Ma ADPL će rasti do 220, sada se dokupljuje.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Ovo bi trebalo biti dovoljno..
-
Mene samo sljedeće zanima:
-
Ovo bi trebalo biti dovoljno..
Ta stranica nije baš pouzdana.. pogledajte Mediku...
-
Kako će im se povećati obim posla??
Hahahahahahahahaha
Čudio sam se tko se uopče stavlja na bid ADPL ali kad vidim ove teorije, sve ima smisla.
Rusije nema više ovdje. Adio. Novi auti se ne kupuju. Adio.
Nitko vas ne tjera nit da kupujete adpl, niti novi auto. I jedno i drugo će se kupovati s vama ili bez vas. Šta mislite da će rusija u ovoj teškoj situaciji kada im eu okrene leđa i kada prestane uvoziti između ostaloga i automobile, hoće li poticati proizvodnju svega što više ne mogu uvesti ili će gasiti proizvodnju? Šta će voziti, kočije? Kužim da je situacija teška i kompleksna i pitaj boga šta će se desiti i to je nemoguće prognozirati, ali vi ste stava kao da se sve gasi na nulu što naprosto nije istina. Čudite se vi i dalje kako netko sad kupuje, mada kladio bih se po vašim komentarima da i vi imate otvoren nalog na bidu na 90kn za adpl pa drukate da padne što niže...
Svatko polazi od sebe.
To ako ste vi sitni druker ne znači da su i drugi.
Može ovako, kladimo se.
U iznos koji imate u ADPL. Ukoliko imam ili sam imao ikakav nalog na bidu, ja vam nadodam još toliko ADPL koliko imate.
Ukoliko nemam i nisam imao, uplatit ćete mi iznos vašeg ADPl portfelja. Ne želim ADPl dionice.
Barem je to lako izvedivo kod bilježnika kroz ugovor o prijenosu i dokaz od radnih naloga kod brokera.
-
Nadam se da Rusi ne čitaju ovaj thread . Ima ovdje bojovnika žestokih kao da su osnivali HOS u Vukovaru. Azovski bataljon im nije ravan.
Evo npr citat jednog od bojovnika :" Onda ste Vi mogli sa vasom djecom , majkom, ocem, lagano u Vukovar , Skabrnju i ostale gradove i sela lijepo pred cetnike i nakon toga gledat kako Vas i Vase najmilije siluju , rezu grkljane , masakriraju i slicno " -autor havi- da nije bilo takvih bjvnika kao što je bio on ne znam kako bi mi završili.
Ajde ljudi malo se smirite. Kakav rat s Rusijom ?
BTW Dalamacija je bila Venecija 900 godina tako da ne znam o kakvim slomljenim šapama pričate. Točnije od 9. do 18. stoljeća Dalmacija je bila Serenissima. Turska tj Otomansko carstvo nam je bila ovdje oko 600 godina. U Domovinskom ratu poginulo je od 20 000 do 30 000 ljudi. ( Zato su oni brojevi žrtava iz Ukrajine čudnovati ) .
Ne prizivajte ratove. Gledam jedan dan POTUS Biden zove Ukrajince Iranci. Meni se čak učinilo da kaže Uranians ( porijeklom s Urana :)) . Toliko o tome koliko im je Ukrajina bitna koja je aktualna zemlja u kojoj se ratuje. A zamislite što je mala Hrvatska.
-
Ajmo malo revijalni ton ukljuciti : zbivanje u jednom gradu 91. na samoj liniji fronta. Formira se TO. Sastanak u općini. Negdje oko 18 sati. Skupila se ekipa i sutra se ide na liniju.Bilo je nesto manje od 100 ljudi. Podjelili se činovi . Pao je i dogovor kada i gdje je zborno mjesto. Sutra.
Sutra je na zborno mjesto doslo njih 3 ( trojica ). Zapovjednik i dvojica bez cinova iz zadnjeg reda dvorane.
U tom gradu poznata djecija igra " muha " ima danas posebno zancenje. Netko kaze glasno - muha, a ostali sto brze - nisam. Zadnji koji kaze " nisam " je muha.
Toliko o bojovnicima.
-
Supramax TCT Index Point 3955.29 132.33 South China / Indonesia Round Voyage 57000DWT Supramax $/day 31468 1126 Singapore via Indonesia to southern China 57000DWT Supramax $/day 34888 1082 Bohai Bay(China)-Southeast Asia 57000DWT Supramax $/day 28063 938 East Coast of India /North China 57000DWT Supramax $/day 30000 1667 Ne moj Jasko molim te vidiš da je nekima i ovo previše .
-
Da li je u ovu cijenu uključena propast AD Plastika? Jer jedna stvar može lako povući drugu.
Ne bi me iznenadilo da uskoro čujemo koju vijest o otkazima u AD Plastiku.
Na cijenu 90 kn je uključena dobra godina i dividenda dogodine.
Kad ekipa shvatida da nema dobiti i dividende. Par godina. Onda će cijena u rangu da propada.
I dalje je previsoko. I dalje me nema na bidu.
A drukeri i dalje drukaju na rast i kupovinu dok brod lagano tone.
Pametnije ti je da nisi nikad na bidu...a ni na asku.
U ovu cijenu je uključen i rat i propast 2 tvornice u Rusiji...i na to je još dan diskont od 20%...kaj bi kupovao po 50.
I ja bi...
-
Da li je u ovu cijenu uključena propast AD Plastika? Jer jedna stvar može lako povući drugu.
Ne bi me iznenadilo da uskoro čujemo koju vijest o otkazima u AD Plastiku.
Na cijenu 90 kn je uključena dobra godina i dividenda dogodine.
Kad ekipa shvatida da nema dobiti i dividende. Par godina. Onda će cijena u rangu da propada.
I dalje je previsoko. I dalje me nema na bidu.
A drukeri i dalje drukaju na rast i kupovinu dok brod lagano tone.
Doktore, doktore, fulali ste temu, ovdje se ne radi o brodovima nego o autima. Auti se kvare, ne tonu
-
-
Ja se samo cudim di admin gleda, pocetnik sa nickom drkalica druka non stop i nista
-
-
Fair value ERNT je čak malo i porastao, nevjerojatno..
-
Gdje gledate te podatke i jesu li vjerodostojni? Može link?
-
Imam razloga vjerovati da jesu, da.
Proučite si malo.
-
Proučite si malo.
Podaci se automatski ubacuju u formule bez da itko to provjerava jer tko će tamo provjeravati hr dionice tako da npr i ovo se može vidjeti na istoj stranici :
A de onda znaj koliko je to sve pouzdano.
-
Stvarno se s poštovanjem odnose prema investitorima.
"U toj zemlji imamo svoju lokalnu kompaniju s 25 zaposlenika, a među našim najznačajnijim
aktivnostima možemo navesti proširenja LTE mreža za tamošnje operatore te informatizaciju
središnjeg zdravstvenog sustava te zemlje.
Prihodi od navedenih aktivnosti su u 2021. godini imali udjel od oko 4% u ukupnim prodajnim
rezultatima Grupe te su značajno doprinijeli operativnom novčanom toku."Znači nema ih ni u Rusiji ni u Ukrajini, a u Bjelorusiji svega 25 zaposlenika te 4% udjela u ukupnim prodajnim rezultatima.
Neloše vijesti.
Podaci se automatski ubacuju u formule bez da itko to provjerava jer tko će tamo provjeravati hr dionice tako da npr i ovo se može vidjeti na istoj stranici :
A de onda znaj koliko je to sve pouzdano.
Mislim da se unutar samog programa mogu pronaći i imena analitičara koji su dali određene prognoze za pojedina društva. U obzir se uzimaju i aktualna zbivanja.
Nije samo riječ o predikcijama umjetne inteligencije.
-
Proučite si malo.
ja bas i nemam.. pgoledajte koliko je onda naša MEDIKA podcijenjena kolega.... a tek optima telekom? :)))
po ovome optima vrijedi 16 kn. a koliko cete dobiti ono?
-
ja bas i nemam.. pgoledajte koliko je onda naša MEDIKA podcijenjena kolega.... a tek optima telekom? :)))
po ovome optima vrijedi 16 kn. a koliko cete dobiti ono?
Onoliko koliko je netko spreman za nju dati..
-
To je preljepo za vidit ali....
Kolega, koja je platforma izvor ove procjene ?
842 ~ fair value
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k