1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 213
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • March 18, 2022 at 11:43 AM
    • #2,901
    Quote from Marin83

Također bi trebalo otkupiti ruska potraživanja prema Fortenovi(uz debeli diskont također), jer je to način na koji su Rusi izvlačili dobit iz firme, a da nisu platili ni lipu poreza na dobit, te poreza na dividendu.

Quote from Moller

nije to samo iz Fortenove, sada je valjda malo jasnije pisanje o 30000ha polj. zemljišta u Slavoniji i Baranji (Belje, Vupik, Pik VK ), Petrokemiji i njihovom kompleksu, tu strategiju još samo "slučajni predsjednik" ne kuži, izgleda on ipak nije slučajno postao predsjednik, nekako mi se čini da je to mjesto dobio nasljedstvom

Dobro za Milanovića je očito da je ruski čovjek. Svaka njegova izjava vodu vodi na ruski mlin (direktno ili indirektno). Iskreno sada me pomalo sram, što sam ga povremeno gotivija, jer mi je djelovao također na momente državnički.

meni djeluje da on nije svoj, naravno da će kasnije govoriti da nas je htio zaštititi od mogućeg napada, jer je smirivao Dodika da ne dođe do eskalacije u BiH, naravno da će mnogi opat na to nasjesti, nije on prvi protiv svoga naroda u hrvatskoj predsjedničkoj povijesti

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • March 19, 2022 at 9:54 AM
    • #2,902

Ma, što se mene tiče sve su pozitivne vijesti šta se tiče firme...ja sam zadovoljan.Jedino nisam sa cjenom dionice, koja će ispalit, samo je pitanje vremena...

goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • March 20, 2022 at 3:51 PM
    • #2,903

Gospon verdi,

Vaš ekonomski angažman pamtim samo po optimi i po ničemu drugom, po mokrim snovima od 20kn po dionici. Pratim relativno kratko, posljednjih 8 godina. Zato će vaš angažman o vatikansko, belosvetskoj, nemačko-anglosaksonskoj uroti postati besmrtan.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • March 20, 2022 at 4:11 PM
    • #2,904

dlkv igh ništa? ostale tri nemam šta ni pisati kad je mrtva tema. sa starim forumom skoro pa 15 godina pisanja.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • March 20, 2022 at 8:11 PM
    • #2,905

nije to onaj video što sam vidio ali poslužit će svrsi. da li vam se ove zgrade ne vrte prebrzo oko njega?

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 20, 2022 at 8:51 PM
    • #2,906
    Quote from verdi

nije to onaj video što sam vidio ali poslužit će svrsi. da li vam se ove zgrade ne vrte prebrzo oko njega?

Ovo je autentično, ne vrte se zgrade prebrzo, nego drži kameru u ruci i dovoljan je mali kut da se jako brzo rotiraju udaljene zgrade.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • March 20, 2022 at 9:32 PM
    • #2,907

ti baš znaš šta svijet misli. 18% toga svijeta se predstavlja kao cijela svjetska javnost a da ni međusobno nisu suglasni. danas pričao sa njemačkom sat vremena kaže mi lik bar pola nijemac ne misli tako. a evo i bađun je kolumbijce pitao šta o tome misle. to što ti misliš je apsolutna manjina svijeta.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • March 20, 2022 at 9:40 PM
    • #2,908

Neznam, kao sto neznaš ni ti, nego pretpostavljaš.

Kao i u svim drugim stvarima, sto ljudi, sto cudi, niti su svi hrvati, srbi, rusi, njemci, ameri, ukrainci …. Pametni /blesavi, dobri/pokvareni….

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • March 22, 2022 at 2:50 PM
    • #2,909
    Quote from PILAPILA

Novi posao....

IZRADA IDEJNOG PROJEKTA, PROCJENE UTJECAJA ZAHVATA NA OKOLIS, STUDIJE
    OPRAVDANOSTI I ISHOOENJE LOKACIJSKE DOZVOLE ZA IZGRADNJU AUTOCESTE A1 ZAGREB -
    SPLIT - DUBROVNIK, SEKTOR METKOVIC - DUBROVNIK

i dobiješ palac dole... bogami ove bombarderke s Kvarnera su posebna vrsta ^^

• PILAPILA
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,024
    • March 22, 2022 at 2:59 PM
    • #2,910
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from PILAPILA

Novi posao....

IZRADA IDEJNOG PROJEKTA, PROCJENE UTJECAJA ZAHVATA NA OKOLIS, STUDIJE
    OPRAVDANOSTI I ISHOOENJE LOKACIJSKE DOZVOLE ZA IZGRADNJU AUTOCESTE A1 ZAGREB -
    SPLIT - DUBROVNIK, SEKTOR METKOVIC - DUBROVNIK

i dobiješ palac dole... bogami ove bombarderke s Kvarnera su posebna vrsta ^^

Ona je bombarder-sigurno je muško, muško i po..!!!!

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • March 24, 2022 at 9:27 AM
    • #2,911

Evo mitko posto vozarine na dry bulku...na kraju bi stvarno Q1 2022.g mogao biti bolji od Q4 20221.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • March 24, 2022 at 9:54 AM
    • #2,912

Danas opet cjeđenje komarca na ATPL!

• sonda
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    517
    • March 24, 2022 at 6:17 PM
    • #2,913
    Quote from juraj

https://www.vecernji.hr/vijesti/zelens…krajinu-1573166

sreća za nas dioničare da Adpl nema tvornice u Švedskoj

zeleni gdje se god javi videovezom trava ne raste,mislim da se previše uživio u ulogu i da svi ovisimo o zelenom,boli njega birga za cijeli svijet,traži on otvoreno nebo, pa to je WW3,nadam se da će se pojaviti netko razuman i reći dosta,granica komičaru je tu i tu,ovako zeleni potkuruje vatru po parlamentima i jedna šibica i sve u PM...pa da cijeli svijet posivi od nuklearnog praha zbog zelenog umjesto da zeleni sjedne za stol i posadi zelenu travu sa Putinom,malo se i napuše trave,Šaman im složi zeleni vodikov ugovor o dekarbonizaciji,ajmo dosta video zelenila..

Slažem se. Tip mi sad već malo ide na živce. Renault se povukao, vjerojatno zbog lošeg publiciteta.

Nema gdje se nije pojavio i prosipa jezikovu juhu svima redom. Nijemci nisu popušili njegovu priču. Imam dojam da ga nitko ne doživljava previše ozbiljno. I mislim da će mu se, kad rat prođe, takvi nastupi obit o glavu.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 24, 2022 at 6:32 PM
    • #2,914
    Quote from sonda
    Quote from juraj

https://www.vecernji.hr/vijesti/zelens…krajinu-1573166

sreća za nas dioničare da Adpl nema tvornice u Švedskoj

zeleni gdje se god javi videovezom trava ne raste,mislim da se previše uživio u ulogu i da svi ovisimo o zelenom,boli njega birga za cijeli svijet,traži on otvoreno nebo, pa to je WW3,nadam se da će se pojaviti netko razuman i reći dosta,granica komičaru je tu i tu,ovako zeleni potkuruje vatru po parlamentima i jedna šibica i sve u PM...pa da cijeli svijet posivi od nuklearnog praha zbog zelenog umjesto da zeleni sjedne za stol i posadi zelenu travu sa Putinom,malo se i napuše trave,Šaman im složi zeleni vodikov ugovor o dekarbonizaciji,ajmo dosta video zelenila..

Slažem se. Tip mi sad već malo ide na živce. Renault se povukao, vjerojatno zbog lošeg publiciteta.

Nema gdje se nije pojavio i prosipa jezikovu juhu svima redom. Nijemci nisu popušili njegovu priču. Imam dojam da ga nitko ne doživljava previše ozbiljno. I mislim da će mu se, kad rat prođe, takvi nastupi obit o glavu.

meni se već popeo na ..., niti jedna država kao ukrajina nije dobila takvu vojnu, financijsku, političku, humanitarnu i svaku drugu podršku a on konstantno samo kritizira da nije dosta i doslovce ucjenjuje cijeli svijet...mislim da nam ga je svima dosta i da je potrošio sve adute te očekujem će se pila ubrzo okrenuti ?( a renalut, ne vjerujem da se povukao, prije da je to nešto taktički ...

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    462
    • March 24, 2022 at 7:34 PM
    • #2,915

Rusofili se pomalo pojavljuju, nije trebalo dugo čekati na ekipu koja će naći razumijevanja za majčicu Rusiju.

A činjenice su da su rusi napali drugu državu, razaraju gradove i ubijaju civile. Za to nema nikakvog opravdanja, apsolutno nikakvog.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 24, 2022 at 7:50 PM
    • #2,916
    Quote from pod_zidom

Rusofili se pomalo pojavljuju, nije trebalo dugo čekati na ekipu koja će naći razumijevanja za majčicu Rusiju.

A činjenice su da su rusi napali drugu državu, razaraju gradove i ubijaju civile. Za to nema nikakvog opravdanja, apsolutno nikakvog.

isto tako nema nikakvog opravdanja to što kolege sa foruma koji komentiraju i analiziraju aktualnu kriznu situaciju koje utječe na životne standarde svih nas ovako neargumentirano nazivati rusofilima svrstanim uz majčicu rusiju! :cursing:

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    462
    • March 24, 2022 at 8:37 PM
    • #2,917
    Quote from Yieldchaser
    Quote from barbosa 2.0

ok, a koji su to "svi" i daj qvotaj samo jedan komentar na ovome forumu koji "pronalaze opravdanja, za ovo što Rusija radi "

Ja sam donekle 'rusofil', tj. prije 'slavenofil'. Ali sam protiv ovakve politike Rusije jer smatram da agresija nije rješenje, nego produbljenje problema. Već sam ranije rekao što je trebalo i da je trajna naoružana neutralnost i federalizacija Ukrajine bila rješenje. Pa čak i moguće članstvo u EU ili možda u EFTAi. Sad je to teško moguće. S takvim vlastima u Rusiji, ne mora se nitko od nas čuditi ovom agresijom. Što radi agresivna velevlast? Provodi agresivnu politiku velevlasti! Ponašanje Sv. Zelenskog je bilo kao da spavam s otključanim vratima od stana. Neki si to možda mogu priuštiti u nekoj Utopiji. U Hrvatskoj si radije nabavi protuprovalna vrata i drži ih zaključana, čak i po danu. Nemoj svojim ponašanjem proizvoditi uvjete koji omogućavaju onima koji se bave pljačkom i rezanjem grkljana da to naprave bez problema. Oni se time bave i neće se promijeniti.

Kao kad netko kaže da je silovana žena kriva jer je nosila minicu i bila nasmijana.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 24, 2022 at 8:42 PM
    • #2,918

kol.Marin83, ser.š, jako!

ne ide meni na živce to što zelenski traži pomoć, on ima svu moguću pomoć i podršku kakvu niti jedna jedina država na ovome svijetu nije dobila ali to što bezobzirno i sebično želi uvući eu i nato u 3. svj rat, to nije u redu i to jasno kažem a sve ovo ostalo što si napisao je potpuno deplasirano i promašeno što se mene tiče...i ti mi ideš na živce, ne znam zašto se uopće namečeš, općenito nemam toleranciju na podlost i glupost i površnost i što sad :?:

ma tko te šiša uopće tebe i tvoje plitke komentare da se primjereno izrazimX/

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • March 24, 2022 at 8:52 PM
    • #2,919
    Quote from barbosa 2.0

kol.Marin83, ser.š, jako!

ne ide meni na živce to što zelenski traži pomoć, on ima svu moguću pomoć i podršku kakvu niti jedna jedina država na ovome svijetu nije dobila ali to što bezobzirno i sebično želi uvući eu i nato u 3. svj rat, to nije u redu i to jasno kažem a sve ovo ostalo što si napisao je potpuno deplasirano i promašeno što se mene tiče...i ti mi ideš na živce, ne znam zašto se uopće namečeš, općenito nemam toleranciju na podlost i glupost i površnost i što sad :?:

ma tko te šiša uopće tebe i tvoje plitke komentare da se primjereno izrazimX/

Postavili ste pitanje koji su to, dobili ste odgovor...da se ne pravimo blesavi, te preskočimo ovo vaše glumljenje uvrijeđene šiparice!

Istresat se po Ukrajincima i ukrajinskom vodstvu, jer se pazi brane i traže pomoć od svijeta, a dok za lika koji maltetira sve susjedene zemlje 20 godina i prijeti atomskim naoružanjem ako ne nije po njegovom, nemaš ni jednu zamjerku. Ovde se radi ili o nedostatku socijalne inteligencije ili o određenim psihopatskim ili sociopatskim tedencijama, izaberi što ti više od toga paše. ;)

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • March 24, 2022 at 8:57 PM
    • #2,920
    Quote from pod_zidom
    Quote from Yieldchaser

Ja sam donekle 'rusofil', tj. prije 'slavenofil'. Ali sam protiv ovakve politike Rusije jer smatram da agresija nije rješenje, nego produbljenje problema. Već sam ranije rekao što je trebalo i da je trajna naoružana neutralnost i federalizacija Ukrajine bila rješenje. Pa čak i moguće članstvo u EU ili možda u EFTAi. Sad je to teško moguće. S takvim vlastima u Rusiji, ne mora se nitko od nas čuditi ovom agresijom. Što radi agresivna velevlast? Provodi agresivnu politiku velevlasti! Ponašanje Sv. Zelenskog je bilo kao da spavam s otključanim vratima od stana. Neki si to možda mogu priuštiti u nekoj Utopiji. U Hrvatskoj si radije nabavi protuprovalna vrata i drži ih zaključana, čak i po danu. Nemoj svojim ponašanjem proizvoditi uvjete koji omogućavaju onima koji se bave pljačkom i rezanjem grkljana da to naprave bez problema. Oni se time bave i neće se promijeniti.

Kao kad netko kaže da je silovana žena kriva jer je nosila minicu i bila nasmijana.

Nizak udarac, kolega. To je kad Vam ponestane municije argumenata, je li? Nemojmo se praviti glupi. Znate da nije ni blizu isto biti odgovoran za živote preko 40 milijuna ljudi i to što ste rekli.

• 1
    • 145
    • 146
    • 147
    • 213

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 12, 2025 at 5:36 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      824k
      1.9k
    3. misterno

May 12, 2025 at 5:36 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 12, 2025 at 5:34 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. misterno

May 12, 2025 at 5:34 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 12, 2025 at 4:55 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. Bull_over_Bear

May 12, 2025 at 4:55 PM
    1. ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k

• harpun
      • February 12, 2020 at 8:26 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 12, 2025 at 11:24 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      534k
      1.2k
    3. All

May 12, 2025 at 11:24 AM
    1. ZABA (Zagrebačka banka d.d.) 1.8k

• Like 1
      • Admin
      • February 12, 2020 at 2:01 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 12, 2025 at 11:19 AM
    2. Odgovora
      1.8k
      Pregleda
      883k
      1.8k
    3. All

May 12, 2025 at 11:19 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• INGR (INGRA d.d.)

misterno May 12, 2025 at 5:36 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

misterno May 12, 2025 at 5:34 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

Bull_over_Bear May 12, 2025 at 4:55 PM
  • ADRS (Adris grupa d.d.)

All May 12, 2025 at 11:24 AM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 12, 2025 at 11:19 AM
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

SILVIO2024 May 12, 2025 at 11:12 AM
  • JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

Muzakus May 10, 2025 at 9:24 AM
  • MDKA (Medika d.d.)

Skribi May 9, 2025 at 9:18 PM
  • ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

Sheki May 9, 2025 at 8:20 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 8, 2025 at 3:16 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice