Vindija s Kokom ostvaruje oko 4,2 miliade prihoda i imaju dobit oko 30-40 moliona kuna.
Usporedive tvrtke iz slične djelatnosti kao Dukat (grupa) i Podravka imaju puno veću profitnu maržu
Vindija s Kokom ostvaruje oko 4,2 miliade prihoda i imaju dobit oko 30-40 moliona kuna.
Usporedive tvrtke iz slične djelatnosti kao Dukat (grupa) i Podravka imaju puno veću profitnu maržu
Sto je Warren Buffett prema nasoj Dalicki. Takve profesionalke nema nigdje na svijetu.
Nakon dolaska Martine Dalić, vrijednost Podravke porasla za čak 770 milijuna kuna
QuoteDionica Podravke u ponedjeljak se, tako, zaustavila na cijeni od 598 kuna. Otkako je Martina Dalić 3. veljače imenovana predsjednicom uprave, Podravkina dionica skočila je za čak 22 posto.
Istodobno, vrijednost burzovnog indeksa Crobex narasla je za manje od 10 posto. To znači da je Podravka rasla dvostruko brže od cijelog tržišta.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…e2536751228.pdf
Šefica zgrabila 200 komadića..izvukla iz čarapice
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…e2536751228.pdf
Šefica zgrabila 200 komadića..izvukla iz čarapice
bome prava šefica, dere po najvišoj da ne bude sumnjiva ko Marica
Koji je njen target da je znati?
Koji je njen target da je znati?
to samo "Sv.Ante " zna, ali nije 0 sigurno, meni onako odokativno pari na 22xx
Jedva se spaja kraj s krajem.
Uprava Podravke donijela je odluku o tehnološkoj modernizaciji procesa proizvodnje i pakiranja začinskih kocki (bujona).Riječ je o ulaganju vrijednom 9 milijuna kuna koje će omogućiti podizanje ukupnih kapaciteta proizvodnje navedene kategorije proizvoda za gotovo dvostruko čime će se iskoristiti potencijal daljnjeg rasta na brojnim tržištima.
Samo zašto tako bijedna dividenda..
Samo zašto tako bijedna dividenda..
Zato što su menadžeri dobili rekordne bonuse.
Neto dobit Grupe Podravka za prvo polugodište 2021. godine iznosila je 197,6
milijuna kuna, što predstavlja rast od 22,3 posto u odnosu na usporedno razdoblje godinu prije.
A ima već dva- tri tjedna da ulagači napuštaju Podravku. Rekao bi čovjek hvataju crtu prije potopa
A ono bombon izvješće.
A ima već dva- tri tjedna da ulagači napuštaju Podravku. Rekao bi čovjek hvataju crtu prije potopa
A ono bombon izvješće.
505 c crtom?
to oni tvrdi što nestrpljivima zubna caklina puca od njih, samo tko voli cuclati može biti zadovoljan ovim spektakularnim rezultatom gđe Borg
Danas ponovno probijena kota 600. I to nakon sto je prije par dana sjela dividenda. Nije lose!
Zadnja 2 dana dosta milijunskih transakcija na ocito dogovorenoj cijeni od 600. Ima li netko komentar/informaciju dodatnu?
Tko zna, mozda se odluče za dividendu od 5-6%.
Zadnja 2 dana dosta milijunskih transakcija na ocito dogovorenoj cijeni od 600. Ima li netko komentar/informaciju dodatnu?
ako ne bude obavjesti na službenim stranicama prije, vidjeti ćemo u pon uvečer tko to kupuje, a tko prodaje.
Danas nam je naša "vegeta" pobjednica dana! Kad nešto vrijedi onda vrijedi, nikakve korekcije ili vanjski padovi ne mogu na to utjecati!👏👏
Podravku kupuje stalno jedan veliki ulagač, koji s vremenom misli i preuzet, to znam ali eto ja sam izaša na 480...sve zbog države...i dalićke
Podravku kupuje stalno jedan veliki ulagač, koji s vremenom misli i preuzet, to znam ali eto ja sam izaša na 480...sve zbog države...i dalićke
Nisam znao.....a taj ulagač je?......kad kažete ulagač izgleda kao fond ili slično......ili neka firma iz branše?