Kao u Sjevernoj Koreji razdragani radnici veličaju velikog vođu, njegova pojava izaziva oduševljenje.
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
meni je još veće zadovoljstvo čitati ovakve članke
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…a-afera-1075074
nadam se da je Gojko ušao s konopom da ga se, kad se sve stiša, netko sjeti izvući
Nije li Gojko u sukobu interesa ?
Jel’ se može biti istovremeno neovisni novinar i vlasnik PR agencije koju je angažirala država da radi za nju i “njenu” Podravku?🤔
-
Imam Podravku vec par godina, cini mi najveci dio portfolija, kupovao sam ju dok je bila 260 - 350 kuna, za vrijeme Bagrokor afere.
Uvijek sam govorio da je najbolja firma u Hrvatskoj.
Prvi put razmisljam da ju prodam, i ne samo nju, razmisljam da prodam sve sto imam u HR i sve preselim u USA.
Postaje besmisleno ulagati ista u HR.
-
uđe dalička u Konzum i kaže: dajte mi jedan Podravkin sladoled od Leda.....
-
Kako zloćka veli, da kaže što misli, uhapsili bi je
Al' bizarno je da će mirovinski fondovi dva puta platiti Ledo.
Već odavno mislim kako sam završila sa ulaganejm na ZSE, odlilo se već dosta novaca sa burze
Agrokor stotine milijuna kuna od malih dioničara, a sad već puno ljudi ulaže vani manje ili veće ili velike iznose.
Ne valja sve ovo.
Trebalo bi izračunati koliko je bilo dioničara Belja, Vupika, Jamnice, Leda da se procijeni koliko je novaca zauvijek otišlo sa burze i vratiti se neće.
Sve je ovo bizarno.
-
mali bledoliki od europske kužine očerupati će i oglodati sve do kostiju, samo dok povadi baterije pa možemo krenuti s gozbom
-
Marinka zaboravila na ZSE
-
Zašto Martina Dalić ? A taman je krenulo na bolje nakon mega uhljeba namazanka profitera Zvonimira Mršića, opet uhljebarka. Tužno za Podravku i Belupo slijedi čerupanje i punjenje džepova malobrojnim pojedincima kao i u Mršićevo vrijeme. Što se može. Vjerojatno će po izravnom Martininom nalogu pod prijetnjom odmazdama i sukobu kratkotrajno mirovinci biti ucjenjeni i prisiljeni dignuti preko 500 kn, a potom slijedi šišanje i rastakanje, kako poslovanja tako i dionice.
-
Evo poduzetnička inicijativa oko Bujada podržava trenera fitnessa Andriju Klarića rođenog sa zlatnom žlicom u ustima, sina tajkuna Jure Klarića. Andrija je propali poduzetnika koji je spiskao milijune na starlete koje je tatica oteo i dao mu i zamračio. Vila na Pantovčaku, tvornice, hale, stotine m2 u centru Zagreba i spao na teretanu, poslovne prostore rasprodao da može imati cure i sada poduzetnici podržavaju takvog tipa. Zašto udruga poduzetnika podržava kompleksaša, propalog poduzetnika, i narcisoidnog štetočinu koji je u životu upropastio sve koga se i čega dotakao ? Je li to normalno ? Neka pokaže financijske izvještaje jado jadni nesretni i podmukli.
Ako mogu poduzetnici promovirati Andriju, može vlada i Martinu u Podravku.
....oko Bujasa pardon
-
Danas bi mogli gledati umjetan rast podravke kako bi sutra bio clanak da investicijska zajednica podrzava dalicku..
-
-
Danas bi mogli gledati umjetan rast podravke kako bi sutra bio clanak da investicijska zajednica podrzava dalicku..
Moguće da će mirovinskim fondovima biti naređena kupnja, pa već su do sada spaljivali mirovine, primjer Agrokor.
Vidjet će se sve na promjeni top10 dioničara.
-
Evo poduzetnička inicijativa oko Bujada podržava trenera fitnessa Andriju Klarića rođenog sa zlatnom žlicom u ustima, sina tajkuna Jure Klarića. Andrija je propali poduzetnika koji je spiskao milijune na starlete koje je tatica oteo i dao mu i zamračio. Vila na Pantovčaku, tvornice, hale, stotine m2 u centru Zagreba i spao na teretanu, poslovne prostore rasprodao da može imati cure i sada poduzetnici podržavaju takvog tipa. Zašto udruga poduzetnika podržava kompleksaša, propalog poduzetnika, i narcisoidnog štetočinu koji je u životu upropastio sve koga se i čega dotakao ? Je li to normalno ? Neka pokaže financijske izvještaje jado jadni nesretni i podmukli.
Ako mogu poduzetnici promovirati Andriju, može vlada i Martinu u Podravku.
....oko Bujasa pardon
Good insight ... bravo
-
malo sam bacio pogled što kaže Podravski list, evo našao sam da se ne treba nikome rugati
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
-
Evo i odbor za doček je spreman za promjene, ovo je vjerojatno budući savjetnik
Martina došla u Podravku sa Nissan Juke-om da pokaže racionalnost i skromnost
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…uprave-20210203
Jesam rekao da je Podravka best buy, lino lada je prošlost, dolazi vrijeme smrznutih proizvoda zbog globalnog zatopljenja
-
Evo i odbor za doček je spreman za promjene.
Martina došla u Podravku sa Nissan Juke-om
gotovo već, nema rasprave, svi su za
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d6faf40b21b.pdf
došla baba s kolačima, sretno svima
-
Kažu da Borg nije cicija i da će 200 mio namirit ove godine u sladoLedu!
-
malo sam bacio pogled što kaže Podravski list, evo našao sam da se ne treba nikome rugati
Definitivno se ne treba, svi oni šonji kojima smo se rugali u gimnaziji su sada na političkim funkcijama, direktori i pročelnici... Hebiga, mislim da sam i sam pomalo kriv tome što su iskompleksirani likovi morali posegnuti za takvim vidom društveno ekonomske afirmacije 🤷🏼
-
Definitivno se ne treba, svi oni šonji kojima smo se rugali u gimnaziji su sada na političkim funkcijama, direktori i pročelnici... Hebiga, mislim da sam i sam pomalo kriv tome što su iskompleksirani likovi morali posegnuti za takvim vidom društveno ekonomske afirmacije 🤷🏼
To je normalno......sa šonjama mogu upravljati a sa čovjekom koji ima svoj stav to ne ide nikako ili teško......oni trebaju ljude bez stava da im ga stave......
-
To je normalno......sa šonjama mogu upravljati a sa čovjekom koji ima svoj stav to ne ide nikako ili teško......oni trebaju ljude bez stava da im ga stave......
sve će biti brzo i bezbolno za dioničare, mandat je samo na godinu dana
-
Znači osobu koja im je oduzela imovinu lex Agrokorom fondovi sada postavljaju za predsjednicu uprave kompanije s njihovim najvećim udjelom. Samo još u Ledu su imali sličan postotak vlasništva a znamo kako je to završilo. Ovo ne da je suludo ovo je prenenormalno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun