1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • November 19, 2021 at 5:30 PM
    • #2,441
    Quote from mitkko
    Quote from Marin83

Kolega Mittko biti će vam lakše ako proučite što je KPK odlučila na 6 plenumu prije par dana. Jer tamo se određuju trendovi, ne treba gatati u šalicu kafe. ;)

Ima jedna izreka:

"Show Me The Charts and I‘ll Tell You the News."

Kazem, tesko je o tome diskutirati sa nekim tko nema makar osnovno znanje o TA.

Evo i jedan edukativni video koji vrlo jednostavno objasnjava osnovni postulat trejdanja. Video je kratak, a matematika jednostavna, pa tko voli...

Display More

Mislim da me niste razumijeli, prošle godine i ove pad BDI-a je posljedica političke odluke KPK, a to je jedan enormno jaki eksterni utjecaj, koji u TA ne možete vidjeti, dok ne bude kasno...

Usput čitam ja što više manje svi pišu, upijam informacije svaki dan, nemam ja sa time problema. Ego mene ne muči! ;)

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • November 19, 2021 at 6:00 PM
    • #2,442
    Quote from Marin83
    Quote from mitkko

Ima jedna izreka:

"Show Me The Charts and I‘ll Tell You the News."

Kazem, tesko je o tome diskutirati sa nekim tko nema makar osnovno znanje o TA.

Evo i jedan edukativni video koji vrlo jednostavno objasnjava osnovni postulat trejdanja. Video je kratak, a matematika jednostavna, pa tko voli...

Mislim da me niste razumijeli, prošle godine i ove pad BDI-a je posljedica političke odluke KPK, a to je jedan enormno jaki eksterni utjecaj, koji u TA ne možete vidjeti, dok ne bude kasno...

Display More

Bojim se da ti mene nisi razumio.

Ljudi su stvarno cudne biljke. U pravilu bude vazno samo tko je nesto rekao, umjesto sto je rekao. Potpuno naopako. Ti recimo sada uopce nisi procitao ono sto sam ja gore napisao, samo si ponovio svoju tvrdnju, a upravo tu tvrdnju ovaj moj citat gore opisuje. To bi ti bilo jasno da si se potrudio taj citat shvatiti ili prouciti sto je netko time htio reci. Ali ne, ti si isprovociran sto sam te jucer malo bocnuo u onom jednom postu pa mi sada pokusavas spustiti, a uopce ne razumijes da takvim postupanjem zapravo najvise sam gubis. I jos gore, vjerojatno se nikada ni neces upustati u to da mozda jednog dana pokusas shvatiti poantu na kojoj se TA zasniva zato sto se nekada davno na nekom forumu onaj debil mitkko time bavio, a kako je mitkko debil, onda je sigurno i TA za debile. Kuzis? Bezveze. Puno tako propustas. Nije tu sada bitna ni TA, ista stvar vrijedi i za bilo sta drugo sto je rekao netko tko ti se zamjerio.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • November 19, 2021 at 6:12 PM
    • #2,443
    Quote from mitkko
    Quote from Marin83

Ljudi su stvarno cudne biljke. U pravilu bude vazno samo tko je nesto rekao, umjesto sto je rekao. Potpuno naopako. Ti recimo sada uopce nisi procitao ono sto sam ja gore napisao, samo si ponovio svoju tvrdnju, a upravo tu tvrdnju ovaj moj citat gore opisuje. To bi ti bilo jasno da si se potrudio taj citat shvatiti ili prouciti sto je netko time htio reci. Ali ne, ti si isprovociran sto sam te jucer malo bocnuo u onom jednom postu pa mi sada pokusavas spustiti, a uopce ne razumijes da takvim postupanjem zapravo najvise ti gubis. I jos gore, vjerojatno se nikada ni neces upustati u to da mozda jednog dana pokusas shvatiti poantu na kojoj se TA zasniva zato sto se nekada davno na nekom forumu onaj debil mitkko time bavio, a kako je mitkko debil, onda je sigurno i TA za debile. Kuzis? Bezveze. Puno tako propustas. Nije tu sada bitna ni TA, ista stvar vrijedi i za bilo sta drugo sto je rekao netko tko ti se zamjerio.

Ja nemam ništa protiv vas, dapače. Ne znam zašto se shvatili toliko osobno.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • November 19, 2021 at 7:36 PM
    • #2,444
    Quote from Marin83
    Quote from mitkko

Ljudi su stvarno cudne biljke. U pravilu bude vazno samo tko je nesto rekao, umjesto sto je rekao. Potpuno naopako. Ti recimo sada uopce nisi procitao ono sto sam ja gore napisao, samo si ponovio svoju tvrdnju, a upravo tu tvrdnju ovaj moj citat gore opisuje. To bi ti bilo jasno da si se potrudio taj citat shvatiti ili prouciti sto je netko time htio reci. Ali ne, ti si isprovociran sto sam te jucer malo bocnuo u onom jednom postu pa mi sada pokusavas spustiti, a uopce ne razumijes da takvim postupanjem zapravo najvise ti gubis. I jos gore, vjerojatno se nikada ni neces upustati u to da mozda jednog dana pokusas shvatiti poantu na kojoj se TA zasniva zato sto se nekada davno na nekom forumu onaj debil mitkko time bavio, a kako je mitkko debil, onda je sigurno i TA za debile. Kuzis? Bezveze. Puno tako propustas. Nije tu sada bitna ni TA, ista stvar vrijedi i za bilo sta drugo sto je rekao netko tko ti se zamjerio.

Ja nemam ništa protiv vas, dapače. Ne znam zašto se shvatili toliko osobno.

Ma nisam ja tu uopce bitan. Sta ja imam od toga sto netko nesto na nekom forumu pise ili misli o meni, tj. cak ni ne o meni nego o nekom mojem avataru?

Ovo je samo moja opservacija tog zanimljivog ljudskog ponasanja. Svi mi ovdje smo tome skloni, netko vise, netko manje, a ne kuzimo da tako radimo protiv sebe.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • November 19, 2021 at 7:47 PM
    • #2,445
    Quote from Moller
    Quote from hugh

Tko je u srijedu jamio danas je to lijepo vratio nazad uz finu prekonočnu kamatu......

e pa dvi "besane" noći su u pitanju, bia je praznik, a to se plaća 50% više

Mos mislit ^^

Jako mi je bilo "besano" jer sam po 350 kupovala nesto sto je samo u 2021 zbirno zaradilo 300 po dionici. ;( 8)

Daj boze jos jako puno takvih besanih prije nego svi koji su prodali kupe nazad.

Moja procjena da ce oni prosjecno platiti 50-100 kn skuplje.

Ili vise nece uopce kupiti a idu jos 2 godine bulla.

Auuu... to ce biti dvije besane godine =O :D🤣

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • November 19, 2021 at 8:09 PM
    • #2,446

da,.. protiv brojeva se ne moze. .Otto und seine Kameraden befinden sich im Juni 1944 auf dem Rückzug. Adolf Hitler persönlich hat Orscha zu einem festen Platz bestimmt, der um jeden Preis gehalten werden soll. Der zweiten Kompanie wird befohlen Stellung zu beziehen und die Stadt zu verteidigen.

oligarhija

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • November 19, 2021 at 9:23 PM
    • #2,447
    Quote from bubimir

da,.. protiv brojeva se ne moze. .Otto und seine Kameraden befinden sich im Juni 1944 auf dem Rückzug. Adolf Hitler persönlich hat Orscha zu einem festen Platz bestimmt, der um jeden Preis gehalten werden soll. Der zweiten Kompanie wird befohlen Stellung zu beziehen und die Stadt zu verteidigen.

Bubimire...brate mili...stvarno si osebujan lik

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • November 20, 2021 at 2:29 PM
    • #2,448
    Quote from brajakica

TC za sada sporo ali smjer je UP.

Za sada i dionice tankerasa ne prate novo normalno-pojacani interes.

Pomalo, tik-tak⏳ :)

Jednog dana ce jako skociti i svi ce pitati"ZASTO"? =O ;) ^^

In the crude market a rebound is slowly emerging and we are seeing more and more interest in long term deals of around three years. The average rate for three years is up $1000 to an average of $36,000/pdpr.

On the clean side, there has been interest in all sectors although the short-term rates have strengthened, for most periods rate-levels have remained flat.

Although oil prices have fallen from the highs of last week, prices remain above $80/barrel as demand for oil strengthens as international travel increases with more countries now re-opening their borders.

Display More

Gospođo,gospođice,gospodine brajakica.

Od posljednjih 15 postova 14 je Vaših ili od posljednjih 40 ,36 je Vaših. Zar Vi nemate život ili ste kojom nesrećom prikovani uz krevet pa Vam je ovo jedina satisfakcija?

Mali savjet : otići do stručne osobe i samo podjeliti s njom ove podatke o postovima tj. priopćiti da komunicirate sami sa sobom.Čisto da vidite kakva je dijagnoza. Možda pomogne.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • November 20, 2021 at 3:18 PM
    • #2,449

Ja joj nebi postavio dijagnozu mada mnogima treba.

Trudi se podijeliti informacije a na ljudima je da pročitaju ili ne, procjene relevantnost istih, analiziraju i eventualno ulože u tankere.

Ili ne ulože, naravno...

• brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • November 20, 2021 at 7:22 PM
    • #2,450
    Quote from Kadisibil91
    Quote from brajakica

TC za sada sporo ali smjer je UP.

Za sada i dionice tankerasa ne prate novo normalno-pojacani interes.

Pomalo, tik-tak⏳ :)

Jednog dana ce jako skociti i svi ce pitati"ZASTO"? =O ;) ^^

In the crude market a rebound is slowly emerging and we are seeing more and more interest in long term deals of around three years. The average rate for three years is up $1000 to an average of $36,000/pdpr.

On the clean side, there has been interest in all sectors although the short-term rates have strengthened, for most periods rate-levels have remained flat.

Although oil prices have fallen from the highs of last week, prices remain above $80/barrel as demand for oil strengthens as international travel increases with more countries now re-opening their borders.

Display More

Gospođo,gospođice,gospodine brajakica.

Od posljednjih 15 postova 14 je Vaših ili od posljednjih 40 ,36 je Vaših. Zar Vi nemate život ili ste kojom nesrećom prikovani uz krevet pa Vam je ovo jedina satisfakcija?

Mali savjet : otići do stručne osobe i samo podjeliti s njom ove podatke o postovima tj. priopćiti da komunicirate sami sa sobom.Čisto da vidite kakva je dijagnoza. Možda pomogne.

Display More

Gospodine Kadisibil91

Nitko vas ne tjera,da pisete jos manje da citate.

Tko to ne (pri)shvaca najprije bi sam sebe trebao poslati "strucnoj osobi".

Kao sto vidite ima i onih koji su zadovoljni da se postaju relevatne informacije vezane uz tankerase.

Tenkerasi jos nisu u fokusu pa je normalno da ima malo zainteresiranih komentatora,sto ce biti vise tudih komentara to ce biti manje mojih i vrijeme za moju komentatorsku "penziju".

Ima puno mojih komentara a vi niste nasli bas nista pojedinacno sto bi pobili?

To znaci da se i Vi slazete sa svime iznesenim sa moje strane. I da nemate sto "pametno" za dodati.

Hvala na prikrivenoj pohvali,sada ste me jos vise ohrabrili da nastavim,idemo dalje....😁

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 21, 2021 at 2:33 PM
    • #2,451

Evo pravog prosvjedika kojem smeta stapic u nosu, al mu prst iz guzice na licu ne smeta:

video na 1:00

valjda razmazuje osobnu zastitu po licu...

katastrofa.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• etoimene
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    642
    • November 21, 2021 at 2:58 PM
    • #2,452

Brisati, molim lijepo.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 21, 2021 at 3:02 PM
    • #2,453
    Quote from etoimene

Brisati, molim lijepo.

istina boli. al hebiga istina je. i zabiljezena kamerom pa cemu brisat istinu? zato sto te istina boli?

Da je bilo kontra zaljepio bi je ti sa gustom ovdje i onda nebi trazio brisanje.

ktome istinu je nemoguce sakriti pa je zato vec imamo na svim portalima:

Širi se bizarna snimka s jučerašnjeg prosvjeda, pogledajte što je radio prosvjednik
    NIJE shvatio da je pored njega kamera.
    www.index.hr

i popraceni su prigodnim komentarima:

"Sada je jasno zašto su vikali Ivermektin", "To su te neinvazivne metode testiranja", "Ovo je najbolji video s prosvjeda", samo su neki od komenatara na Twitteru.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Roman
    Student
    Reakcija primljeno
    139
    • November 22, 2021 at 8:43 AM
    • #2,454

Bojim se da su komentari o SPAN-u zabunom završili na temi Saponije.

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • November 22, 2021 at 10:38 AM
    • #2,455

Ljudi SAPN proizvodi deterdžente, šta buncate vi, kakav IT, kakav Microsoft. Veš mašine drugovi, veš mašine...

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,511
    • November 22, 2021 at 12:09 PM
    • #2,456

Keš mašine, ne veš mašine

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • November 22, 2021 at 2:48 PM
    • #2,457

i sam već duže vremena tako. danas riješio ostatak ATPL... gledam što prodati i što kupiti, možda zlato...ali fizičko... iz kuće uskoro neću moći, papirnati novac biti će ukinut, sjest će nam na imovinu, stanove... burza i brokerski... ako nemaš potvrdu, uzet će i to ili onemogućiti trgovanje.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • November 22, 2021 at 3:05 PM
    • #2,458

Nakon dvije godine pandemije, 50 umrlih dnevno, da li mislite da je bojkot cijepljenja odgovorno ponašanje puno ljetnog građanina RH.

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • November 22, 2021 at 3:07 PM
    • #2,459
    Quote from plavi05

Nakon dvije godine pandemije, 50 umrlih dnevno, da li mislite da je bojkot cijepljenja odgovorno ponašanje puno ljetnog građanina RH.

Zanimljivo kako je otpor cijepljenu najveći(globalo) u postsocijalističkim razvalinama od Dersdena do Valdivostoka.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • November 22, 2021 at 3:22 PM
    • #2,460
    Quote from NaBiduAsku

i sam već duže vremena tako. danas riješio ostatak ATPL... gledam što prodati i što kupiti, možda zlato...ali fizičko... iz kuće uskoro neću moći, papirnati novac biti će ukinut, sjest će nam na imovinu, stanove... burza i brokerski... ako nemaš potvrdu, uzet će i to ili onemogućiti trgovanje.

mislim da brašno nije loš izbor, a ni malo više soli ne bi bilo loše imati, dolaze grda vremena

Ostajemo bez makarona i špageta? Talijanski proizvođači nemaju dosta pšenice
    Ljubitelji talijanske tjestenine možda će morati posegnuti dublje u džep kako bi nabavili omiljenu namirnicu budući da proizvođači ne mogu računati na kanadsku…
    www.tportal.hr

a vidim da ih sve skupa sada boli k za ptičju gripu, nije dala nikakav prinos i nitko je više ne šljivi 2%, covid je zdravstveni bitcoin

Kod labuda uginulih u Lonjskom polju potvrđena ptičja gripa
    Dana 17. studenoga 2021. u svih sedam lešina labudova utvrđen je pozitivan rezultat na virus Influence ptica, podtipa H5N1. U tijeku je provedba dodatnih…
    www.agrobiz.hr

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice