smisla.
Jadni ti smo kakva nam je burza, strava i uzas
-
Vežite se, polijećemo.
-
Tko bi se nadao novom 🏔️vrhu? 🤭
Oprostiti cemo im i ovaj put jer ne znaju sta rade i ono sto zna ZSE
-
Tko bi se nadao novom 🏔️vrhu? 🤭
Oprostiti cemo im i ovaj put jer ne znaju sta rade i ono sto zna ZSE
Dali im oprostiti ili cestitati jer shvacaju da proces iz GuG nema prihvatljivu alternativu?
Promatrajmo tko ce ostati medu nevj. tomama na pogresnoj strani buducnosti van jedinog sektora sa ovog grafa.
Shipping je isto tu negdje gdje i energy
-
možda ulazi u span?
-
-
Netko je upravo izgubio živce, ili zna više od nas.
Netko ide u SPAN, a ovdje se stigne vratiti na 600
-
pozdrav KK a tek je počelo
svima optimašima savjet da se raspitaju tko je sve trgovao dionicama, informacijama itd, a bio uposlenik
mnogi od vas su pogubili silne novce zbog takvih tipova
uzdaju se da je DORH i USKOK traljav i nezainteresiran
što je i istina
ali barem će vaša imena procuriti
eto, jedno već znamo
Otkrivamo veliku aferu u Hanfi: 89 zaposlenih nezakonito trgovalo vrijednosnicamaRIJEČ je o ogromnoj aferi državnog regulatora koji je zadužen za vrijednosne papire i općenito financijska tržišta.www.istrage.hr -
Pa koji K…c bi i radili više, ako mrknes par milijuna zbog dobre i pouzdane informacije, sigurno se više neces zahebavati ni preko proracuna ni privatno.
Al da ti oduzme imovinu isprasi u zatvor na 10-15 godina, onda bi drugacije delali
nadam se da smo svi svjesni da su političari (ne nužno svi) najveće štetočine društva, ako se još udruže s takvim gospodarstvenicima i u zaleđe postave odvjetnike i suce, jao nama,
meni je još davno bilo alarmantno sumnjivo da netko odlazi s 50000kn na 18000 za ministra, kod takvih se ono Volim Hrvatsku vrlo brzo izmjeni u Volim Hrvatsko
Zamisli koliko tek Plenki, voli hrvatsko, kada je sa 10.000 eura i hrpe privilegija, otišao na 3.000 ojra i hrpu glavobolja!
-
Trebao bi moderator malo na to pripazit i kaznjavat.
Zasto nitko ne pise da je kcer od jednog predsjednika kupila od cerpa?
Zasto se ne pise da su ti i ti direktori banaka i mirovinskih fondova kupovali dok su te banke i fondovi prodavali?
Nema se hrabrosti ili nesto drugo ?
Lp svima
-
A kad je predmetni dizao cijenu i kupovao, onda je svima bio dobar.
Koliko znam svi su nevini dok se ne dokaze krivnja.
Trebao bi moderator malo na to pripazit i kaznjavat.
Zasto nitko ne pise da je kcer od jednog predsjednika kupila od cerpa?
Zasto se ne pise da su ti i ti direktori banaka i mirovinskih fondova kupovali dok su te banke i fondovi prodavali?
Nema se hrabrosti ili nesto drugo ?
Lp svima
A tko kaže da i dizanje cijene nije bilo dio igre.
-
pozdrav KK a tek je počelo
svima optimašima savjet da se raspitaju tko je sve trgovao dionicama, informacijama itd, a bio uposlenik
mnogi od vas su pogubili silne novce zbog takvih tipova
uzdaju se da je DORH i USKOK traljav i nezainteresiran
što je i istina
ali barem će vaša imena procuriti
eto, jedno već znamo
KK kao i Palamudinjo. Vrte se milijoni, zgrću pare hrpimice, mjesečno zarađuje 20 prosječnih HR plaća a onda odjednom zadovoljni sa crkavicom iz proračuna i poslićem od 8-16 h.
-
Da mi je sutra privirit malo u Hanfine urede i vidjet te blijede fačice i nervozne ručice.
-
Da mi je sutra privirit malo u Hanfine urede i vidjet te blijede fačice i nervozne ručice.
Da mi se ponovno rodit....na Islandu...
-
što se tiče ovih muljaža hanfinih djelatnika na TK za mene to nije nikakvo iznenađenje.predugo sam tu da to ne mogu primjetiti. ja sam samo iznenađen brojem zaposlenih uhljeba u hanfi. ako je svaki treći muljao (89) to je brat bratu cca 250 zaposlenih !!!! nekad kompletna zse nema toliko transankcija dnevno. znači svaki uhljeb da pregleda jednu transakciju dnevno i onda se posveti vlastitom biznusu pod radnim vremenom. o visini njihovih plaća to vam ne trebam ni govoriti. sve u svemu čista katastrofa.
-
što se tiče ovih muljaža hanfinih djelatnika na TK za mene to nije nikakvo iznenađenje.predugo sam tu da to ne mogu primjetiti. ja sam samo iznenađen brojem zaposlenih uhljeba u hanfi. ako je svaki treći muljao (89) to je brat bratu cca 250 zaposlenih !!!! nekad kompletna zse nema toliko transankcija dnevno. znači svaki uhljeb da pregleda jednu transakciju dnevno i onda se posveti vlastitom biznusu pod radnim vremenom. o visini njihovih plaća to vam ne trebam ni govoriti. sve u svemu čista katastrofa.
Koji je to Uhljebistan!
Tko ga plaća!
Naravno, MI.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-